Sipsit

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
mystinen lyllertäjä
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 18683
Joined: 19 Oct 2009, 23:14
Location: 33500

Re: Sipsit

#4756 Post by mystinen lyllertäjä » 28 Nov 2018, 13:05

Vitu Hanna wrote:
27 Nov 2018, 15:00
Tämmöisiä ostin, illalla maistan ja rapsaan.

Image
Rapsa kiinnostaa

Timo Jutilan maksa wrote:
28 Nov 2018, 13:01
kärkiteema wrote:
28 Nov 2018, 12:04
koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. :D Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin... :oops:

User avatar
hellan lettas
4k
Posts: 4238
Joined: 01 Nov 2016, 12:09

Re: Sipsit

#4757 Post by hellan lettas » 28 Nov 2018, 13:37

Itsehän en ole jogurttia kokeillut koskaan.

User avatar
salilta tuttu hevari
Kotimainen kansainvälisen tason folk metal -mörssäri
Posts: 83102
Joined: 10 Jun 2011, 03:06
Location: Stone island

Re: Sipsit

#4758 Post by salilta tuttu hevari » 30 Nov 2018, 10:01

Lantraan lorauksella esim. kauramaitoa, jos käytän turkkijugua dippinä. Tulee vähän juoksevampaa.
Image

User avatar
Maurin Jopo
3k
Posts: 3491
Joined: 09 Jun 2011, 19:19

Re: Sipsit

#4759 Post by Maurin Jopo » 30 Nov 2018, 11:23

mystinen lyllertäjä wrote:
28 Nov 2018, 13:05
Vitu Hanna wrote:
27 Nov 2018, 15:00
Tämmöisiä ostin, illalla maistan ja rapsaan.

Image
Rapsa kiinnostaa

Timo Jutilan maksa wrote:
28 Nov 2018, 13:01
kärkiteema wrote:
28 Nov 2018, 12:04
koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. :D Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin... :oops:
Eikös perus kermaviilissäkin oo rasvaa 10 % eli saman verran ku turkkilaisessa jugurtissa? Siis jos jotakin tämmöset asiat kiinnostaa siinä vaiheessa ku syö sipsejä.

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Sipsit

#4760 Post by Timo Jutilan maksa » 30 Nov 2018, 11:35

Maurin Jopo wrote:
30 Nov 2018, 11:23
mystinen lyllertäjä wrote:
28 Nov 2018, 13:05
Vitu Hanna wrote:
27 Nov 2018, 15:00
Tämmöisiä ostin, illalla maistan ja rapsaan.

Image
Rapsa kiinnostaa

Timo Jutilan maksa wrote:
28 Nov 2018, 13:01
kärkiteema wrote:
28 Nov 2018, 12:04
koittakaahan sekoitaa dipit jugurttiin kermaviilin sijasta. IMO jugurtin raikas happamuus sopii sipseille paremmin kuin kermaviilin pehmeä rasvaisuus.
Tämähän on silkkaa faktaa.
Hyväntahtoisesti huvittaa kyllä vähän, kun jollekin ekaa kertaa tulee mieleen tämmönen. :D Jugurtin ainoat uhkat on rasva (mikäli sitä nyt uhkana pitää), ja mahdollisesti liian tönkkö koostumus. Oon ite aika monta sipsiä murtanut kunnon paksuun turkkilaiseen jugurttiin... :oops:
Eikös perus kermaviilissäkin oo rasvaa 10 % eli saman verran ku turkkilaisessa jugurtissa? Siis jos jotakin tämmöset asiat kiinnostaa siinä vaiheessa ku syö sipsejä.
Itse näkisin että Kärkiteeman pointtina oli enemmän tuo jogurtin happamuus vs kermaviili, ainakin itse tykkään nimenomaan siitä syystä juguversiosta.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Maurin Jopo
3k
Posts: 3491
Joined: 09 Jun 2011, 19:19

Re: Sipsit

#4761 Post by Maurin Jopo » 01 Dec 2018, 17:38

Jaa joo, aivan aivan. Ranskankermaa tuli joskus kokeiltua ja se ei ollu kyllä mun juttu alkuunkaan. Jugurttia pitää testata joskus.

User avatar
raju röllykkä
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19045
Joined: 06 Sep 2015, 22:19

Re: Sipsit

#4762 Post by raju röllykkä » 01 Dec 2018, 22:08

Estrellan Creamy Pepper pirkan turkkilaiseen jugurttiin (200g), helvetin hyvää tuli vaikkakin paksumpaa kun noi kermaviilit taitaa olla 250g

qwertyuiopå
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42953
Joined: 23 May 2012, 21:03

Re: Sipsit

#4763 Post by qwertyuiopå » 01 Dec 2018, 22:24

äää wrote:
01 Dec 2018, 22:08
Estrellan Creamy Pepper pirkan turkkilaiseen jugurttiin (200g), helvetin hyvää tuli vaikkakin paksumpaa kun noi kermaviilit taitaa olla 250g
Eijjo, ku 200g nekin.

User avatar
raju röllykkä
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19045
Joined: 06 Sep 2015, 22:19

Re: Sipsit

#4764 Post by raju röllykkä » 01 Dec 2018, 23:55

BabaJaga wrote:
01 Dec 2018, 22:24
äää wrote:
01 Dec 2018, 22:08
Estrellan Creamy Pepper pirkan turkkilaiseen jugurttiin (200g), helvetin hyvää tuli vaikkakin paksumpaa kun noi kermaviilit taitaa olla 250g
Eijjo, ku 200g nekin.
Muistin väärin näköjään. Kuitenkin selvästi paksumpaa tuli dipistä verrattuna kermaviiliin tehtynä, joku muu kai siihen vaikuttaa. Tämän kokeilun perusteella siirryn kyllä jugurttimieheksi dippihommissa

User avatar
Ceijo Succula
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 45035
Joined: 01 Sep 2011, 02:00
Location: South Carelia Leper Colony

Re: Sipsit

#4765 Post by Ceijo Succula » 01 Dec 2018, 23:58

Paras dippi: turkkilainen jugurtti, tuore valkosipuli, suola, mustapippuri, sokeri ja sitruunamehu =P~
kanammuna wrote:Se on Ceijo joka on tässä maailmassa pärjää.
Kakkaisuhoito wrote:
02 Mar 2020, 22:07
Elämäni top1 virhe oli tutustua toho jätkään

qwertyuiopå
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42953
Joined: 23 May 2012, 21:03

Re: Sipsit

#4766 Post by qwertyuiopå » 02 Dec 2018, 08:54

Ceijo Succula wrote:
01 Dec 2018, 23:58
Paras dippi: turkkilainen jugurtti, tuore valkosipuli, suola, mustapippuri, sokeri ja sitruunamehu =P~
On kyllä vitum kova. Tuore basilika vielä niin tsaijjaijjaijjai.

User avatar
RIP sinä?
R.I.P.
Posts: 15426
Joined: 26 Apr 2007, 01:42
Location: murheen laakso
Contact:

Re: Sipsit

#4767 Post by RIP sinä? » 02 Dec 2018, 09:19

bäkkäril oli kolme pussii sipsiiii
Fester-setä wrote:
20 Jun 2023, 12:53
eminem ja barathrum
Mortal Kombat wrote:Olen ulkoisesti rauhallinen ja mietteliään oloinen, mutta sisällä raivoavat intohimon ja sekoilun ahnaat liekit.
Kansan syvät rivit wrote:
20 Nov 2018, 14:47
önk tönkkiä tää maa kaipaa.

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Sipsit

#4768 Post by Timo Jutilan maksa » 02 Dec 2018, 11:12

BabaJaga wrote:
02 Dec 2018, 08:54
Ceijo Succula wrote:
01 Dec 2018, 23:58
Paras dippi: turkkilainen jugurtti, tuore valkosipuli, suola, mustapippuri, sokeri ja sitruunamehu =P~
On kyllä vitum kova. Tuore basilika vielä niin tsaijjaijjaijjai.
Itse olen välillä laittanut jotain hyvää tsiliäkin ihan hienoksi hakattuna, kun antaa tekeytyä niin kivasti liukenee jukurttiin se mukava polte sekä aromi. =P~
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Helga Velvet
God of PIF
God of PIF
Posts: 35757
Joined: 29 Apr 2016, 16:38
Location: 33250

Re: Sipsit

#4769 Post by Helga Velvet » 02 Dec 2018, 14:08

Dippi kuuluu tehdä jogurttiin ja täts it!

User avatar
Heissan vaan!
life style guru
Posts: 78135
Joined: 20 May 2012, 21:27
Location: ihan raivona täällä

Re: Sipsit

#4770 Post by Heissan vaan! » 02 Dec 2018, 15:24

BabaJaga wrote:
02 Dec 2018, 08:54
Ceijo Succula wrote:
01 Dec 2018, 23:58
Paras dippi: turkkilainen jugurtti, tuore valkosipuli, suola, mustapippuri, sokeri ja sitruunamehu =P~
On kyllä vitum kova. Tuore basilika vielä niin tsaijjaijjaijjai.
Tai kurkku niin tsaijjaijjaijjatsiki.
Image
Image

Post Reply