Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

Mahdollisimman yleistä -foorumin keventämiseksi kotimaan äärioikeistoa ja muuta sekopäistä sakkia seurataan sen lisäksi myös tällä foorumilla.

Moderator: apinan muotoinen demoni

Post Reply
Message
Author
User avatar
nuoren kämystön airut
4k
Posts: 4326
Joined: 27 May 2016, 19:42
Location: Tampereen tunnelit

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#151 Post by nuoren kämystön airut » 19 Jun 2021, 02:22

Tahdon natsien jauhotukseni full hd:na.

User avatar
Ontuva Pullukka
Posts: 210
Joined: 25 Jun 2018, 12:48

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#152 Post by Ontuva Pullukka » 19 Jun 2021, 02:55

MC Nigga T wrote:
19 Jun 2021, 01:36
Vaikka offtopiciksi menee niin edelleen vinkkaan että tee kotikoneella enkoodaus ja uppaa tämä pienempi tiedosto YouTubeen/Vimeoon. Tappelin saman asian kanssa mainostoimiston kanssa kunnes todistin että oikein lähtöpäässä enkoodattu video on parempilaatuinen kuin se että antaa YouTuben/Vimeon tehdä raw-failin enkoodauksen puolestasi. Sieltä jostain YouTuben helpeistä löytynee speksit millainen videotiedosto menee suoraan sisään ilman että YouTube sitä vielä uudestaan enkoodaa.
En tiiä muista videoedittisoftista mutta premiere antaa automaattiset YouTube vaihtoehdot. Samoin Adobe encoder joka kyllä on nykyään turhahko, ehkä hieman premieren sisäistä nopeampi.

User avatar
ToxicAvenger161
Posts: 562
Joined: 23 Jun 2020, 12:23

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#153 Post by ToxicAvenger161 » 19 Jun 2021, 15:49

Siellä on nyt neljätuhatta koota videota elokapinasta :smoker:
Sekalaista pelailua ja antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://www.twitch.tv/toxicavenger161 :himpatti:

Antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://twitter.com/161Dimi :himpatti:

User avatar
hugo
Posts: 585
Joined: 17 May 2017, 19:42

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#154 Post by hugo » 20 Jun 2021, 12:19

Iso support :salutsmoker: Näitä videoita katsonut aiemmin jo ja iloitsin isosti cameosta Tynkkysen skriimillä.
Älkää nyt viittikö ihan oikeesti pitää ihan pelleinä meitä
- Mehtosen Kalle

Kuka tahansa, mistä tahansa, vaikka ISIS-alueelta, vaikka ilman papereita - saa tulla Suomeen
- Marco de Wit

User avatar
lyttypää
Posts: 53
Joined: 24 Oct 2018, 16:54

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#155 Post by lyttypää » 24 Jun 2021, 09:37

Täältäkin full support rojektille :salut:

Olen jo pitkään kaivannut kotimaista antifasistista YouTube-sisältöä. Toivottavasti tämä innostaa muitakin tekijöitä.

User avatar
Kommarisosialistin värisuora
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19534
Joined: 22 Dec 2016, 16:23
Location: paramilitaarinen Sturmabteilung

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#156 Post by Kommarisosialistin värisuora » 04 Jul 2021, 00:29

Voima-lehdessä hyvä juttu topikin aiheeseen liittyen. Naurattaa vaan toi Marco de Wit hakusanana kun ihan vaan sivutaan sitä jutussa.


https://voima.fi/artikkeli/2021/natsien ... svoillaan/
Spoiler:
Natsien maalituskampanja rohkaisi Dimitri Ollikaisen aloittamaan tubettamisen omilla kasvoillaan
Äärioikeisto hallitsee tubettamisen. Muiden tulisi ottaa asia vakavasti, sanoo antifasistista YouTube-kanavaa pitävä sosiaaliantropologi Dimitri Ollikainen.

YouTube on Suomen toiseksi suosituin verkkosivusto, jota erityisesti äärioikeistolaisto näyttää hyödyntävän. SuomiTube -sivuston mukaan yhteiskuntaan ja politiikkaan keskittyvistä YouTube-kanavista valtaosa on laita- tai äärioikeiston pyörittämiä.

YouTube poikkeaa esimerkiksi Uuden Suomen kaltaisista poliittisten keskustelijoiden suosimista blogialustoista sillä, että sinne hakeudutaan itse etsimään tietoa. Usein informaatio voi olla myös valheellista. Tästä hyvä esimerkki on rokotus- ja koronavastainen materiaali, jota ei ole onnistuttu yhtiön lupauksista huolimatta poistamaan palvelusta.

Koska portinvartijaa ei ole, kyseenalaista informaatiota levittävät tahot voivat julkaista siellä. Äärioikeisto ympäri maailmaa onkin ottanut YouTuben omaksi kanavakseen. Siellä se saa paremmin viestittyä maailmankuvaansa kuin perinteisessä mediassa, jota sitovat journalistiset ohjeet ja faktantarkistus. Tutkimusten mukaan YouTubella on radikalisoiva vaikutus. Algoritmien on todistettu ohjaavan käyttäjiä maltillisilta oikeistolaisilta kanavilta äärioikeistolaisen materiaalin pariin.

Äärioikeisto on onnistunut vuosien mittaan rakentamaan YouTubeen laajan yleisön. Eduskuntapuolueiden näkyvyyden vertailu kertoo paljon: perussuomalaisten kanavalla on enemmän tilaajia kuin kaikkien muiden puolueiden kanavilla yhteensä.*

Yksittäisistä poliittisista tubettajista perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen painii omassa sarjassaan. Parhaimmillaan Tynkkysen videot ovat keränneet jopa 200 000 katselukertaa.

Äärioikeiston hegemonia on kuitenkin mahdollista murtaa. Näin uskoo tamperelainen Dimitri Ollikainen, joka haluaa raivata YouTubeen tilaa vasemmistolaiselle sisällölle. Tampereen yliopistolla tutkimusavustajana työskentelevä Ollikainen käsittelee videoissaan paljon äärioikeistoa ja purkaa auki perussuomalaisten poliittisia linjauksia. Kuukaudessa Ollikaisen tili on kerännyt yli 1600 tilaajaa, jota voidaan pitää varsin hyvänä saavutuksena.

Miksi äärioikeisto näkyy YouTubessa, mutta vasemmisto ei, vaikka tällaiselle poliittiselle sisällölle olisi tilausta?

”Yksi syy on varmaan se, että koska kukaan ei tubeta, niin kukaan ei tubeta. Mutta samanlaiset haasteet ovat olleet aluksi myös äärioikeistolla”, Ollikainen sanoo.

Ollikainen pitää äärioikeiston onnistunutta läpilyöntiä YouTubessa Marco De Witin aikaansaannoksena. Rajat Kiinni!, Suomi Ensin ja Suomen Kansa Ensin -liikkeissä vaikuttanut De Wit ja hänen ympärillään olevat äärioikeistolaiset onnistuivat tuottamaan palveluun monia kiinnostavaa sisältöä.

”Väitän, että osittain tämän seurauksesta sinne tuli yleisö, joka mahdollisti muidenkin toimijoiden lähtemisen mukaan. Moni vasemmistolainenkin seurasi näitä lähetyksiä, koska ne sisälsivät elementtejä, jotka muistuttivat tosi tv:tä. Hahmoja ja sekavia tapahtumia, joita seurasi viihdemielessä”, Ollikainen pohtii.

YouTubelle jokainen katsoja on tasavertainen, eikä ole väliä katsotaanko lähetyksiä vitsinä vai tosissaan. Katsomiskerrat nostavat videoiden suosiota, ja sitä myöten ne tuovat mainostuloja. Mainostulojen lisäksi äärioikeistolaiset ovat keränneet rahalahjoituksia.

Perinteisesti äärioikeisto on kopioinut toimintamalleja ja taktiikoita vasemmistolaisista liikkeistä. Kannattaisiko joskus vasemmiston ottaa oppia äärioikeistolta? Ollikaisen mielestä jossain määrin kyllä. Tilausta olisi tällä hetkellä mahdollisimman yksinkertaiselle materiaalille, jossa monimutkainenkin asia käsiteltäisiin palikka kerrallaan.

”Äärioikeisto ei arastele toistaa asioita. He ovat tehneet sitä onnistuneesti viimeiset parikymmentä vuotta. Vasemmistossa puolestaan saatetaan jättää asia sanomatta, koska ’joku tyyppi kirjoitti siitä viisi vuotta sitten Voimassa’. Yleisöä ei saisi karkoittaa sillä, että se tuntee itsensä hölmöksi,” Ollikainen miettii.

Silloin kun Ollikainen tubettaa, hän vääntää asioita rautalangasta: perustelee ja avaa huolellisesti katsojalle mitä tarkoitetaan esimerkiksi yleissitovalla työehtosopimuksella tai paikallisella sopimisella. Ja mitä se tarkoittaa, kun perussuomalaiset puhuvat näistä asioista. Videoillaan Ollikainen ei puhu pelkästään samanmielisille, vaan hän kysyy myös perussuomalaisilta katsojilta miksi he äänestävät puoluetta, joka lupaa asioita, mutta tekee päinvastaista politiikkaa.

Ollikainen katsoo kameraan, taustalla Tamperetta.
Vasemmiston ja etenkään antiautoritäärien joukossa ei ole perinteisesti haluttu henkilöityä ja esiintyä omilla kasvoillaan. Julkisuudelta on haluttu suojautua, jotta huomio ei siirry ajetusta asiasta henkilöihin. Monet haluavat olla myös anonyymeja suojatakseen itseään vihapuheelta ja häiriköinniltä.

Myöskään Ollikainen ei halunnut paljastaa henkilöllisyyttään ollessaan mukana antifasistisessa toiminnassa. Vuonna 2019 tilanne kuitenkin muuttui, kun hänet haastettiin oikeuteen huudeltuaan äärioikeistolaisen Soldiers of Odin -järjestön mielenosoitukselle Tampereella. Pirkanmaan käräjäoikeudessa häntä syytettiin ”väkivaltaisen mellakan johtamisesta”. Syyte kuitenkin raukesi oikeudessa.

Oikeudenkäynnin seurauksesta Ollikaisen nimi tuli äärioikeistolaisten tahojen tietoisuuteen, ja hänestä levitettiin mustamaalaavaa materiaalia Soldiers of Odinin, virallisesti lakkautetun, mutta toimintaa muilla nimillä jatkavan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja muiden äärioikeistolaisen tahojen kanavilla.

”Olen tehnyt pitkään poliittista toimintaa sellaisella ajatuksella, että minua ei ole kiinnostanut olla mitenkään julkisesti näkyvä hahmo. Näiden maalittamiskampanjoiden jälkeen ajattelin, että jos teen nettiin itsestäni juttuja, olisiko ne pahempia kuin natsien tekemät? Tuskin”, hän toteaa.

Ollikainen ei miellä suomalaista mediaa lähtökohtaisesti kovinkaan edistykselliseksi. Sen sijaan, että käytettäisiin energiaa vetoamalla toimittajiin, jotta he tekisivät parempia juttuja, yritettäisiin löytää kanavia, joita pitkin oman viestin saisi esille ilman journalistisia välikäsiä.

”Puoluevasemmistokin hyötyisi vlogaamisen tuomasta somenäkyvyydestä. Väitän, että pienellä vaivannäöllä, hyvällä argumentoinnnilla ja sitoutumisella voisi nousta päättäjiä valtuustoihin ja jopa eduskuntaan asti”, Ollikainen pohtii.

Somejätit ovat poistaneet sivuiltaan paljon äärioikeistolaista ja valheellista materiaalia. Tunnetuimpana esimerkkinä on Yhdysvaltojen edellisen presidentin Donald Trumpin sometilien sulkeminen. Silti YouTube on yhä täynnä sisältöjä, joita se tarjoaa etusivullaan ihmisille.

”En tiedä voiko siihen vaikuttaa muuten kuin tuottamalla itse parempaa sisältöä ja haastamalla. Youtubessa on tällä hetkellä puutetta antirasistisesta, feministisestä ja vasemmistolaisesta sisällöstä. Tilausta sisällölle kuitenkin on, ja sitä kannattaa alkaa tehdä, jos yhtään kiinnostaa. Moni varmasti ajattelee, että riski–palkkio-suhde ei ole välttämättä kauhean hyvä, vaikka mielestäni se nimenomaan on juuri sitä”, Ollikainen kannustaa.

*SDP:n, Kokoomuksen ja Liike Nytin kanavien tilaajamäärät eivät ole YouTubessa julkisia, mutta videoiden katselukerrat eivät poikkea juuri muiden puolueiden katsojamääristä.

ÄÄRIOIKEISTO, DIMITRI OLLIKAINEN, MARCO DE WITT, PERUSSUOMALAISET, VASEMMISTO, YOUTUBE


Häirintävapaa kokoomus? -selvitys
viewtopic.php?f=10&t=865188

Image

User avatar
ToxicAvenger161
Posts: 562
Joined: 23 Jun 2020, 12:23

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#157 Post by ToxicAvenger161 » 04 Jul 2021, 14:07

Annoin Marco DeWittille krediittiä, jota hän ei ole saanut omiltaan 8)
Sekalaista pelailua ja antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://www.twitch.tv/toxicavenger161 :himpatti:

Antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://twitter.com/161Dimi :himpatti:

User avatar
nuoren kämystön airut
4k
Posts: 4326
Joined: 27 May 2016, 19:42
Location: Tampereen tunnelit

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#158 Post by nuoren kämystön airut » 04 Jul 2021, 14:41

ToxicAvenger161 wrote:
04 Jul 2021, 14:07
Annoin Marco DeWittille krediittiä, jota hän ei ole saanut omiltaan 8)
Ja lopulta, kun kaikki on mennyt, omat on jättänyt ja Marco on elämänsä pohjalla, se onkin piffi joka antaa pualuejohtajalle hänen kauan janoamaansa tunnustusta.

User avatar
Kommarisosialistin värisuora
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19534
Joined: 22 Dec 2016, 16:23
Location: paramilitaarinen Sturmabteilung

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#159 Post by Kommarisosialistin värisuora » 04 Jul 2021, 15:04

Itsehän vakaasti uskon että Marco nousee viälä.

Häirintävapaa kokoomus? -selvitys
viewtopic.php?f=10&t=865188

Image

natsitohtori
4k
Posts: 4120
Joined: 21 Jun 2007, 19:10
Location: Ulkosaaristo

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#160 Post by natsitohtori » 04 Jul 2021, 15:14

Kommarisosialistin värisuora wrote:
04 Jul 2021, 00:29
Voima-lehdessä hyvä juttu topikin aiheeseen liittyen. Naurattaa vaan toi Marco de Wit hakusanana kun ihan vaan sivutaan sitä jutussa.


https://voima.fi/artikkeli/2021/natsien ... svoillaan/
Spoiler:
Natsien maalituskampanja rohkaisi Dimitri Ollikaisen aloittamaan tubettamisen omilla kasvoillaan
Äärioikeisto hallitsee tubettamisen. Muiden tulisi ottaa asia vakavasti, sanoo antifasistista YouTube-kanavaa pitävä sosiaaliantropologi Dimitri Ollikainen.

YouTube on Suomen toiseksi suosituin verkkosivusto, jota erityisesti äärioikeistolaisto näyttää hyödyntävän. SuomiTube -sivuston mukaan yhteiskuntaan ja politiikkaan keskittyvistä YouTube-kanavista valtaosa on laita- tai äärioikeiston pyörittämiä.

YouTube poikkeaa esimerkiksi Uuden Suomen kaltaisista poliittisten keskustelijoiden suosimista blogialustoista sillä, että sinne hakeudutaan itse etsimään tietoa. Usein informaatio voi olla myös valheellista. Tästä hyvä esimerkki on rokotus- ja koronavastainen materiaali, jota ei ole onnistuttu yhtiön lupauksista huolimatta poistamaan palvelusta.

Koska portinvartijaa ei ole, kyseenalaista informaatiota levittävät tahot voivat julkaista siellä. Äärioikeisto ympäri maailmaa onkin ottanut YouTuben omaksi kanavakseen. Siellä se saa paremmin viestittyä maailmankuvaansa kuin perinteisessä mediassa, jota sitovat journalistiset ohjeet ja faktantarkistus. Tutkimusten mukaan YouTubella on radikalisoiva vaikutus. Algoritmien on todistettu ohjaavan käyttäjiä maltillisilta oikeistolaisilta kanavilta äärioikeistolaisen materiaalin pariin.

Äärioikeisto on onnistunut vuosien mittaan rakentamaan YouTubeen laajan yleisön. Eduskuntapuolueiden näkyvyyden vertailu kertoo paljon: perussuomalaisten kanavalla on enemmän tilaajia kuin kaikkien muiden puolueiden kanavilla yhteensä.*

Yksittäisistä poliittisista tubettajista perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen painii omassa sarjassaan. Parhaimmillaan Tynkkysen videot ovat keränneet jopa 200 000 katselukertaa.

Äärioikeiston hegemonia on kuitenkin mahdollista murtaa. Näin uskoo tamperelainen Dimitri Ollikainen, joka haluaa raivata YouTubeen tilaa vasemmistolaiselle sisällölle. Tampereen yliopistolla tutkimusavustajana työskentelevä Ollikainen käsittelee videoissaan paljon äärioikeistoa ja purkaa auki perussuomalaisten poliittisia linjauksia. Kuukaudessa Ollikaisen tili on kerännyt yli 1600 tilaajaa, jota voidaan pitää varsin hyvänä saavutuksena.

Miksi äärioikeisto näkyy YouTubessa, mutta vasemmisto ei, vaikka tällaiselle poliittiselle sisällölle olisi tilausta?

”Yksi syy on varmaan se, että koska kukaan ei tubeta, niin kukaan ei tubeta. Mutta samanlaiset haasteet ovat olleet aluksi myös äärioikeistolla”, Ollikainen sanoo.

Ollikainen pitää äärioikeiston onnistunutta läpilyöntiä YouTubessa Marco De Witin aikaansaannoksena. Rajat Kiinni!, Suomi Ensin ja Suomen Kansa Ensin -liikkeissä vaikuttanut De Wit ja hänen ympärillään olevat äärioikeistolaiset onnistuivat tuottamaan palveluun monia kiinnostavaa sisältöä.

”Väitän, että osittain tämän seurauksesta sinne tuli yleisö, joka mahdollisti muidenkin toimijoiden lähtemisen mukaan. Moni vasemmistolainenkin seurasi näitä lähetyksiä, koska ne sisälsivät elementtejä, jotka muistuttivat tosi tv:tä. Hahmoja ja sekavia tapahtumia, joita seurasi viihdemielessä”, Ollikainen pohtii.

YouTubelle jokainen katsoja on tasavertainen, eikä ole väliä katsotaanko lähetyksiä vitsinä vai tosissaan. Katsomiskerrat nostavat videoiden suosiota, ja sitä myöten ne tuovat mainostuloja. Mainostulojen lisäksi äärioikeistolaiset ovat keränneet rahalahjoituksia.

Perinteisesti äärioikeisto on kopioinut toimintamalleja ja taktiikoita vasemmistolaisista liikkeistä. Kannattaisiko joskus vasemmiston ottaa oppia äärioikeistolta? Ollikaisen mielestä jossain määrin kyllä. Tilausta olisi tällä hetkellä mahdollisimman yksinkertaiselle materiaalille, jossa monimutkainenkin asia käsiteltäisiin palikka kerrallaan.

”Äärioikeisto ei arastele toistaa asioita. He ovat tehneet sitä onnistuneesti viimeiset parikymmentä vuotta. Vasemmistossa puolestaan saatetaan jättää asia sanomatta, koska ’joku tyyppi kirjoitti siitä viisi vuotta sitten Voimassa’. Yleisöä ei saisi karkoittaa sillä, että se tuntee itsensä hölmöksi,” Ollikainen miettii.

Silloin kun Ollikainen tubettaa, hän vääntää asioita rautalangasta: perustelee ja avaa huolellisesti katsojalle mitä tarkoitetaan esimerkiksi yleissitovalla työehtosopimuksella tai paikallisella sopimisella. Ja mitä se tarkoittaa, kun perussuomalaiset puhuvat näistä asioista. Videoillaan Ollikainen ei puhu pelkästään samanmielisille, vaan hän kysyy myös perussuomalaisilta katsojilta miksi he äänestävät puoluetta, joka lupaa asioita, mutta tekee päinvastaista politiikkaa.

Ollikainen katsoo kameraan, taustalla Tamperetta.
Vasemmiston ja etenkään antiautoritäärien joukossa ei ole perinteisesti haluttu henkilöityä ja esiintyä omilla kasvoillaan. Julkisuudelta on haluttu suojautua, jotta huomio ei siirry ajetusta asiasta henkilöihin. Monet haluavat olla myös anonyymeja suojatakseen itseään vihapuheelta ja häiriköinniltä.

Myöskään Ollikainen ei halunnut paljastaa henkilöllisyyttään ollessaan mukana antifasistisessa toiminnassa. Vuonna 2019 tilanne kuitenkin muuttui, kun hänet haastettiin oikeuteen huudeltuaan äärioikeistolaisen Soldiers of Odin -järjestön mielenosoitukselle Tampereella. Pirkanmaan käräjäoikeudessa häntä syytettiin ”väkivaltaisen mellakan johtamisesta”. Syyte kuitenkin raukesi oikeudessa.

Oikeudenkäynnin seurauksesta Ollikaisen nimi tuli äärioikeistolaisten tahojen tietoisuuteen, ja hänestä levitettiin mustamaalaavaa materiaalia Soldiers of Odinin, virallisesti lakkautetun, mutta toimintaa muilla nimillä jatkavan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja muiden äärioikeistolaisen tahojen kanavilla.

”Olen tehnyt pitkään poliittista toimintaa sellaisella ajatuksella, että minua ei ole kiinnostanut olla mitenkään julkisesti näkyvä hahmo. Näiden maalittamiskampanjoiden jälkeen ajattelin, että jos teen nettiin itsestäni juttuja, olisiko ne pahempia kuin natsien tekemät? Tuskin”, hän toteaa.

Ollikainen ei miellä suomalaista mediaa lähtökohtaisesti kovinkaan edistykselliseksi. Sen sijaan, että käytettäisiin energiaa vetoamalla toimittajiin, jotta he tekisivät parempia juttuja, yritettäisiin löytää kanavia, joita pitkin oman viestin saisi esille ilman journalistisia välikäsiä.

”Puoluevasemmistokin hyötyisi vlogaamisen tuomasta somenäkyvyydestä. Väitän, että pienellä vaivannäöllä, hyvällä argumentoinnnilla ja sitoutumisella voisi nousta päättäjiä valtuustoihin ja jopa eduskuntaan asti”, Ollikainen pohtii.

Somejätit ovat poistaneet sivuiltaan paljon äärioikeistolaista ja valheellista materiaalia. Tunnetuimpana esimerkkinä on Yhdysvaltojen edellisen presidentin Donald Trumpin sometilien sulkeminen. Silti YouTube on yhä täynnä sisältöjä, joita se tarjoaa etusivullaan ihmisille.

”En tiedä voiko siihen vaikuttaa muuten kuin tuottamalla itse parempaa sisältöä ja haastamalla. Youtubessa on tällä hetkellä puutetta antirasistisesta, feministisestä ja vasemmistolaisesta sisällöstä. Tilausta sisällölle kuitenkin on, ja sitä kannattaa alkaa tehdä, jos yhtään kiinnostaa. Moni varmasti ajattelee, että riski–palkkio-suhde ei ole välttämättä kauhean hyvä, vaikka mielestäni se nimenomaan on juuri sitä”, Ollikainen kannustaa.

*SDP:n, Kokoomuksen ja Liike Nytin kanavien tilaajamäärät eivät ole YouTubessa julkisia, mutta videoiden katselukerrat eivät poikkea juuri muiden puolueiden katsojamääristä.

ÄÄRIOIKEISTO, DIMITRI OLLIKAINEN, MARCO DE WITT, PERUSSUOMALAISET, VASEMMISTO, YOUTUBE

Hyvä haastattelu oli, kiitoksia Dimi.

User avatar
ToxicAvenger161
Posts: 562
Joined: 23 Jun 2020, 12:23

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#161 Post by ToxicAvenger161 » 06 Jul 2021, 00:16

Julkasin pari uutta videota lauantain kurdi- ja queerdemoista. Eli sellaisia miekkariraportteja.
Sekalaista pelailua ja antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://www.twitch.tv/toxicavenger161 :himpatti:

Antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://twitter.com/161Dimi :himpatti:

User avatar
ToxicAvenger161
Posts: 562
Joined: 23 Jun 2020, 12:23

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#162 Post by ToxicAvenger161 » 06 Jul 2021, 02:42

Koska ajattelin tehdä tätä vlogailua pidemmällä tähtäimellä, niin julkaisin nyt tollasen patreonin, jos joku ei keksi parempaakaan keinoa hukata roposiaan.

https://www.patreon.com/dimitriollikainen
Sekalaista pelailua ja antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://www.twitch.tv/toxicavenger161 :himpatti:

Antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://twitter.com/161Dimi :himpatti:

User avatar
Kommarisosialistin värisuora
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19534
Joined: 22 Dec 2016, 16:23
Location: paramilitaarinen Sturmabteilung

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#163 Post by Kommarisosialistin värisuora » 06 Jul 2021, 02:45

Kiitos hyviä videoita oli taas :salut:

Häirintävapaa kokoomus? -selvitys
viewtopic.php?f=10&t=865188

Image

User avatar
turkulainen demari
3k
Posts: 3603
Joined: 05 Nov 2020, 10:53
Location: Superneuvostoliitto-EU

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#164 Post by turkulainen demari » 07 Jul 2021, 15:56Hyvä tää uusi video!

ACAB
Image

User avatar
ToxicAvenger161
Posts: 562
Joined: 23 Jun 2020, 12:23

Re: Aloitin vlogaamisen äärioikeistosta

#165 Post by ToxicAvenger161 » 07 Jul 2021, 16:00

Juu aivan hirveä keissi tuo. Ilmeisesti uhrilta puuttui toinen käsi, minkä takia ei pystynyt puolustautumaam veitsen kanssa hyökänneeltä surmaajalta :(
Sekalaista pelailua ja antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://www.twitch.tv/toxicavenger161 :himpatti:

Antifasistista löpinää:
:masksmoker: https://twitter.com/161Dimi :himpatti:

Post Reply