Pataruoat

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Pataruoat

#406 Post by periaatteessa helppoa » 17 Nov 2019, 18:38

Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Image

maton alla on vielä tilaa

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Pataruoat

#407 Post by Timo Jutilan maksa » 17 Nov 2019, 19:46

YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 18:38
Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomia :-k
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Pataruoat

#408 Post by periaatteessa helppoa » 17 Nov 2019, 19:53

Timo Jutilan maksa wrote:
17 Nov 2019, 19:46
YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 18:38
Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomia :-k
Eikös noi paistileikkeet oo koivista revittyä kamaa?
Image

maton alla on vielä tilaa

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Pataruoat

#409 Post by Timo Jutilan maksa » 17 Nov 2019, 19:58

YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 19:53
Timo Jutilan maksa wrote:
17 Nov 2019, 19:46
YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 18:38
Helevetin hyvää oli. Tein sen verran reilummin, että oisit huomisekskin jäänyt mutta paskat mitään jäänyt
Ei tuosta tosiaan biojätteeseen menevää jää kuin luut. Törkeän hyvää on. Seuraavalla kerralla vois ehkä koipireisistä puukottaa luut pois, ellei sitten löydä valmiiksi luuttomia :-k
Eikös noi paistileikkeet oo koivista revittyä kamaa?
Mun mielestä on. Aika kysyttyjä ovat yleensä noissa kaupoissa missä yleensä käyn. Ei ihan aina tapaa muuta kuin tyhjän slotin altaasta jos joita etsii.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

ee
3k
Posts: 3172
Joined: 30 Apr 2018, 15:29

Re: Pataruoat

#410 Post by ee » 17 Nov 2019, 20:09

Paistileike kevyeen paras osa broileria. Harvoin jaksan mitään muuta palaa ostaakaan. Harmi kun oikein mistään ei saa paistileikettä nahallisena. Se on pa-ras-ta! =P~

User avatar
Rural Sage
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 17638
Joined: 25 Sep 2013, 21:53
Location: Aidensfield Arms

Re: Pataruoat

#411 Post by Rural Sage » 17 Nov 2019, 20:36

ee wrote:
17 Nov 2019, 20:09
Paistileike kevyeen paras osa broileria. Harvoin jaksan mitään muuta palaa ostaakaan. Harmi kun oikein mistään ei saa paistileikettä nahallisena. Se on pa-ras-ta! =P~
Juuri näin!

Yks kesä Lidlistä sai jopa ihan hyvin maustettuja nahallisia paistileikkeitä. Ne sais tulla takaisin.
♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫ TYDIT TIDDY DII TYDI DII DYY TYDIT TIDDY DII ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Pataruoat

#412 Post by Timo Jutilan maksa » 17 Nov 2019, 20:44

En edes muista koska olisin ostanut rintafilettä :-k
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Kyy povellasi
Turha ehdottaa, mikään ei kelpaa kuitenkaan.
Posts: 89660
Joined: 18 Feb 2007, 13:22
Location: Ryynänen

Re: Pataruoat

#413 Post by Kyy povellasi » 17 Nov 2019, 22:02

millasella reseptillä teit Jutin maksa, ihanan näköstä =P~
Hans Normaali wrote:
Mortal Kombat wrote: Plotko taas kerran aivan oikeassa tässä.
^vanha pif-viidakon sananlasku siinä.
Kake Randelin Fan Club #1

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Pataruoat

#414 Post by Timo Jutilan maksa » 17 Nov 2019, 22:56

Kyy povellasi wrote:
17 Nov 2019, 22:02
millasella reseptillä teit Jutin maksa, ihanan näköstä =P~
Tollasella. Eihän tähän kovin monenlaista reseptiä varmaan ole kun on niin simppeli.
LYONIN KANA
AINEKSET
800 g broilerinkoipia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
2 rkl + 2 rkl voita
1½ dl punaviinietikkaa
6 valkosipulinkynttä
1 laakerinlehti
1½ dl kanalientä
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (200 g) ranskankermaa
½ ruukkua rakuunaa
Viimeistelyyn
½ ruukkua rakunaa
TYÖVAIHEET
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Mausta broilerinkoivet suolalla ja pippurilla ja paista molemmin puolin padassa 2 rkl:ssa voita. Lisää loppu voi ja viinietikka, anna sihahtaa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet karkeasti ja lisää ne laakerinlehden kanssa pataan. Laita pata uuniin ilman kantta 20 minuutiksi.
Ota pata uunista. Nosta koivet hetkeksi syrjään lautaselle ja lisää pataan kanaliemi ja tomaattipyree. Keitä liedellä, kunnes jäljellä on puolet nesteestä. Lisää ranskankerma ja hienonnettu rakuuna sekä koivet pataan. Nosta takaisin uuniin noin 35 minuutiksi. Älä peitä kannella, jotta broilerit saavat rapean pinnan.
Hienonna lopuksi rakuunaa pinnalle. Tarjoa esimerkiksi paistettujen perunoiden ja kasvisten kera.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Kyy povellasi
Turha ehdottaa, mikään ei kelpaa kuitenkaan.
Posts: 89660
Joined: 18 Feb 2007, 13:22
Location: Ryynänen

Re: Pataruoat

#415 Post by Kyy povellasi » 17 Nov 2019, 23:08

^ kiitti! :hattu:
Hans Normaali wrote:
Mortal Kombat wrote: Plotko taas kerran aivan oikeassa tässä.
^vanha pif-viidakon sananlasku siinä.
Kake Randelin Fan Club #1

User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Pataruoat

#416 Post by periaatteessa helppoa » 17 Nov 2019, 23:54

Itse tein tasan samalla :)
Image

maton alla on vielä tilaa

User avatar
Rural Sage
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 17638
Joined: 25 Sep 2013, 21:53
Location: Aidensfield Arms

Re: Pataruoat

#417 Post by Rural Sage » 18 Nov 2019, 10:10

YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 23:54
Itse tein tasan samalla :)
Sama! :)
♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫ TYDIT TIDDY DII TYDI DII DYY TYDIT TIDDY DII ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫

User avatar
soitan kansanradioon
God of PIF
God of PIF
Posts: 34147
Joined: 12 Feb 2008, 19:19
Location: Aperol Spritzit terassilla

Re: Pataruoat

#418 Post by soitan kansanradioon » 18 Nov 2019, 10:15

Rural Sage wrote:
18 Nov 2019, 10:10
YDIN POMMI ÄIJÄ wrote:
17 Nov 2019, 23:54
Itse tein tasan samalla :)
Sama! :)

User avatar
Will Learn
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 98555
Joined: 10 Sep 2010, 09:59
Location: IN FUCKIN´ ACID

Re: Pataruoat

#419 Post by Will Learn » 18 Nov 2019, 18:40

Vois kans viikonloppuna tuota Lyonin kanaa!

User avatar
Will Learn
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 98555
Joined: 10 Sep 2010, 09:59
Location: IN FUCKIN´ ACID

Re: Pataruoat

#420 Post by Will Learn » 22 Nov 2019, 14:51

No ny on Lyonin kanaa ja uunijuureksia tuloillaan. =P~

Post Reply