Page 2 of 5

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 15:38
by pakastepizza vol2

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 16:41
by Timo Jutilan maksa
0,7 litraisen stolin jos hakisi huomenna tillisnapsien pohjaksi. Vai tulisiko muita ehdotuksia mieleen?

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 20:19
by Sergio Pissahätä
^^ upealta näyttää kirja!

nyt tuli mieleen, että olisin voinut ruokaan&juomaan perustaa tämän topsun. Voiko joku mode siirtää?

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 20:22
by Rage Kandelin
Jonkinlainen ponun tiputtelu on/oli suunnitelmissa jossain vaiheessa. Saa nähdä miten rojektinon saa etenemään.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 22:08
by Noise-Mummo
Rage Kandelin wrote:Jonkinlainen ponun tiputtelu on/oli suunnitelmissa jossain vaiheessa. Saa nähdä miten rojektinon saa etenemään.
puolivakavissani olen miettinyt jonkun tällaisen hankkimista.

Image
https://www.amazon.com/Stainless-Steel- ... B001R8X30I

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 03 Aug 2017, 22:21
by Rage Kandelin
Mulla oli mielessä jotain tämän tapaista.

Image

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 04 Aug 2017, 01:42
by Hikkanen
Vois kyllä testailla jotain tämmöstä rojektia. Ehkä ite tekisin mieluummin Puolustuslaitos viinaan kuin kossuun, kun se on mielestäni paljon parempaa eikä juuri kalliimpaa.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 08 Aug 2017, 16:44
by pahaoloneuvos
Kossuun oon yleensä laittanut marjoja ja sokeria. Hunajakin käy. Nyt on kaapissa pullo Tyrni viina ja hillaa ja viina maustumassa purkissa. Vadelma ja mustaherukka toimii myös hyvin jos tykkää tommosesta karkin mausta.

Jotain marjoja ja rommia on tullut myös juotua. Aivan hyvää oli sekin.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 09 Aug 2017, 09:06
by Noise-Mummo
Kuusenkerkkä-gini marinoitumassa. Pohjana Laua Viin, marinadeina katajanmarjaa, korianterin siemeniä, fenkolia, sitruunan kuorta ja tietty sitä kerkkää. [-o<

Laua Viin tuntuis olevan aika hyvä näihin. Sellainen neutraali flavor, ei oikein mitään jälkimakua.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 14 Aug 2017, 12:37
by Sergio Pissahätä
Laitoin 33 cl koe-erän metsäginiä tulemaan. Mausteina ylivuotiset katajanmarjat, tuoreet siankärsämön- ja horsmankukat, suopursun lehdet ja sitruunankuori. Ei olis nyt pitänyt, koska wanhan kansan mukaan vähenevällä kuulla ei pitäisi kerätä yrttejä. Hillalikööriä teen ehkä kanssa.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 01 Mar 2018, 15:26
by Torakoiden alkiolaiset juuret
Katajanmarjat 80 volttiseen pontikkaan teki oikein ginin makuista.

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 01 Mar 2018, 15:41
by Sergio Pissahätä
Metsäginistä tuli hyvää!

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 01 Mar 2018, 18:47
by Noise-Mummo
Sergio Pissahätä wrote:Metsäginistä tuli hyvää!
:salut::

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 24 May 2018, 18:54
by Furioso
Tuota kerkkäviinaa sietää kokeilla. Mahtava topik anyway.

Varoisin suopursun käyttöä, sillä mikäli edesmennyttä isoäitiäni on uskominen, niin sillä on vahvoja laksatiivisia vaikutuksia. Kannaksella kuulemma aikoinaan kylvettiin suopursuvedessä, jos oli ummetusta.

Toki jos haluaa paskat housuun ennen flindan loppumista, niin...

Re: Yrttiviinat / yms. pimp my booze

Posted: 24 May 2018, 18:55
by Sergio Pissahätä
Jake of Quarrel wrote:
24 May 2018, 18:54
Tuota kerkkäviinaa sietää kokeilla. Mahtava topik anyway.

Varoisin suopursun käyttöä, sillä mikäli edesmennyttä isoäitiäni on uskominen, niin sillä on vahvoja laksatiivisia vaikutuksia. Kannaksella kuulemma aikoinaan kylvettiin suopursuvedessä, jos oli ummetusta.

Toki jos haluaa paskat housuun ennen flindan loppumista, niin...
Suopursu on niin väkevän makuinen, että siitä saa maun vaikka parilla lehdellä.