Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

Mahdollisimman yleistä -foorumin keventämiseksi kotimaan äärioikeistoa ja muuta sekopäistä sakkia seurataan sen lisäksi myös tällä foorumilla.

Moderator: Balam-Acab

Post Reply
Message
Author
User avatar
Piss Pisstopherson
8k
Posts: 8006
Joined: 21 Apr 2008, 15:40
Location: Heinäsirkkalaumassa

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#106 Post by Piss Pisstopherson » 05 Oct 2018, 16:59

Lörsson. wrote:
05 Oct 2018, 15:34
Image
Image
Hihittelyrinki, kaikki samaa mieltä.

User avatar
Lana Ctrl-Alt-Del Rey
Ricardo Hausmanniksikin kutsuttu
Posts: 181000
Joined: 11 Jun 2014, 20:04
Location: Et in Arcadia Ego

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#107 Post by Lana Ctrl-Alt-Del Rey » 09 Oct 2018, 08:54

Lörsson. wrote:
05 Oct 2018, 15:34
Image
Aus der Reihe Derrick? Sehän oli natsi kans.
He was sairas.

Image

User avatar
Lana Ctrl-Alt-Del Rey
Ricardo Hausmanniksikin kutsuttu
Posts: 181000
Joined: 11 Jun 2014, 20:04
Location: Et in Arcadia Ego

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#108 Post by Lana Ctrl-Alt-Del Rey » 09 Oct 2018, 08:56

Jare Pipi-Nalle wrote:
09 Oct 2018, 08:54
Lörsson. wrote:
05 Oct 2018, 15:34
Image
Aus der Reihe Derrick? Sehän oli natsi kans.
Image
He was sairas.

Image

User avatar
Lusku
Jens Rolig
Posts: 114751
Joined: 20 Sep 2004, 11:16

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#109 Post by Lusku » 07 Dec 2018, 19:44

kah, tää olikin mulle uus juttu että tällä levelillä vedetään suomessa =D>

User avatar
19055
4k
Posts: 4184
Joined: 20 Feb 2011, 23:12
Location: Pulau-Pulau Bomba

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#110 Post by 19055 » 07 Dec 2018, 19:47

Suomi on kylähullujen luvattu maa. Joka lähtöön löytyy.

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#111 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Dec 2018, 14:27

Demla mainittu. :lol: Melkoista sössötystä muutenkin.
Lausuntopyyntö 18.7.2018 wrote: AIHE: LAUSUNTO HALLITUKSEN ESITYKSESTÄ EDUSKUNNALLE LAIKSI AMPUMA-ASELAIN MUUTTAMISESTA ANNETUN LAIN VOIMAANTULOSÄÄNNÖKSEN MUUTTAMISESTA

Hyvä vastaanottaja,

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry kiittää mahdollisuudesta antaa lausunto lausuntopyynnön 18.7.2018 mukaisesti. Hallituksen esitysluonnos SM011:00/2017 on jätetty muuttamatta asiassa annetuista lausunnoista huolimatta, joten toteamme lausuntonamme seuraavaa:

1. Antamamme lausunto 31.5.2018 käsitteli yksityiskohtaisesti hallituksen esityksen virheitä, mitkä olisi tullut välittömästi korjata ja vasta sitten hakea jatkoaikaa esityksen voimaantulolle.

2. Olennainen direktiivin velvoittavuutta koskeva tahallinen ampuma-aseen määritelmää koskeva virhe on jätetty korjaamatta, sillä ampuma-aseen määritelmän mukaisesti aseen olennainen osa on piippu.

3. Edelliseen viitaten toteamme, että tahallinen direktiivin ampuma-aseen määritelmän muuttaminen on ilmeisesti johdettu Poliisihallituksesta, jotta ampuma-aselain vastaisia starttiase oikeudenkäyntejä voitaisiin jatkaa. Suomi joutuu virheellisen direktiivin implementoinnin vuoksi eräiden merkittävien starttiaseita valmistavien maiden osalta valitusmenettelyn kohteeksi, sillä kyseessä oleva tarkoituksellinen virhe on samalla myös selkeä kauppaa rajoittava tekijä.

4. Olemme pyrkineet lausuntomme kautta testaamaan sisäministeriön lainvalmistelijoiden asiantuntemusta ja sitä, ovatko he edes lukeneet saamiaan lausuntoja. Jättämässämme lausunnossa oli tarkoituksellisesti käytetty aseen lainaamisen yhteydessä sanaa “ja”, vaikka oikea sana olisi pitänyt olla “tai”. Asia ilmenee alkuperäisestä lausunnostamme.

5. Pidämme lausuntokierrosta ainoastaan sisäministeriön keinona antaa järjestöille sellainen käsitys, että lausunnoilla pyrittäisiin korjaamaan esityksen virheet. Tarkoitus on ainoastaan käyttää “laajaa lausuntokierrosta” hämärtämään todellisen tavoitteen, eli vähitellen viedä perustuslain suojaama harrastuksen mahdollisuus sekä perustuslain omaisuudensuoja.

6. EU:n asedirektiivin implementoinnin yhteydessä tarkoituksellinen direktiivin vastainen toiminta on hyvin havaittavissa myös asekeräilijöitä koskeneen tiedoston pitovelvollisuuden poistamisessa, joten tehtävän saaneet sisäministeriön virkamiehet toteuttavat muita tavoitteita, kuin alkuperäistä direktiivin vaatimusta.

7. Olemme jo aiemmin tuoneet esille poliisin pitämän ampuma-aserekisterin puutteellisuudet ja olemme täysin vakuuttuneet siitä, että jatkoaikaa esityksen voimaan tulemiselle tulee jatkaa vuosilla, sillä poliisin resurssit eivät riitä saattamaan ampuma-aserekisteriä ajan tasalle nykyisillä resursseilla.

Poliittinen tarkoituksenmukaisuus ei voi ohittaa Suomen voimassaolevaa perustuslakia. Euroopan Unionin direktiivit velvoittavat Suomen valtiota ottamaan direktiivin velvoitteet tarkkarajaisesti lainsäädäntöönsä. Tämän asian on sisäministeriö tahallisesti unohtanut lainsäädäntötyössään.

Odotamme sisäministerin palauttavan koko esityksen uudelleen käsittelyyn, jolloin todelliset intressipiirit ovat mukana, kuten vuonna 1997, asedirektiivin 91/477/EEC implementoinnin valmistelemisessa Suomen ampuma-aselakiin. Emme voi hyväksyä lausunnonantajan asemaa sellaisille järjestöille, kuten Demla ry tai Rauhanpuolustajat, sillä heidän selkeä tarkoituksensa on toimia laillista aseenomistusta ja hallussapitoa vastaan.

Yhteenvetona NRA ry toteaa, että sisäministeriön esityksen tavoitteet eivät täytä oikeusvaltion perustuslain vaatimuksia ja esitys on laadittu ilman perustuslakiin perehtyneiden asiantuntijoiden apua. 13.6.2011 voimaan tullut uudistus on esimerkki useista perustuslain vastaisuuksista ja siitä saa erinomaisen tiedon tutustumalla valtiopäiväasiakirjoihin ja niistä oikeudellisen asiantuntijan, oikeustieteen lisensiaatti Pertti Eilavaaran 3.11.2009 perustuslakivaliokuntaan jättämään 28 sivua käsittäneeseen lausuntoon.

Lopuksi toteamme, että tahallisena ja vakavana virheenä ja samalla häpeätahrana pidämme sitä, että direktiivin hengen vastaisesti Suomessa kansalaisilta poistettiin oikeus pitää hallussaan ampuma-asetta henkilökohtaisen koskemattomuuden suojaamiseksi.

Ystävällisesti,

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry

Runo K. Kurko Minna Helin
puheenjohtaja pääsihteeri
http://nra.fi/lausunto-20-8-2018/

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#112 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Dec 2018, 14:30

Soronen mainittu.
PÄÄSIHTEERIN AJATUKSIA 41 wrote: KANSALLISVALTIOIDEN ALASAJO

Moraalittomien EU eliitin edustajien Angela Merkelin, Emmanuel Macronin ja Jean-Claude Junckerin johdattelemat eurooppalaiset sekä suomalaiset poliitikot ovat vaarantaneet omien maidensa kansalaisten elinolosuhteet, toimeentulon ja turvallisuuden täysin tietoisesti ja tarkoituksella. Kansallisvaltiot on haluttu ajaa alas, jotta EU liittovaltio saisi kaiken vallan ja tärkeää eri valtioiden kansallisomaisuutta haltuunsa alihintaan sekä avoimet, ylikansalliset mahdollisuudet kansalaisten rahastamiseen maiden tärkeällä infralla oman maan kansalaisten edun ohi kuten esimerkiksi sähkön ollessa kyseessä.

EU maiden kansalaiset ovat alkaneet laajalti osoittaa mieltään kaduilla vallanpitäjiä ja tätä vahingollista kehitystä vastaan keltaisiin liiveihin pukeutuen, eikä tätä laajaa keltaliivien kansannousua ole saatu suitsittua vallanpitäjien, eikä poliitisesti ohjatun poliisin toimesta, vaan vallanpitäjät ovat itse pyrkineet luikkimaan tarvittaessa nopeasti pakosalle kuten Emmanuel Macron. Suomen poliittisella kentällä on myös valitettavan suuri määrä EU globalistien agendaa sinisilmäisesti ajavia politiikkoja, joille oman maan ja sen kansalaisten etujen ja hyvinvoinnin turvaaminen on heidän toimistaan päätellen täysin merkityksetön asia. Jokaiselle kansalaisia edustavalle poliitikolle tulisi iskulause Suomen Kansa Ensin olla merkittävin toimintaohje.

Pakolaiskriisin ja hallitsemattoman siirtolaisvyöryn takana merkittävimpänä rahoittajana on toiminut mm. juutalaismiljardööri George Soros. Valaiseva artikkeli pakolaiskriisin taustoista on vuodelta 2016 Kansalainen.fi sivustolla oleva artikkeli Pakolaiskriisi pähkinänkuoressa – George Soros. Artikkeli tuo esille kansalaisjärjestöjen aseman ja vaikutuksen sekä myös rahoituksen liittymisen EU:n päätöselimiin. Järjestöinä pakolaiskriisin takana on mm. asevastainen OXFAM, josta jokin aika sitten uutisoitiin laajaan seksiskandaaliin liittyen. Kun hyväntekeväisyysjärjestö on otsikoissa liittyen työntekijöidensä seksuaalisiin väärinkäytöksiin ja tapauksen kuvaillaan olevan vain ”jäävuoren huippu”, voidaan perustellusti kyseenalaistaa ko. hyväntekeväisyysjärjestön asema.

Unkarissa säädettiin kesäkuussa 2018 “Stop Soros” nimellä kulkevat lait, jotka tekivät rikokseksi avustaa maassa laittomasti oleskelevia ulkomaalaisia. Samaan aikaan Suomen poliittinen eliitti lisää Suomessa laittomasti maassa olevien avustamista eri tavoin ja kustannukset pyritään arvioimaan alakanttiin ja jopa pimittämään kansalaisilta. Suomen päättäjät haluavat tarjota vastikkeetonta sosiaaliturvaa ja muita merkittäviä vetovoimatekijöitä, jotta Suomen työmarkkinat saataisiin toimimaan ”moniosaavalla” halpatyövoimalla ja hyväveli verkosto saisi turvattua oman asemansa sekä tulotasonsa oman maansa kansalaisten kustannuksella.

Rajatarkastus on ollut ajettuna alas ja asiaa on perusteltu kansainvälisillä sopimuksilla kuten Dublinin sopimuksella, jota on tulkittu ja noudatettu väärin. Myös EU:n vapaan liikkuvuuden periaatteeseen on vedottu, vaikka kyseessä EI ole ollut EU kansalaisten vapaa liikkuvuus, vaan täysin muualta EU alueelle masinoitu tarkoituksellisen laaja kansanvaellus. EU alueelle on otettu avosylin vastaan hallitsematon siirtolaisvyöry Afrikan ja Lähi-idän maista eli Euroopalle vieraista roduista ja uskonnosta sekä jopa henkilöllisyyksiltään tuntemattomista muukalaisista. Ilman passia maahan tulon hyväksyminen muille kuin EU kansalaisille on ollut tarkoituksellinen virhe, josta ovat vastuussa mm. poliittinen eliitti, rajaviranomaiset, maahanmuuttovirasto ja poliittisesti ohjattu poliisi.

Esimerkiksi Irak ei suostu ottamaan takaisin pakkopalautettuja omasta maastaan lähteneitä taistelukuntoisia nuoria miehiä, joka on selkeä osoitus siitä, ettei kyseessä todellakaan voine olla omalle maalle tärkeät tai tarpeelliset kansalaiset, joita tarvittaisiin tai haluttaisiin oman maan uudelleen rakentamiseen. Euroopan terrori-iskuista ja Suomessa turvapaikanhakijoiden suorittamista henkirikoksista kuten Puotilan kappeli, Otanmäki, Pori, Turun terrori-isku ja viimeisimpänä Arabianrannan alakoululaisen raaka murha ei ole kyse vain ”yksittäistapauksista”. Lisäksi lukuisat joukkoraiskaukset, kuten alaikäisiin Oulussa kohdistuneet raiskaukset, herättävät vakavan kysymyksen siitä, onko todellisuudessa kyse siitä, että Afrikka ja Lähi-itä ovat ulkoistaneet vankeinhoidon ja mielisairaanhoidon Eurooppaan? Kysymys kuuluukin, mitä pakoon tai turvaan pakolaiset/turvapaikanhakijat ovat todellisuudessa lähteneet? Huonoa elintasoa, pakkohoitoa tai tiedossa olevaa tuomiota?

SALASSA PIDETTÄVÄÄ TIETOA

Uusi Lahti median vuoden 2015 uutisen Poliiseille tuli kielto kertoa turvapaikanhakijoiden rikoksista esille tuoma kielto koskien poliisilaitoksen päivittäistiedottamista koskevaa ohjetta on selkeä osoitus poliisin poliittisesta ohjauksesta. Poliisin poliittisen ohjauksen takana on ollut puolueena erityisesti Kokoomus ja sen hallitessa sisäisestä turvallisuudesta vastaavaa sisäministeriöitä on poliisin poliittinen ohjaus lisääntynyt huomattavasti. Kehitys on ollut voimakasta Anne Holmlundin ajoista lähtien, jolloin Paula Risikon serkku Antti Pelttari oli sisäministeri Anne Holmlundin poliittisena valtiosihteerinä. Kehitys jatkui Petteri Orpoon, Paula Risikkoon ja edelleen Kai Mykkäseen samanaikaisesi Antti Pelttarin toimiessa Supon johtajana.

Poliisin ohjeistuksessa määräystä perustellaan sillä, että turvapaikka-asiat ovat salassa pidettäviä ja lainmukaista perustetta turvapaikanhakijan statuksen ilmaisuun ei ole. Ohjeistuksessa myös muistutetaan, että poliisi ei ”ota puolia”. Turvapaikanhakijoihin suhtaudutaan neutraalisti, puolueettomasti ja asiallisesti. Ohjeistus on ulotettu koskemaan myös poliisimiesten vapaa-ajalla käytäviä keskusteluja: ”Poliisimiesten on roolinsa, tehtävänsä sekä käyttäytymisvelvoitteensa mukaisesti suhtauduttava turvapaikanhakijoihin neutraalisti myös vapaa-ajalla tapahtuvassa henkilökohtaisessa viestinnässään”, joka kohta on herättänyt poliisihenkilöstön keskuudessa paljon ihmetystä ja osa poliiseista on kokenut määräyksen käytännössä sananvapauden rajoittamisena.

Uutisen mukaan viestinnän tavoitteeksi mainitaan turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan edistäminen. Viestinnällä halutaan myös vahvistaa luottamusta poliisin toimintaan ja ehkäistä radikalisoitumista ja rasistisia ilmiöitä. Poliisi on kuitenkin tietoisesti jo pitkään ottanut puoliaan kun kyse on ollut maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvista kansalaisista ja järjestöistä. Eikö kantaväestön luottamus poliisin toimintaan olisi yhteiskuntarauhan kannalta huomattavasti tärkeämpää kuin pimittää tietoa, joka esille tultuaan johtaa juuri siihen, etteivät kansalaiset enää luota poliittisesti ohjatun poliisin toimintaan. Poliisin tehtävä ei saa eikä voi olla maahanmuuttovastaisuuden vähentäminen puuttumalla poliisimiesten ja muiden kansalaisten perusoikeusiin kuten mielipiteen- ja sananvapauteen. Kansalaisilla on oikeus tietää asioiden oikea tila, oli tieto poliittisesti korrektia tai ei.

Ampuma-aseisiin liittyvät tiedot ovat myös salassapidettäviä. Siitä huolimatta jos/kun jotain tapahtuu ampuma-asetta käyttäen on tieto välittömästi jaettu poliisilta tiedotusvälineiden laajalti riepoteltavaksi. Poliittisesti ohjatun poliisin puolueettomuus tiedotuksessa on tarkoitussidonnaista. Onko tarkoitus, että tulevaisuudessa kaikki poliisit ovat yltiösuvaitsevaisia kun kyseessä on muut tahot kuin kantaväestö ja he pyrkivät edistämään yhteiskuntarauhaa pimittämällä tosiasioita ja vähentämällä maahanmuutovastaisuutta riisumalla kantaväestöön kuuluvat ”vääristä mielipiteistä”, perustuslaillisista perusoikeuksista sekä luvallisista ampuma-aseista? Edelleen paras keino lopettaa aseellinen hyökkäys on ampuma-aseen olemassaolo ja sen käyttäminen, kuten Turun terrori-iskun hyökkäyksen lopettaminen ampuma-aseen käytön ansiosta kiistatta osoittaa.

Minna Helin
pääsihteeri

LÄHTEET:

Kansalainen: https://www.kansalainen.fi/pakolaiskrii ... rge-soros/

UUSI LAHTI: https://www.uusilahti.fi/jutut/lahesta/ ... rikoksista
http://nra.fi/paasihteerin-ajatuksia-41/

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#113 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Dec 2018, 14:34

Globalismi, kulttuurimarksismi, anarkismi, punakaartit ja feminismi mainittu.
PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI XII wrote: MIEHITETTY VALTIO

Historian opetuksen väheneminen kouluissa ja samanaikaisesti yliopistoissa valtiotieteellisissä sekä humanistisissa tiedekunnissa tapahtuva historian suoranainen vääristeleminen on johtanut suomalaiset valetodellisuuteen, jolloin käsitys Euroopan tilanteen kehittymisestä 2000-luvulla on ainoastaan median antaman infon varassa. Saksan Liittotasavalta on suomalaisen käsityksen mukaan demokraattinen Euroopan Unionin talousveturi, mutta todellisuus on valitettavan raadollinen. Saksa on edelleen miehitetty valtio ja Saksan alueella on pysyviä sotilastukikohtia Britannialla ja USA:lla. Heikolla historian tuntemuksella varustetut suomalaiset poliitikot kuvittelevat Saksan liittokansleri Merkelin tekevän Euroopan ja Saksan kannalta itsenäisesti hyviä ratkaisuja lähettäessään saksalaisia joukkoja USA:n aloittamiin sotiin. Liittokansleri Merkel rikkoo näin toimiessaan Saksan perustuslakia ja vuonna 2002 presidentti Bush “syväpöyristyi”, kun silloinen liittokansleri Gerhard Schröder kieltäytyi lähettämästä saksalaisia joukkoja Irakiin. USA uhkasi Saksaa merkittävillä sanktioilla.

Tarkkaavainen historian tutkija tuntee taustalla vaikuttavat tosiseikat eli sen, että jo 1945 USA:n hallitus oli päättänyt, että sen todellinen vastustaja on Neuvostoliitto ja se tarvitsee Saksan alueelta merkittäviä pysyviä sotilastukikohtia. Stalinin, Trumanin ja Churchillin neuvottelujen tuloksena Saksa jaettiin kaikkiaan neljän voittajavallan miehitysalueiksi. Stalin esitti voittajavaltioiden neuvotteluissa, että Saksa tulisi mahdollisimman pian saada yhdistettyä ja järjestettyä Saksassa vapaat vaalit jo 1946 ja tehdä rauhansopimus Saksan hallituksen kanssa, tämä ei sopinut USA:lle. On olennaisen tärkeä tietää tosiasia siitä, että kenraali George S. Patton totesi jo 1945 kirjeissään vaimolleen, että meidän tulisi aseistaa saksalaiset ja hyökätä Neuvostoliittoon. Teoksessa “Unknown Patton” on eräitä mielenkiintoisia Pattonin henkilökohtaisia käsityksiä sodan jatkamisen merkityksestä ja siksi ei tarvitse ihmetellä, miksi Patton kuoli yllättäen auto-onnettomuudessa Saksassa.

Konrad Adenauer nimitettiin Saksan Liittotasavallan ensimmäiseksi liittokansleriksi ja hänen tehtävänsä oli kaikin tavoin lisätä yhteistyötä USA:n kanssa, sekä samalla vakiinnuttaa “Status Quo”, eli USA:n pysyvä läsnäolo Saksan alueella. Stalin yritti vielä 1952 ehdotuksellaan edistää Saksojen yhdistämistä, mutta paljastuneiden asiakirjojen ja aikakauden politiikkojen mukaan Adenauer jyrkästi vastusti Saksojen yhdistämistä. Stalinin eräs neuvonantajista oli Valentin Falin ja hän on ehkä viimeisiä elossa olevia henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet maailman politiikkaan vielä Gorbatsovin aikana. Venäläisen Valentin Falinin tai Saksan liittopäivien jäsenen Wolfgang Gehrcken haastatteluja ei ole Suomessa haluttu noteerata. Todellisuus Saksan yhdistymisen jälkeen on ollut aivan muuta kuin suomalaiset ja saksalaiset olivat kuvitelleet. Neuvostoliiton asevoimat poistuivat kokonaisuudessaan entisen DDR:n alueelta, mutta kummallista kyllä miehittäjä USA vahvisti asemiaan.

Erityisesti USA:n tukikohta Ramsteinissa on USA:n ulkopuolella olevista tukikohdista suurin ja sieltä lähetetään myös kauko-ohjatut lennokit surmaamaan USA:n hallinnon vihollisia. Wolfgang Jung on asunut Ramsteinin tukikohdan läheisyydessä lähes koko tukikohdan olemassaolon ajan ja hän pyrki saamaan oikeudessa vastauksen siihen, miksi Saksan maaperältä lähetetään lennokkeja, sekä millä oikeudella USA voi lähettää ohjuksia Ramsteinista ja Kaiserlauternin tukikohdista ilman Saksan hallituksen kanssa käytyjä konsultaatioita. Saksan kansalaisella Wolfgang Jungilla ei oikeuden mukaan ole laillisia oikeuksia USA:n toimien kyseenalaistamiseksi. Christian Weilmeier, filosofi ja dokumentaristi on jo 1999 halunnut tuoda esille USA:n aloittamat sotatoimet Jugoslaviaa vastaan ja Saksan osallistumisen siihen vastoin Saksan perustulakia. Kaikki kritiikki turhaan, sillä USA:n rikollinen toiminta Jugoslavian hajoamissodassa legimitoitiin Haagin näytösoikeudenkäynneissä.

Puolustusministerinä toiminut, sekä liittopäivillä 33 vuotta edustanut Willy Wimmer CDU ja nykyiset Afd:n johtajat näkevät Naton aseman muuttuneen poliittiseksi toimijaksi, joten kyseessä on ensisijaisesti USA:n etu yli muiden Naton jäsenvaltioiden edun. Willy Wimmer on USA:n toimiin erittäin kriittisesti suhtautuva todellinen asiantuntija Saksassa ja siksi suomalainen media ei halua tuntea ko. henkilöä lainkaan. Willy Wimmer on onnistunut yhdistämään oikeiston ja vasemmiston USA:n toimiin kriittisesti suhtautuvat, joten hän on todellisen Saksan kasvot vaatiessaan Saksan hallitukselta toimia suojella Saksan kansan intressiä USA:n dominanssia vastaan. Saksassa on erittäin tulehtunut ilmapiiri puhua suoraan niistä ongelmista, mitkä ovat seurausta USA:n toimista Islmia tunnustavissa maissa, sillä pakolaisina esiintyvät nuoret miehet ovat todellinen uusi miehittäjien armeija useissa Euroopan maissa.

USA on Saksassa pystynyt muokkaamaan journalistit toimimaan haluamallaan tavalla, minkä seurauksena totuuden puhumisesta on tehty rikos. US Embassy Berliinissä on NSA:n ja CIA:n vaikuttamisen keskus Saksassa ja lähestystön kautta rekrytoidaan nuoret lehtialalle pyrkivät ilmaisten USA:n matkojen avulla uskollisiksi myötäjuoksijoiksi. Toisinajattelija Udo Ufkotte oli loistava journalisti ja hänen ennenaikainen kuolemansa tammikuussa 2017 “sydänkohtaukseen” jättää syyllisyyden varjon miehittäjän harteille. USA on myös pyrkinyt estämään kriittisten mediakanavien toimintaa, mikäli kanava esittää virallisesta totuudesta poikkeavaa ja kriittistä asioiden käsittelyä. Erityisesti Putinin kanavana pidetty Russian Today on jatkuvasti USA:n poliittisesti johdettujen hyökkäysten kohteena. Saksan Liittopäivillä on edessään mielenkiintoisia aikoja mikäli “Frau” Merkelistä joskus päästään eroon, sillä hänen toimintansa on ollut ainoastaan USA:n kansallisen edun valvontaa ja tukemista.

PELOTTAVA VENÄJÄ JA VLADIMIR PUTIN

Suomessa on lietsottu Neuvostoliiton hajoamisesta 1990-luvulla Venäjän pelkoa ja tarkoituksena on ollut jo silloin Naton jäseneksi pyrkiminen. Eräät ns. asiantuntijat väittivät Venäjällä syntyvän vakavia levottomuuksia minkä seurauksena olisi suoranaisia kansanvaelluksista. Pelkoa Venäjän aikomuksista 90-luvulla Suomen suhteen lietsoi erityisesti Helsingin Sanomat tuoden esille poliitikko Zirinovskin sotaisat lausunnot. Tavoite oli Suomen silloisella poliittisella eliitillä ajaa Suomi ensin EU:n jäseneksi ja sitten Natoon pikavauhtia. Jostain käsittämättömästä syystä johtuen kuitenkin poliitikot kieltäytyivät perustamasta Kodinturvajoukkoja tai Suojeluskuntia, vaikka uhan väitettiin olevan korkea! Eliitti oli jo silloin George Soroksen ja Wall Streetin pankkiirien asialla, sillä Euroopan maat kuuluvat tiukasti Wall Streetin pankkiirien kontrolloimaan pankkien ketjuun, velkaantuneina Goldman Sachsille, Rotschildeille ja Lehman Brothers pankkiliikkeille. Suomen kansantalous on pieni kansainvälisesti mitattuna, mutta järjestämällä pankkikriisi saatiin Suomi helposti “yhteiseen kuplaan”!

USA:ssa Wall Streetin haaskalinnut olivat tarkoin tutkineet Neuvostoliiton romahduksen antamia mahdollisuuksia ja välittömästi Boris Jeltsinin noustua Venäjän ensimmäiseksi presidentiksi alkoi saalistus. Wall Street käytti ensimmäiseen iskuun aiemmin Neuvostoliitossa toimineiden kasaarisukujen jälkeläisiä, joilla oli luonnollisesti erinomaiset kontaktit Neuvostoliiton aikaisiin virkamiehiin ja teollisuuden johtajiin, joista erinomainen esimerkki on Bill Browder. Kansalaisille jaettujen valtion yhtiöiden ja muun omaisuuden välitön ryöstäminen aloitettiin, sillä järjestelmän romahdus merkitsi sitä, että silloin Suomen markoissa 30 markan arvoinen osake saattoi merkitä viikon ruoka-annosta, joten se myytiin nopeasti haaskalintujen edustajille. Valtion yhtiöt ja jopa öljykentät vaihtoivat muutamassa vuodessa omistajia, synnyttäen uuden oligarkian, jolla oli omat henkivartijat ja panssaroidut autot. Kaikki oli myynnissä ja halvalla. Bruttokansantuote romahti neljäänkymmeneen prosenttiin ja IMF, sekä Maailmanpankki ryhtyivät “lainottajaksi”.

Jeltsinin hallinto ei pystynyt ylläpitämään jättimäistä armeijaa, joten palkat jäivät maksamatta ja moraali rapistui. USA käytti tilaisuutta hyväkseen ja pyrki kaikin mahdollisin keinoin saamaan haltuunsa uusimman Neuvostoliiton aikaisen sotilateknologian. USA:n presidentti Bill Clinton käytännössä maksoi Jeltsinin presidentin vaalit toiselle kaudelle ja USA:n CIA nautti saadessaan nöyryyttää venäläisiä virkaveljiään. Kaikella on kuitenkin aikansa, sillä USA:n hallinnon tiedustelun ammattilaiset ovat huonosti lukeneet kotiläksynsä. Ketään ei voi nöyryyttää jatkuvasti, ei ainakaan suurvaltaa ja sen kansalaisia, sillä Venäjä on aina ollut suurvalta, vaikka jo 1812 silloiset Euroopan valtiot uskoivat voivansa alistaa Venäjän. Venäjällä vuosiluvut muistetaan hyvin, sillä jokainen merkittävä tapahtuma Venäjän pitkässä historiassa liittyy tavalla tai toisella viimeisen 200 vuoden ajanjaksoon. Vuosi 1856 oli myös suomalaisille tuttu, sillä silloin Englannin Imperiumi yritti lyödä Venäjän. Vuosi 1905 oli merkittävä, sillä silloin pankkiiri Jacob Schiff rahoitti Japanin toimia tsaarin Venäjää vastaan. Nimi Leon Bronstein, paremmin tunnettu Leon Trotski oli jo silloin Wall Streetin rahoilla lietsomassa vallankumousta, mikä onnistui 1917.

Boris Jeltsinin terveys ei ollut hyvä edes ensimmäisen presidenttikauden aikana, sillä jatkuva juominen ja juhliminen oli liian raskasta. Boris Jeltsin oli kaikesta huolimatta pitkän poliittisen uran tehneenä tarkka havainnoitsija ja hän oli huomioinut varsin näkymättömän miehen Pietarin kaupungin johtotehtävissä, eli Vladimir Putinin. Jeltsin oli kaikista heikkouksistaan huolimatta ensisijaisesti venäläinen ja hän ymmärsi, että Venäjä nousee ja voi nousta ainoastaan voimakkaan johtajan johdossa. On mielenkiintoista tutustua Oliver Stonen henkilöhaastatteluun Putinista ja todeta, että Jeltsin oli huomioinut Putinin jo toisen presidenttikautensa alussa nimittämällä hänet 1998 FSB:n johtajaksi. Putinin valinta Jeltsinin tuella pääministeriksi mahdollisti Jeltsinille 31.12. 1999 luovuttaa presidentin tehtävät pääministeri Putinille. On todettava, että Jeltsinin ratkaisu ja valinta pelasti Venäjän Wall Streetin haaskalinnuilta ja CIA:n aloittamilta operaatioilta, kuten Brzezinskin Suurelta Shakkipeliltä, eli Venäjän täydelliseltä eristämiseltä esim. Mustallemerelle pääsyn suhteen.

Jeltsinin presidenttikauden aikana CIA:n operaatioihin kuuluivat Tsetsenian I sodan ja Dagestanin terroristien tukeminen Afganistanin Mujahideen taistelijoiden avulla. USA aseisti ja Saudi Arabia rahoitti. Venäläiset joukot olivat pääosin asevelvollisista koottuja, joten heidän taisteluarvonsa kokeneita terroristeja vastaan oli heikko. Venäjän armeijan tappiot nousivat erittäin korkeiksi ja silloin jouduttiin käyttämään kaikkein tehokkaimpia erikoisjoukkoja kuten Spetznatz. Olen onnistunut 90-luvulla haastattelemaan muutamia Tsetseniassa taistelleita ja on todettava, että kyseinen sota on raakuudessaan ollut poikkeuksellisen kuluttava molemmille osapuolille. Jeltsin oli hyvin tietoinen USA:n dominanssiin pyrkimyksistä, vaikka Jeltsin amerikkalaisten mielestä oli täysin heidän miehensä Kremlissä. Venäjän tuntijoina esiintyy aika ajoin henkilöitä, joilla ei todellisuudessa ole ollut mitään henkilökohtaisia kontakteja tavallisiin venäläisiin tai olisivat edes tutustuneet Tolstoin teoksiin, Dostojevskiin tai Solzenitzynin tuotantoon vankileirien saaristosta.

Vladimir Putinin saavutuksista on ollut venäläisille hyvin tärkeä kirkkojen korjaaminen entiseen loistoonsa ja ryhtyminen noudattamaan ortodoksista perinnettä. Putinin kaudella lähes koko valtion velka on maksettu ja maa on noussut tilalta 22 tasolle 8, eli mittavia, jopa suorastaan uskomattomia saavutuksia 18 vuodessa. Venäjän kultavaranto on maailman viidenneksi suurin ja Venäjä on maailman suurin vehnän viejä, sillä Putin kielsi GMO viljat Venäjällä. Putinin eräs merkittävistä saavutuksista kansalaisten kannalta oli George Soroksen potkaiseminen pois Venäjältä, missä hänet pidätetään heti tavattaessa. Soroksen kulttuurimarksismi ja gender propaganda ei menesty, siitä kiitos Putinille. Venäjän suurvalta-aseman palauttaminen on ollut USA:n politiikalle murskaava asia, sillä heikko Eurooppa ja heikko Venäjä ovat olleet USA:n tavoite koko 1900-luvun ajan ja on jatkunut siihen asti kun CIA:n kymmenien vuosien työn tulos, eli Venäjän eristäminen Ukrainan avulla Mustaltamereltä epäonnistui 2014 Putinin nopeiden toimenpiteiden seurauksena Krimillä.

(jatkuu..)

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#114 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Dec 2018, 14:34

(jatkuu..)

Suomalaisten politiikan tutkijoiden on vähitellen ymmärrettävä se tosiasia, että globalismi ei ole Suomen tie, vaan hyvät suhteet naapureihin ja irtautuminen Wall Streetin pankkien otteesta. Itsenäinen keskuspankki, oma raha ja kansallisvaltion oma armeija, ilman USA:n tai Naton vaikutusta on paras turva kantasuomalaisille. Suomessa poliittinen eliitti on ostettu halvalla eli lupauksilla hyvistä tulevaisuuden rahakkaista tehtävistä ja kuitenkin samalla eliitti on hyökännyt kaikkia kansallisia arvojamme vastaan, kuten oligarkit Jeltsinin aikana Venäjällä. Luottamus USA:n ulkopolitiikan säilyvyyteen ja USA:n jatkuvaan dominanssiin on hyväuskoisuutta, sillä Kiina on jo haastanut USA:n aseman Aasiassa. Intia on menettänyt luottamuksensa USA:n politiikkaan ja Turkki on erittäin kriittinen USA:n toimille Mustanmeren rantavaltiona, pystyen pysäyttämään kansainvälisten sopimusten perusteella koska tahansa USA:n tai muiden Nato-maiden merenkulun Bosborin salmen kautta. Putinin toimet Syyriassa ovat erityisesti vaikuttaneet USA:n hallintoon siten, että USA:n terrorismia tukevat toimet ovat joutumassa yleisen arvostelun kohteeksi. Venäjä on vahva Putinin ansiota ja vahvan Venäjän ei tarvitse uhkailla!

JOULUNA 2018

Sata vuotta käydystä Vapaussodasta ja Suomi on vajonnut pois kansakuntana kansakuntien joukosta, ollen ainoastaan toisen luokan osa Eurostoliittoa. Kulttuurimarksismin tuleminen kouluihin ja oppilaitoksiin on Suomen kansan kannalta tuhoisaa, sillä kansa ilman identiteettiä tulee häviämään kansana. Suomalaisten saavutukset tieteen, taiteiden ja musiikin alalla ovat maailmankuuluja, samoin aikanaan suomalaiset urheilijat. Suomen kuuluisa “maabrändi” oli Talvisota ja 105 kunniamme päivää, miksi nämä asiat halutaan unohtaa. Sotaveteraanien harvalukuisesta joukosta joitakin kutsutaan malliksi Itsenäisyyspäivän vastaanottoon presidentin linnaan, mutta heitä katsellaan lähinnä kummajaisina, muistuttamassa vanhuudesta ja raihnaisuudesta. Veteraaneja olisi pitänyt muistaa joka vuosi II Maailmansodan jälkeen, mutta näin ei käynyt.

Punakaartit ja anarkistit juhlivat, sillä Suomen Vapaussota 100 vuotta sitten on muistona tehokkaasti tuhottu nykynuorten tiedoista jonakin omituisena sisällissotana, jossa oli kaksi osapuolta: “köyhä kansa ja rikkaat maanomistajat”. Poliittinen muisti on Suomessa hyvin lyhyt ja erityisesti se on kokoomuksen, sekä keskustan poliitikoilla. Keskusta, entinen Maalaisliitto ja Kokoomus, entinen Kansallinen Kokoomus edustivat Suomessa pysyvyyttä ja lain kunnioittamista. Koti, uskonto ja isänmaa olivat Kansallisen Kokoomuksen tunnuksia, mutta nykyinen kokoomus myy kaiken ja on unohtanut isänmaan. Suomen sosiaalidemokraattinen puolue eli sdp oli rakentamassa Suomea vielä 60-luvulla, mutta nuoret maisterisosialistit palauttivat internationaaliset ajatukset yhdistettynä rahan keräämiseen ammattiliitoille puolueen Forssan kokouksessa, minkä jälkeen sdp:n toiminta on ollut kansallisen edun vastaista.

Vihreiden alkuperäinen aate luonnon arvojen puolesta hävisi feministien vallattua puolueen. Vihreä aate on yhdessä vasemmiston toimien kanssa johtanut kulttuurimarksismin leviämiseen ohi ja yli kaiken työväen aatteen. Suomen asema geneettisesti harvinaisena eurooppalaisena kansana muuttuu ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa tehtyjen avio- ja avoliittojen seurauksena, joten harvinainen geeniperimämme tulee häviämään nykymenolla jo 30 vuodessa. Joulun merkitys tavalliselle suomalaiselle on ainoastaan kiire ja rahavarojen niukkuuden huomioon ottaminen lahjojen antajien kannalta. Köyhien joulu merkitsee lähinnä eksoottista näytelmää “älykännykän” kuvaruudulla, sillä Joulun todellinen sanoma Jeesuksen syntymä on unohdettu.

Hyvää Joulua ja Joulun tunnelmaa kaikille poliittisesta katsomuksesta huolimatta!

Runo K. Kurko
puheenjohtaja
http://nra.fi/puheenjohtajan-kolumni-xii-5/

User avatar
Jesse Python
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 206879
Joined: 11 Nov 2011, 07:43

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#115 Post by Jesse Python » 30 Dec 2018, 15:28

Kurko jäbä. Kannattaako julistaa tommosta tommosen yhdistyksen web-sivuilla.

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#116 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Dec 2018, 15:50

Jesse Python wrote:
30 Dec 2018, 15:28
Kurko jäbä. Kannattaako julistaa tommosta tommosen yhdistyksen web-sivuilla.
Runo K. Kurko wrote:Hyvää Joulua ja Joulun tunnelmaa kaikille poliittisesta katsomuksesta huolimatta!

User avatar
perään kuulutettu asiakeskustelu
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12915
Joined: 14 Dec 2013, 23:12
Location: Hautomo

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#117 Post by perään kuulutettu asiakeskustelu » 30 Dec 2018, 15:53

Skip Intro wrote:
30 Dec 2018, 15:50
Jesse Python wrote:
30 Dec 2018, 15:28
Kurko jäbä. Kannattaako julistaa tommosta tommosen yhdistyksen web-sivuilla.
Runo K. Kurko wrote:Hyvää Joulua ja Joulun tunnelmaa kaikille poliittisesta katsomuksesta huolimatta!
Skip Intro wrote:
30 Dec 2018, 14:34
Runo K. Kurko wrote: Joulun merkitys tavalliselle suomalaiselle on ainoastaan kiire ja rahavarojen niukkuuden huomioon ottaminen lahjojen antajien kannalta. Köyhien joulu merkitsee lähinnä eksoottista näytelmää “älykännykän” kuvaruudulla, sillä Joulun todellinen sanoma Jeesuksen syntymä on unohdettu.
Kunnon ekofasismia eikä mitään typeriä kansallisuus-, uskonto-, sukupuoli, tai ihonvärihöpöjä :himpatti:

pepe_r_survo
Posts: 141
Joined: 02 Jul 2018, 12:40

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#118 Post by pepe_r_survo » 30 Dec 2018, 20:56

Onks Venäjällä nyt jotenkin tuotteistettu tää NRA-konsepti putinistisen informaatiovaikuttamisen välineeksi maailmalla laajemminkin? Vrt. Maria Butina -keissi samannimisine valejärjestöineen itärajan takana. Löytyyköhän muista Euroopan maista vastaavia...

Edit: Korjataan sen verran että Butinan venäläisen järjestön nimi on/oli ”Oikeus aseisiin” tjsp. (Право на оружие). Eli ei nyt samanniminen, mutta samanhenkisesti nimetty kuitennii.
Last edited by pepe_r_survo on 31 Dec 2018, 00:23, edited 1 time in total.

User avatar
hellästi takaluukkuun pantu koira
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 21991
Joined: 02 Nov 2014, 19:02
Location: takaluukku

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#119 Post by hellästi takaluukkuun pantu koira » 30 Dec 2018, 23:29

pepe_r_survo wrote:
30 Dec 2018, 20:56
Onks Venäjällä nyt jotenkin tuotteistettu tää NRA-konsepti putinistisen informaatiovaikuttamisen välineeksi maailmalla laajemminkin? Vrt. Maria Butina -keissi samannimisine valejärjestöineen itärajan takana. Löytyyköhän muista Euroopan maista vastaavia...
en ainakaan muista pohjoismaista löytänyt vastaavaa liittoyhdistysneuvostoseuraa. norjan harrastelija-ammuskelijat näkyy olevan jossain määrin puolustusvoimainsa kautta valtiollisessa suojeluksessa
Image

User avatar
aatos kipotti
King of PIF
King of PIF
Posts: 15975
Joined: 30 Jun 2017, 11:59
Location: Lähetettä odottamassa

Re: Kansallinen kivääriliittoyhdistysneuvosto

#120 Post by aatos kipotti » 31 Dec 2018, 08:33

Eemil August Bambimus Sandels wrote:
30 Dec 2018, 23:29
pepe_r_survo wrote:
30 Dec 2018, 20:56
Onks Venäjällä nyt jotenkin tuotteistettu tää NRA-konsepti putinistisen informaatiovaikuttamisen välineeksi maailmalla laajemminkin? Vrt. Maria Butina -keissi samannimisine valejärjestöineen itärajan takana. Löytyyköhän muista Euroopan maista vastaavia...
en ainakaan muista pohjoismaista löytänyt vastaavaa liittoyhdistysneuvostoseuraa. norjan harrastelija-ammuskelijat näkyy olevan jossain määrin puolustusvoimainsa kautta valtiollisessa suojeluksessa
Tätä skeneä aikanaan seuranneena en jaksa uskoa tämän NRA-virityksen osalta mihinkään putinistien info-operaatioon. Suomen NRA alkoi suht asiallisena asealan lobbarina, mutta hra Kurko vaikuttaa sakioituneen aika huolella ja tuon tasoiset lausunnot jamuu sössöting ovat ajaneet NRA:n aika lailla sivuraiteelle. Suomen NRA:lla ei nykyisin käsittääkseni ole juuri asiaa asealan kotimaisiin tai kansainvälisiin yhteistyöjärjestöihin. Kurko on koko ajan ollut NRA:n veribigbos ja on käsittääkseni tehnyt selväksi että NRA = Runo Kurko.
Image

Post Reply