Pataruoat
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Pataruoat
Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
maton alla on vielä tilaa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Pataruoat
Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomiaYDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑17 Nov 2019, 18:38Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Spoiler:
Spoiler:
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Pataruoat
Eikös noi paistileikkeet oo koivista revittyä kamaa?Timo Jutilan maksa wrote: ↑17 Nov 2019, 19:46Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomiaYDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑17 Nov 2019, 18:38Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
maton alla on vielä tilaa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Pataruoat
Mun mielestä on. Aika kysyttyjä ovat yleensä noissa kaupoissa missä yleensä käyn. Ei ihan aina tapaa muuta kuin tyhjän slotin altaasta jos joita etsii.YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑17 Nov 2019, 19:53Eikös noi paistileikkeet oo koivista revittyä kamaa?Timo Jutilan maksa wrote: ↑17 Nov 2019, 19:46Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomiaYDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑17 Nov 2019, 18:38Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Spoiler:
Spoiler:
Re: Pataruoat
Paistileike kevyeen paras osa broileria. Harvoin jaksan mitään muuta palaa ostaakaan. Harmi kun oikein mistään ei saa paistileikettä nahallisena. Se on pa-ras-ta!
- Rural Sage
- -=King Of PIF=-
- Posts: 17638
- Joined: 25 Sep 2013, 21:53
- Location: Aidensfield Arms
Re: Pataruoat
Juuri näin!
Yks kesä Lidlistä sai jopa ihan hyvin maustettuja nahallisia paistileikkeitä. Ne sais tulla takaisin.
♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫ TYDIT TIDDY DII TYDI DII DYY TYDIT TIDDY DII ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
- Kyy povellasi
- Turha ehdottaa, mikään ei kelpaa kuitenkaan.
- Posts: 89660
- Joined: 18 Feb 2007, 13:22
- Location: Ryynänen
Re: Pataruoat
millasella reseptillä teit Jutin maksa, ihanan näköstä
Kake Randelin Fan Club #1Hans Normaali wrote:^vanha pif-viidakon sananlasku siinä.Mortal Kombat wrote: Plotko taas kerran aivan oikeassa tässä.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Pataruoat
Tollasella. Eihän tähän kovin monenlaista reseptiä varmaan ole kun on niin simppeli.
LYONIN KANA
AINEKSET
800 g broilerinkoipia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
2 rkl + 2 rkl voita
1½ dl punaviinietikkaa
6 valkosipulinkynttä
1 laakerinlehti
1½ dl kanalientä
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (200 g) ranskankermaa
½ ruukkua rakuunaa
Viimeistelyyn
½ ruukkua rakunaa
TYÖVAIHEET
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Mausta broilerinkoivet suolalla ja pippurilla ja paista molemmin puolin padassa 2 rkl:ssa voita. Lisää loppu voi ja viinietikka, anna sihahtaa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet karkeasti ja lisää ne laakerinlehden kanssa pataan. Laita pata uuniin ilman kantta 20 minuutiksi.
Ota pata uunista. Nosta koivet hetkeksi syrjään lautaselle ja lisää pataan kanaliemi ja tomaattipyree. Keitä liedellä, kunnes jäljellä on puolet nesteestä. Lisää ranskankerma ja hienonnettu rakuuna sekä koivet pataan. Nosta takaisin uuniin noin 35 minuutiksi. Älä peitä kannella, jotta broilerit saavat rapean pinnan.
Hienonna lopuksi rakuunaa pinnalle. Tarjoa esimerkiksi paistettujen perunoiden ja kasvisten kera.
Spoiler:
Spoiler:
- Kyy povellasi
- Turha ehdottaa, mikään ei kelpaa kuitenkaan.
- Posts: 89660
- Joined: 18 Feb 2007, 13:22
- Location: Ryynänen
Re: Pataruoat
^ kiitti!
Kake Randelin Fan Club #1Hans Normaali wrote:^vanha pif-viidakon sananlasku siinä.Mortal Kombat wrote: Plotko taas kerran aivan oikeassa tässä.
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
- Rural Sage
- -=King Of PIF=-
- Posts: 17638
- Joined: 25 Sep 2013, 21:53
- Location: Aidensfield Arms
- soitan kansanradioon
- God of PIF
- Posts: 34147
- Joined: 12 Feb 2008, 19:19
- Location: Aperol Spritzit terassilla
Re: Pataruoat
- Will Learn
- Matti Partanen
- Posts: 98555
- Joined: 10 Sep 2010, 09:59
- Location: IN FUCKIN´ ACID
Re: Pataruoat
Vois kans viikonloppuna tuota Lyonin kanaa!
- Will Learn
- Matti Partanen
- Posts: 98555
- Joined: 10 Sep 2010, 09:59
- Location: IN FUCKIN´ ACID
Re: Pataruoat
No ny on Lyonin kanaa ja uunijuureksia tuloillaan.