Piffiviisut vol. 30, teema: KESÄ, tulokset etusivulla.

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7588
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Piffiviisut vol. 30, teema: KESÄ, tulokset etusivulla.

#1 Post by PAHA APINA » 29 May 2018, 11:08

Image

Tervetuloa 30:nsiin piffiviisuihin!

Tällä kertaa teemana on
KESÄ!

Kappaleen tulee tavalla tai toisella, enemmän tai vähemmän, liittyä tähän ihanaan ja odotettuun vuodenaikaan. Valinnanvapautta ja -varaa on, anna mielikuvituksen lentää, sillä ihanasta ja lämpimästä säästä johtuen styranki on joviaalilla tuulella ja seula saattaa olla paikoin melko harva. Jos teemaan sopivuus ei käy suoraan ilmi kappaleen nimestä, tulee viisumanagerin lähettää siitä jonkinlainen todiste osallistumisviestin yhteydessä, esimerkiksi soveltuvuuden todentava pätkä sanoituksista tai jotain muuta vastaavaa.

Ääniä otetaan vastaan aikaisintaan tiistaina 5.6. kello 20.00

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että leikkimielisimmät eliittijoukkolaiset lähettävät teemaan sopivan biisin viisukapteenille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisupäällikkönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Tällä kierroksella ei ole mahdollista vaihtaa jo kertaalleen hyväksyttyä biisiä. Kannattaa siis miettiä rauhassa ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä kipparille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisukunkku julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisupresidentille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisukenraali julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisujohtaja julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Joku aika sitten päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p13415614

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)
Vol. 27 - Shit happens: Kaseva (Alan Sladd)
Vol. 28 - Fantasiapizza: Krzysztof Penderecki (joku tyyppi)
Vol. 29 - Albumien aloitusbiisit: Joan Baez (PAHA APINA)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisukuningas pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle 2.6. klo 14.00 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Viisumaharadja vastaa yksityisviestitse kuittaukseksi. Sen sijaan mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisudiktaattorille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on tällä kierroksella sunnuntaihin 17.6. asti.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
18. tai 19.6.
Last edited by PAHA APINA on 19 Jun 2018, 07:23, edited 16 times in total.

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7588
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#2 Post by PAHA APINA » 29 May 2018, 11:09

Näissä kinkereissä mukana:

Bill Bailey
Bill Fruge
KALLION JÄTTI PERSE
Alan Sladd
sielusi kyylä
Jalat jäi Karjalaan
Hemmetinmoinen sössö
A Brutal Gardener
motorisoitu keino
kova herne
Hans Besättning
korni silli
Musta Palsternakka
†Witch‡House▲VíHìLiS†
This is fantastic I'm in heaven
Rödis
PAHA APINA
solitaire man
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Torakoiden alkiolaiset juuret
Vitun urpo nikki
wasky
Venäjä Ensin
Banana Joe
Kauko Keuhkon näköinen mies
Merabi
rrröööaaarrr
aurinkokunta
Herkkus Loiroo
HATE NOMAD
En huku
Mulkku Herran armosta
Slutmusic från Slatvia
lesbian ham
joku tyyppi
Lusku
General Error
harry-irene
El Bimbo
Wader
devil via the anus
PearlySpencer
ljm
Wilhelm Hiitola
moska
Kaasu Svindahl
jaxen
antero vaan
Last edited by PAHA APINA on 17 Jun 2018, 19:57, edited 54 times in total.

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7588
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#3 Post by PAHA APINA » 29 May 2018, 11:10

Soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... MZIF8KY-Tb
Kiitokset nimimerkki aurinkokunta! :salut:


Memmy Posse - Rokuli https://www.youtube.com/watch?v=hChXwOB ... e=youtu.be

Woods of Infinity - Summer is not my friend  https://www.youtube.com/watch?v=nwEixZo6jIU

Bl'ast - School's out https://www.youtube.com/watch?v=g2v-mq0O4bI

Seasick Steve - Summertime Boy https://www.youtube.com/watch?v=Gq0PmDhkb4c

Blue Cheer – Summertime Blues https://www.youtube.com/watch?v=YXcYZsqkZ-g

L7 – This Ain't the Summer of Love https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ZcUXPphDDY

a-ha – Summer Moved On https://www.youtube.com/watch?v=oVl4qvHuY8g

Organ - Itäväylä https://www.youtube.com/watch?v=VBVdtgiR1Ek

James Reese & The Progressions - Let's Go (It's Summertime) https://www.youtube.com/watch?v=zpLo5OdRTig

Jukka Tolonen - Impressions Of India https://www.youtube.com/watch?time_cont ... J-G6tdlu5s

The Stranglers – Midnight Summer Dream https://www.youtube.com/watch?v=00DFmi3x7tk

Laineen Kasperi - Poutaa https://www.youtube.com/watch?v=b8hzVyM ... e=youtu.be

Roy Ayers Ubiquity - Everybody Loves The Sunshine https://www.youtube.com/watch?v=3nKxncE ... =youtu.be

This Heat - Health And Efficiency https://www.youtube.com/watch?v=3Gw0oF5eFeo

Mungo Jerry – In the Summertime https://www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUM

Bill Withers - Harlem https://www.youtube.com/watch?v=T8PNy_saIoI

Badding Rockers – Myrskyn keskellä https://www.youtube.com/watch?v=xXnaPCKiAoo

Mannel ‎– Cruel Summer (Break Your Ass Dub) https://www.youtube.com/watch?v=Rb56ZiO ... e=youtu.be

Ariel Pink – One Summer Night https://www.youtube.com/watch?v=HzaLnmO ... e=youtu.be

Spiritus Mortis - Holiday In The Cemetery https://www.youtube.com/watch?v=OfMd0l90g2Y

Woude – On kesä vasta alussa https://www.youtube.com/watch?v=B-X89qmWcM4

Martha and The Muffins - Echo Beach https://www.youtube.com/watch?v=uBHZ60N41AY

Geisha – Kesä https://youtu.be/EPJGdw6hNYU

The Boys: Brickfield Nights https://www.youtube.com/watch?v=x9e4V3zYLUg

Edgar Broughton Band: Evening Over Rooftops https://www.youtube.com/watch?v=haaWs2b ... e=youtu.be

The Adult Net - Waking Up In The Sun https://www.youtube.com/watch?v=pvuh1sD7ps8

Chelsea Wolfe – Dreamer https://www.youtube.com/watch?v=A3Y_XE554OE

Alphaville – Summer in Berlin https://www.youtube.com/watch?v=VBGSfsRlwwg

Lana Del Rey – Summertime Sadness https://www.youtube.com/watch?v=5fQPhyyX1aM

Scandinavian Music Group - Balladi 1 https://www.youtube.com/watch?v=Le4dUb39XnQ

The Chats – Smoko https://www.youtube.com/watch?v=j58V2vC9EPc

Ultramarine - British Summertime https://www.youtube.com/watch?v=xN9wC3XWZ9U

Papu ja Pojat - Helle https://www.youtube.com/watch?v=ZHejyz7f2Wg

Martha - Ice Cream and Sunscreen https://www.youtube.com/watch?v=PTsDlehYWcI

The Lovin' Spoonful - Summer In The City https://www.youtube.com/watch?v=U5bUmx-hk-c

Wildfire – Summer Lightning https://www.youtube.com/watch?v=s5DOmyeiBBc

Marcos Valle & Norman Gimbel - Samba de Verão (Summer Samba) https://www.youtube.com/watch?v=pzPzk4V4DhY

Waldeck - Midsummer Night Blues https://www.youtube.com/watch?v=CRh7H-iGTyU

The Drifters - This Magic Moment https://www.youtube.com/watch?v=Ul041CSNJto

The Fantastic Baggies - Summer Means Fun https://www.youtube.com/watch?v=tjA4QkBtLkc

Susi-Artturi - Yksinäinen mopomies https://www.youtube.com/watch?v=S8tSpc6kI-c

The Last - Every Summer Day https://www.youtube.com/watch?v=iWsCXdNCxcY

Loney Dear – Summers https://www.youtube.com/watch?v=ri6mdI9C6lA

Crystal Antlers - Summer Solstice https://www.youtube.com/watch?v=2UvGfQ5 ... e=youtu.be

Bow Wow - Summer Time Baby https://www.youtube.com/watch?v=POLScTCKNdo

Snotty - Summer beauty https://www.youtube.com/watch?v=OX8vonVNLJQ

Chris Stamey - Summer Sun https://youtu.be/3haFqlOmhCw

Sacred Miracle Cave – Summertime https://www.youtube.com/watch?v=G-IoAbEb6dA
Last edited by PAHA APINA on 02 Jun 2018, 21:11, edited 6 times in total.

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7588
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#4 Post by PAHA APINA » 29 May 2018, 11:10

biisit/managerit

Memmy Posse – Rokuli / solitaire man
Woods of Infinity - Summer is not my friend / HATE NOMAD
Bl'ast - School's out / A Brutal Gardener
Seasick Steve - Summertime Boy / devil via the anus
Blue Cheer – Summertime Blues / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
L7 – This Ain't the Summer of Love / Slutmusik från Slatvia
a-ha – Summer Moved On / Wilhelm Hiitola
Organ – Itäväylä / moska
James Reese & The Progressions - Let's Go (It's Summertime) / Kaasu Svindal
Jukka Tolonen - Impressions Of India / jaxen
The Stranglers – Midnight Summer Dream / antero vaan
Laineen Kasperi – Poutaa / This is fantastic I'm in heaven
Roy Ayers Ubiquity - Everybody Loves The Sunshine / Rödis
This Heat - Health And Efficiency / harry-irene
Mungo Jerry – In the Summertime / Kauko Keuhkon näköinen mies
Bill Withers – Harlem / Merabi
Badding Rockers – Myrskyn keskellä / PAHA APINA
Mannel ‎– Cruel Summer (Break Your Ass Dub) / Musta Palsternakka
Ariel Pink – One Summer Night / aurinkokunta
Spiritus Mortis - Holiday In The Cemetery / Herkkus Loiroo
Woude – On kesä vasta alussa / En huku
Martha and The Muffins - Echo Beach / lesbian ham
Geisha – Kesä / joku tyyppi
The Boys: Brickfield Nights / Bill Bailey
Edgar Broughton Band: Evening Over Rooftops / motorisoitu keino
The Adult Net - Waking Up In The Sun / Lusku
Chelsea Wolfe – Dreamer / El Bimbo
Alphaville – Summer in Berlin / Wader
Lana Del Rey – Summertime Sadness / PearlySpencer
Scandinavian Music Group - Balladi 1 / sielusi kyylä
The Chats – Smoko / kova herne
Ultramarine - British Summertime / General Error
Papu ja Pojat – Helle / ljm
Martha - Ice Cream and Sunscreen / Vitun urpo nikki
The Lovin' Spoonful - Summer In The City / Venäjä Ensin
Wildfire – Summer Lightning / rrröööaaarrr
Marcos Valle & Norman Gimbel - Samba de Verão (Summer Samba) / Banana Joe
Waldeck - Midsummer Night Blues / korni silli
The Drifters - This Magic Moment / KALLION JÄTTI PERSE
The Fantastic Baggies - Summer Means Fun / Bill Fruge
Susi-Artturi - Yksinäinen mopomies / Alan Sladd
The Last - Every Summer Day / Jalat jäi Karjalaan
Loney Dear – Summers / †Witch‡House▲VíHìLiS†
Crystal Antlers - Summer Solstice / Hemmetinmoinen sössö
Bow Wow - Summer Time Baby / Mulkku Herran armosta
Snotty - Summer beauty / wasky
Chris Stamey - Summer Sun / Hans Besättning
Sacred Miracle Cave – Summertime / Torakoiden alkiolaiset juuret
Last edited by PAHA APINA on 18 Jun 2018, 20:41, edited 2 times in total.

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7588
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#5 Post by PAHA APINA » 29 May 2018, 11:10

Lopputulokset:

156 Martha and The Muffins - Echo Beach / lesbian ham
154 Edgar Broughton Band: Evening Over Rooftops / motorisoitu keino
132 The Chats – Smoko / kova herne
108 Blue Cheer – Summertime Blues / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
106 Alphaville – Summer in Berlin / Wader
103 This Heat - Health And Efficiency / harry-irene
100 Ariel Pink – One Summer Night / aurinkokunta
101 The Boys: Brickfield Nights / Bill Bailey
96 James Reese & The Progressions - Let's Go (It's Summertime) / Kaasu Svindal
94 Bill Withers – Harlem / Merabi
82 Badding Rockers – Myrskyn keskellä / PAHA APINA
78 Lana Del Rey – Summertime Sadness / PearlySpencer
76 Organ – Itäväylä / moska
75 Roy Ayers Ubiquity - Everybody Loves The Sunshine / Rödis
67 Chelsea Wolfe – Dreamer / El Bimbo
66 The Stranglers – Midnight Summer Dream / antero vaan
64 Woude – On kesä vasta alussa / En huku
62 Spiritus Mortis - Holiday In The Cemetery / Herkkus Loiroo
61 The Adult Net - Waking Up In The Sun / Lusku
54 Jukka Tolonen - Impressions Of India / jaxen
52 Susi-Artturi - Yksinäinen mopomies / Alan Sladd
51 Chris Stamey - Summer Sun / Hans Besättning
50 The Lovin' Spoonful - Summer In The City / Venäjä Ensin
49 Seasick Steve - Summertime Boy / devil via the anus
49 The Drifters - This Magic Moment / KALLION JÄTTI PERSE
47 Geisha – Kesä / joku tyyppi
46 The Last - Every Summer Day / Jalat jäi Karjalaan
46 Laineen Kasperi – Poutaa / This is fantastic I'm in heaven
43 Sacred Miracle Cave – Summertime / Torakoiden alkiolaiset juuret
42 a-ha – Summer Moved On / Wilhelm Hiitola
41 Loney Dear – Summers / †Witch‡House▲VíHìLiS†
39 Scandinavian Music Group - Balladi 1 / sielusi kyylä
39 Papu ja Pojat – Helle / ljm
38 Martha - Ice Cream and Sunscreen / Vitun urpo nikki
36 Marcos Valle & Norman Gimbel - Samba de Verão (Summer Samba) / Banana Joe
35 Mannel - Cruel Summer (Break Your Ass Dub) / Musta Palsternakka
35 L7 – This Ain't the Summer of Love / Slutmusik från Slatvia
34 Crystal Antlers - Summer Solstice / Hemmetinmoinen sössö
32 Wildfire - Summer Lightning / rrröööaaarrr
31 Snotty - Summer beauty / wasky
26 Mungo Jerry – In the Summertime / Kauko Keuhkon näköinen mies
20 Waldeck - Midsummer Night Blues / korni silli
17 Ultramarine - British Summertime / General Error
16 Woods of Infinity - Summer is not my friend / HATE NOMAD
14 Memmy Posse – Rokuli / solitaire man
11 Bl'ast - School's out / A Brutal Gardener
7 The Fantastic Baggies - Summer Means Fun / Bill Fruge
3 Bow Wow - Summer Time Baby / Mulkku Herran armosta
Last edited by PAHA APINA on 18 Jun 2018, 20:40, edited 1 time in total.

User avatar
Sergio Pissahätä
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 25723
Joined: 07 Feb 2016, 16:27
Location: leon leikkimaa

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#6 Post by Sergio Pissahätä » 29 May 2018, 11:19

Ehkä viisutauko loppuu tähän :bounce:
Mopo kärsi vaurioita.

Image

User avatar
tayska
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 96912
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#7 Post by tayska » 29 May 2018, 12:38

ehkä viisutauko alkaa tästä :dontknowsmoker:
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 32592
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#8 Post by harry-irene » 29 May 2018, 13:29

ehkä tästä lähtee rokenroll

User avatar
tayska
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 96912
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#9 Post by tayska » 29 May 2018, 13:33

taikavoimillani korjasin ton yli 10-sivuisten rikkinäisen linkin :coolsmoker:
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 70117
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#10 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 29 May 2018, 13:49

Jau
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 83551
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#11 Post by Jalat jäi Karjalaan » 29 May 2018, 13:51

wasky wrote:
29 May 2018, 13:33
taikavoimillani korjasin ton yli 10-sivuisten rikkinäisen linkin :coolsmoker:
Jos kesällä olis duunissa sopiva väli niin vois yrittää päivittää tota taas.
I try to work and I keep thinkin' of World War III. I try to talk to girls and I keep thinkin' of World War III.

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 22574
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#12 Post by Vitun urpo nikki » 29 May 2018, 14:04

:prr:
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit


User avatar
Rachelin frendeistä tissit
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 59618
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#14 Post by Rachelin frendeistä tissit » 29 May 2018, 21:25

Image
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
motorisoitu keino
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 20296
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Piffiviisut vol. 30, teema julki 1.6. klo 14

#15 Post by motorisoitu keino » 29 May 2018, 23:35

Mitenköhän nuo voittajabiisit jakaantuvat julkaisuvuosikymmenittäin?

Locked