koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin...
koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin...
Eikös perus kermaviilissäkin oo rasvaa 10 % eli saman verran ku turkkilaisessa jugurtissa? Siis jos jotakin tämmöset asiat kiinnostaa siinä vaiheessa ku syö sipsejä.
koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin...
Eikös perus kermaviilissäkin oo rasvaa 10 % eli saman verran ku turkkilaisessa jugurtissa? Siis jos jotakin tämmöset asiat kiinnostaa siinä vaiheessa ku syö sipsejä.
Itse näkisin että Kärkiteeman pointtina oli enemmän tuo jogurtin happamuus vs kermaviili, ainakin itse tykkään nimenomaan siitä syystä juguversiosta.
Estrellan Creamy Pepper pirkan turkkilaiseen jugurttiin (200g), helvetin hyvää tuli vaikkakin paksumpaa kun noi kermaviilit taitaa olla 250g
Eijjo, ku 200g nekin.
Muistin väärin näköjään. Kuitenkin selvästi paksumpaa tuli dipistä verrattuna kermaviiliin tehtynä, joku muu kai siihen vaikuttaa. Tämän kokeilun perusteella siirryn kyllä jugurttimieheksi dippihommissa
Paras dippi: turkkilainen jugurtti, tuore valkosipuli, suola, mustapippuri, sokeri ja sitruunamehu
On kyllä vitum kova. Tuore basilika vielä niin tsaijjaijjaijjai.
Itse olen välillä laittanut jotain hyvää tsiliäkin ihan hienoksi hakattuna, kun antaa tekeytyä niin kivasti liukenee jukurttiin se mukava polte sekä aromi.