Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

Pitkiä viestiketjuja tallessa on.
Locked
Message
Author
User avatar
horus
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 18143
Joined: 20 Dec 2008, 12:17
Location: Nääs nääs

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12286 Post by horus » 14 Apr 2019, 09:13

Jesse Python wrote:
14 Apr 2019, 00:41
Ei persut ole hallituksessa kuin siinä tapauksessa että se saa suurimman eduskuntaryhmän.
Eikä ihan 100% varmuurella sillonkaan, ellei saa hallitusta kasaan alottaa hallitustunnustelut joku muu.
Sd.Kfz. 302 wrote:Världen är vittu paikka idag. :|
Trollface-mies wrote:poliitikon piittaamattomuus ajoi miehen epätoivosiin tekoihin.

User avatar
Master of Speed
1k
Posts: 1212
Joined: 14 Feb 2016, 16:04

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12287 Post by Master of Speed » 14 Apr 2019, 09:40

Mjaa. Mä taas olen sillä kannalla, että vaikka Halliksella ei ole erityistä hinkua hallitukseen, niin se voi kyllä mennäkin jos joku pyytää. Jos nyt käy niin, että sinipunavihreä ei jostain syystä toteudu.
Spoiler:
Image

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12288 Post by Trollface-mies » 14 Apr 2019, 11:24

Nyhtökalja wrote:
14 Apr 2019, 09:40
Mjaa. Mä taas olen sillä kannalla, että vaikka Halliksella ei ole erityistä hinkua hallitukseen, niin se voi kyllä mennäkin jos joku pyytää. Jos nyt käy niin, että sinipunavihreä ei jostain syystä toteudu.

On myös mahdollista, että Halla-aho ei halua pääministeriksi ja odottaakin muiden puolueiden pelaavan itsensä ulos jotta voisi heittäytyä marttyyriksi, mutta sitten muut puolueet kyheröivät takahuonepelin totaalisesti perseelleen ja Mestari äänestetään hallitustunnustelijaksi vaikkei se oikeasti edes haluaisi. Ja samasta syystä se lopulta päätyy pääministeriksikin kun muut puolueet siellä kulisseissa ei pysty sopimaan kilpailevasta kandidaatista.

Hommahan siis menee niin että kahdella ekalla kierroksella kun äänestetään pääministeristä niin pitää olla yli puolet annetuista äänistä, mutta kolmannella riittää että saa eniten ääniä. Kaiketikin kirjoitettu Suomen perustuslakiin sillä mielellä ettei hallituksen muodostaminen ikuisuuksia kestäisi.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
hitin tankkaaja
8k
Posts: 8749
Joined: 09 Feb 2018, 11:21
Location: mulkkulinnan ullakko

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12289 Post by hitin tankkaaja » 14 Apr 2019, 12:30

harhaiskaali wrote:
14 Apr 2019, 09:01
Elmeri suosittelee wrote:
13 Apr 2019, 22:22
Elmeri suosittelee wrote:
13 Apr 2019, 18:39
:homoisi:
Paikallinen persujen ehdokas jakoi tänään Lohjan torilla luodilla (Suomi-konepistoolin patruunan replica) varustettuja avaimenperiä. Eräälle pariskunnalle hänen saatesanansa olivat olleet seuraavat: "Näillä sitä maahanmuuttoa on ennenkin torjuttu."

Image
Tää oli siis Jukka Sassi :homoisi:

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/edus ... ukka-sassi
Sakka-Jussi
Jussin asebloggaus. Lihavoitsin joitakin kohtia.
Suomen aseturvallisuus

Aselain kiristyksiä perustellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden parantamisella. Suomessa on tapahtunut kaksi ikävää kouluampumista, joissa käytettiin pistoolia. Maassamme heräsi keskustelu siitä, pitäisikö nämä käsiaseet kieltää. Matti Vanhasen hallitus teki kouluampumisten jälkipaniikissa kiristyksiä aselakiimme. Nykyisin käsiaseen saamista on vaikeutettu huomattavasti. Miten turvallisuutemme on sitten parantunut noilla toimenpiteillä – no eipä juuri mitenkään. Henkirikollisuus on vähentynyt kaksikymmentä vuotta yhtäjaksoisesti ja rikollisuustaso on tällä hetkellä maamme modernin tilastointihistorian matalin.

Henkirikollisuuden taso on Suomessa tällä hetkellä Euroopan unionin kymmenenneksi korkein ja keskimääräistä korkeampi myös kaikkien kehittyneiden teollisuusmaiden ryhmässä. Rikollisuustason korkeus selittyy suurelta osin keski-ikäisten työttömien miesalkoholistien korkealla rikollisuustasolla. Tämä kertoo osaltaan, että aselakien kiristys ei juuri muuta henkirikosten tekemistä, vaan aivan jokin muu asia. Todellinen riskiryhmä on siis työtön keski-ikäinen mies, joka on lisäksi alkoholisti. Tässä yhteydessä on hyvä pohtia, että johtuuko työttömyys alkoholismista vai alkoholismi työttömyydestä.

Jos tilastoista ei löydy syyseuraussuhdetta ampuma-aseisiin, pitää esittää kysymys, mikä niissä on sitten riski. Oikea vastaus on – ei oikeasti mikään. Suomi poikkeaa huomattavasti esimerkiksi pääosasta EU-maista, sillä meillä sotilaallinen maanpuolustus perustuu yleiseen asevelvollisuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että valtio, siis me, erityisesti haluaa kansalaisten osaavan ampua ja käyttää aseita. Monissa valtioissa on niin paljon väkeä maksamassa kustannuksia, että siellä on voitu tehdä päätös ylläpitää palkka-armeijaa, joka on riittävän suuri. Meillä ei tähän ole varaa valtion budjetista, vaikka voidaan osoittaa myös varusmiespalvelukselle hinta, kun kansalainen ei ole työssä ja maksa veroja vaan on suorittamassa velvollisuutta.

Uudessa aselaissa ollaan rajoittamassa tiettyjen aseiden lippaiden kapasiteettia. Aiemmin on äänenvaimentajat määritelty luvanvaraisiksi osiksi. Jokainen voi kokeilla mitä saa aikaan pelkällä vaimentimella tai lippaalla. Peruste kielloille on yleinen järjestys ja turvallisuus. Suurikapasiteettisia lippaita ei kuulemma tarvita, sanoo viranomaien, oka on ollut lakia valmistelemassa. Joku tarvitsee ja toinen taas ei. Suomessa ei ole luvanvaraisten aseiden lipaskapasiteetilla ollut minkäänlaisia ongelmia. Tilastot osoittavat, että ongelmat ovat ihan jossain muualla.

Britanniassa kiellettiin käsiaseet. Nykyisin siellä käytetään veitsiä noin 90 %:ssa ryöstöissä ja henkirikoksissa. Saksassa tehdään noin 11 veitsirikosta päivässä. Aika raflaavia lukuja, maissa, joissa pitäisi olla suuri turvallisuustaso, palkka-armeijoineen kaikkineen. Valtion tärkein tehtävä on turvata kansalaisten turvallisuus. Monikulttuurisuuden maassa huomaa siitä, että siellä partioivat poliisipartiot konepistooleiden kanssa kaduilla. Ei vaikuta kovin turvalliselta. Mekin Suomessa olemme saaneet viime päivinä lukea uutisista erilaisista veitsillä tehdyistä rikoksista. Turun isku ei ollut ainoa. Nyt puukkoa saavat esimerkiksi maahanmuuttajien oma perhe, milloin mistäkin syystä. Maahamme on juurtunut ”kunniaväkivalta”. Tämä kehitys on katkaistava.

Vapaassa yhteiskunnassa kansalaisilla on aseita, diktatuureissa ei. Jos esivalta pitää asevelvollista kansaa sopimattomana pitämään hallussaan aseita, niin onko vika kansassa vai esivallassa? Väittäisin, että ei ainakaan kansassa. Sellainen kansa, joka haluaa tarvittaessa puolustaa isänmaataan asein, pitää saada omistaa aseita myös syvän rauhan aikana. Maanpuolustustahto on laskenut viime aikoina. Tietenkin, koska aseellisen konfliktin ei nähdä nuorten silmissä olevan suuri uhka. Tällöin varusmiespalvelusta ei koeta mielekkääksi, kun se rajoittaa yksilöä paljon. Jos haluamme tätä kehitystä vauhdittaa, olemme pian sellaisessa tilanteessa, että meidänkin tulee ruveta miettimään palkka-armeijaan siirtymistä. Jokainen varmaan tietää, että tähän ei ole varaa.

Maamme aselakia pitäisi enemmänkin kehittää suuntaan, jolla mahdollistetaan reserviläiselle aseen hankkimisen helpommin. Yleensä aseenhaltijat ovat hyvin lainkuuliaisia, sillä erilaiset rikkomukset aiheuttavat aselupien peruuttamisen. Nuhteettomuus oikein korostuu aseenomistajien joukossa. Toki aseenomistajatkin tekevät rikkomuksia, sillä ovathan hekin vain ihmisiä. Aseen omistamisen ja hallussa pitämisen kieltäminen tulee aina perustua todelliseen uhkaan yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle. Meidän tulee tilastojen valossa tutkia, ketkä ovat olleet kansalaisten turvallisuudelle suurin uhka, käsiaseiden omistajat, reserviläiskiväärin omistajat, alkoholisoituneet työttömät miehet vai veitsiä käyttävät maahanmuuttajat? Jokainen teistä varmaan päätyy samaan lopputulokseen taustastaan huolimatta, kun totuutta ei voi muuttaa, kuten Pohjois-Koreassa tehdään.

Jukka Sassi
Eli onko nyt turvallisuusriski työtön alkoholisoitunut keski-ikäinen mies vai puukottajamamu ja onko ratkaisu asiaan automaattiaseet isoilla lippailla ja äänenvaimentimella jokaiselle?
Voi kunpa olisin kivi


User avatar
zutonFever
King of PIF
King of PIF
Posts: 15172
Joined: 09 Jan 2010, 02:54

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12291 Post by zutonFever » 14 Apr 2019, 13:55

Jukka nyt unohtaa että demokratiassa kansa valitsee sen mystisen "esivallan", ja kansa välillisesti taas tänäänkin äänestää tiukempien aselakien puolesta.
harhaiskaali wrote:
20 Jan 2020, 11:00
edit. Munhan piti pysyä tästä(kin) topikista poissa, mutta niin vaan saasta veti taas puoleensa. :(

User avatar
Fascisti
Posts: 218
Joined: 21 May 2015, 23:22

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12292 Post by Fascisti » 14 Apr 2019, 14:00

Trollface-mies wrote:
13 Apr 2019, 19:50
Tossa eilen mietin mitä kaikkia rasteja Mestarin pitäis selvittää päästäkseen pääministeriksi, ja ne olis...
[...]
4) ... edellyttämällä, että Mestarin sopivuus ministeriksi tarkastettaisiin oikeuskanslerin toimesta, koska Mestari on saanut rikostuomion korkeimmassa oikeusasteessa. Tällä tavalla rötöstelleiden ministerikandidaattien soveliaisuus hommiinsa on meillä katottu. Ei ole ollut aiemmin korkeimassa oikeudessa tuomittua pääministerikandidaattia, että siinä olis oikeuskanslerilla hommia.
[...]
Eikös tämä olisi sitten myös Rinteen ongelma? Rinteen sakkotuomio työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta on paljon tuoreempi, mitä nyt päiväsakkoa tuli vähän vähemmän. Ylipäänsä se, että juttu käy korkissa kertoo ainoastaan, että joku on valittanut ja keissillä katsotaan olevan ennakkotapausarvoa (tai että muu valitusluvan myöntämisedellytys täyttyy). Lainvoimainen tuomio on ihan yhtä lainvoimainen ja lopullinen tuli se mistä vain. Se, miten moitittavaksi tietty menettely on katsottu, ilmenee rangaistuksen kovuudesta.

User avatar
Rage Kandelin
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 62406
Joined: 17 Jan 2005, 14:12
Location: Nokotzone
Contact:

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12293 Post by Rage Kandelin » 14 Apr 2019, 14:05

Typerä persu wrote:Britanniassa kiellettiin käsiaseet. Nykyisin siellä käytetään veitsiä noin 90 %:ssa ryöstöissä ja henkirikoksissa.
Joo voi vittu miten siistiä olisi jos näillä vatipäillä olisi puukkojen sijaan käsiaseet [-o< [-o< [-o<
Kyllä kaikki suomalaiset tarvii autobonusta

User avatar
trailer park assistant supervisor
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10876
Joined: 02 Nov 2014, 19:02
Location: Sunnyvale trailer park, lot 23

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12294 Post by trailer park assistant supervisor » 14 Apr 2019, 14:22

Rage Kandelin wrote:
14 Apr 2019, 14:05
Typerä persu wrote:Britanniassa kiellettiin käsiaseet. Nykyisin siellä käytetään veitsiä noin 90 %:ssa ryöstöissä ja henkirikoksissa.
Joo voi vittu miten siistiä olisi jos näillä vatipäillä olisi puukkojen sijaan käsiaseet [-o< [-o< [-o<
why do you hate freedom? :usa2:
ImageImage

User avatar
eteenpäin työntynyt pää
VValpurinyönä...
Posts: 48337
Joined: 22 Apr 2016, 21:39
Location: Bodymore, Murdaland

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12295 Post by eteenpäin työntynyt pää » 14 Apr 2019, 14:26

Fascisti wrote:
14 Apr 2019, 14:00
Trollface-mies wrote:
13 Apr 2019, 19:50
Tossa eilen mietin mitä kaikkia rasteja Mestarin pitäis selvittää päästäkseen pääministeriksi, ja ne olis...
[...]
4) ... edellyttämällä, että Mestarin sopivuus ministeriksi tarkastettaisiin oikeuskanslerin toimesta, koska Mestari on saanut rikostuomion korkeimmassa oikeusasteessa. Tällä tavalla rötöstelleiden ministerikandidaattien soveliaisuus hommiinsa on meillä katottu. Ei ole ollut aiemmin korkeimassa oikeudessa tuomittua pääministerikandidaattia, että siinä olis oikeuskanslerilla hommia.
[...]
Eikös tämä olisi sitten myös Rinteen ongelma? Rinteen sakkotuomio työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta on paljon tuoreempi, mitä nyt päiväsakkoa tuli vähän vähemmän. Ylipäänsä se, että juttu käy korkissa kertoo ainoastaan, että joku on valittanut ja keissillä katsotaan olevan ennakkotapausarvoa (tai että muu valitusluvan myöntämisedellytys täyttyy). Lainvoimainen tuomio on ihan yhtä lainvoimainen ja lopullinen tuli se mistä vain. Se, miten moitittavaksi tietty menettely on katsottu, ilmenee rangaistuksen kovuudesta.
Uskoisin, että tossa katotaan vähän isompaa kuvaa. Eli ay-spedeily vs "muutama täky yleiselle syyttäjälle", uhriutuminen tuomiosta ja vittujen haistattaminen yhden ihmisen mielipiteenä + aktiivinen katumattomuus. Ei tää nyt niin hankala kuvio ole hahmottaa, ellei sitten ole tietty pikkuisen tyhmä.
Image
Odin owns ye all .D

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12296 Post by Trollface-mies » 14 Apr 2019, 14:34

Fascisti wrote:
14 Apr 2019, 14:00
Trollface-mies wrote:
13 Apr 2019, 19:50
Tossa eilen mietin mitä kaikkia rasteja Mestarin pitäis selvittää päästäkseen pääministeriksi, ja ne olis...
[...]
4) ... edellyttämällä, että Mestarin sopivuus ministeriksi tarkastettaisiin oikeuskanslerin toimesta, koska Mestari on saanut rikostuomion korkeimmassa oikeusasteessa. Tällä tavalla rötöstelleiden ministerikandidaattien soveliaisuus hommiinsa on meillä katottu. Ei ole ollut aiemmin korkeimassa oikeudessa tuomittua pääministerikandidaattia, että siinä olis oikeuskanslerilla hommia.
[...]
Eikös tämä olisi sitten myös Rinteen ongelma? Rinteen sakkotuomio työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta on paljon tuoreempi, mitä nyt päiväsakkoa tuli vähän vähemmän. Ylipäänsä se, että juttu käy korkissa kertoo ainoastaan, että joku on valittanut ja keissillä katsotaan olevan ennakkotapausarvoa (tai että muu valitusluvan myöntämisedellytys täyttyy). Lainvoimainen tuomio on ihan yhtä lainvoimainen ja lopullinen tuli se mistä vain. Se, miten moitittavaksi tietty menettely on katsottu, ilmenee rangaistuksen kovuudesta.

Rapsut ay-gangsteroinnista vähän eri mittaluokkaa kuin kiihotus kansanryhmää vastaan, enkä muista että tasavallan presidentti olis Rinteen touhuista mitään sanonut. Mutta pidän ihan suht todennäkösenä, että kyllä oikeuskansleri Rinteestäkin joutuu lausunnon antamaan.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12297 Post by Trollface-mies » 14 Apr 2019, 14:37

spermakroisos wrote:
14 Apr 2019, 14:26
Fascisti wrote:
14 Apr 2019, 14:00
Trollface-mies wrote:
13 Apr 2019, 19:50
Tossa eilen mietin mitä kaikkia rasteja Mestarin pitäis selvittää päästäkseen pääministeriksi, ja ne olis...
[...]
4) ... edellyttämällä, että Mestarin sopivuus ministeriksi tarkastettaisiin oikeuskanslerin toimesta, koska Mestari on saanut rikostuomion korkeimmassa oikeusasteessa. Tällä tavalla rötöstelleiden ministerikandidaattien soveliaisuus hommiinsa on meillä katottu. Ei ole ollut aiemmin korkeimassa oikeudessa tuomittua pääministerikandidaattia, että siinä olis oikeuskanslerilla hommia.
[...]
Eikös tämä olisi sitten myös Rinteen ongelma? Rinteen sakkotuomio työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta on paljon tuoreempi, mitä nyt päiväsakkoa tuli vähän vähemmän. Ylipäänsä se, että juttu käy korkissa kertoo ainoastaan, että joku on valittanut ja keissillä katsotaan olevan ennakkotapausarvoa (tai että muu valitusluvan myöntämisedellytys täyttyy). Lainvoimainen tuomio on ihan yhtä lainvoimainen ja lopullinen tuli se mistä vain. Se, miten moitittavaksi tietty menettely on katsottu, ilmenee rangaistuksen kovuudesta.
Uskoisin, että tossa katotaan vähän isompaa kuvaa. Eli ay-spedeily vs "muutama täky yleiselle syyttäjälle", uhriutuminen tuomiosta ja vittujen haistattaminen yhden ihmisen mielipiteenä + aktiivinen katumattomuus. Ei tää nyt niin hankala kuvio ole hahmottaa, ellei sitten ole tietty pikkuisen tyhmä.

No nyt ihan toivon että menis tuohon kohta neloseen jossa Mestari tipahtais oikeuskanslerin lausunnolla hallitustunnustelijan tehtävistä ja tilalle tulis Rinne joka sais oikeuskanslerilta puhtaat paperit. Sweet marttyyriksi heittäytyminen ja kaksoisstandardeista öyhöttäminen ja totaalinen someraivo demlaoikeuskansleria ja ay-liikettä vastaan [-o<
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
eteenpäin työntynyt pää
VValpurinyönä...
Posts: 48337
Joined: 22 Apr 2016, 21:39
Location: Bodymore, Murdaland

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12298 Post by eteenpäin työntynyt pää » 14 Apr 2019, 14:41

Trollface-mies wrote:
14 Apr 2019, 14:37
spermakroisos wrote:
14 Apr 2019, 14:26
Fascisti wrote:
14 Apr 2019, 14:00
Trollface-mies wrote:
13 Apr 2019, 19:50
Tossa eilen mietin mitä kaikkia rasteja Mestarin pitäis selvittää päästäkseen pääministeriksi, ja ne olis...
[...]
4) ... edellyttämällä, että Mestarin sopivuus ministeriksi tarkastettaisiin oikeuskanslerin toimesta, koska Mestari on saanut rikostuomion korkeimmassa oikeusasteessa. Tällä tavalla rötöstelleiden ministerikandidaattien soveliaisuus hommiinsa on meillä katottu. Ei ole ollut aiemmin korkeimassa oikeudessa tuomittua pääministerikandidaattia, että siinä olis oikeuskanslerilla hommia.
[...]
Eikös tämä olisi sitten myös Rinteen ongelma? Rinteen sakkotuomio työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta on paljon tuoreempi, mitä nyt päiväsakkoa tuli vähän vähemmän. Ylipäänsä se, että juttu käy korkissa kertoo ainoastaan, että joku on valittanut ja keissillä katsotaan olevan ennakkotapausarvoa (tai että muu valitusluvan myöntämisedellytys täyttyy). Lainvoimainen tuomio on ihan yhtä lainvoimainen ja lopullinen tuli se mistä vain. Se, miten moitittavaksi tietty menettely on katsottu, ilmenee rangaistuksen kovuudesta.
Uskoisin, että tossa katotaan vähän isompaa kuvaa. Eli ay-spedeily vs "muutama täky yleiselle syyttäjälle", uhriutuminen tuomiosta ja vittujen haistattaminen yhden ihmisen mielipiteenä + aktiivinen katumattomuus. Ei tää nyt niin hankala kuvio ole hahmottaa, ellei sitten ole tietty pikkuisen tyhmä.

No nyt ihan toivon että menis tuohon kohta neloseen jossa Mestari tipahtais oikeuskanslerin lausunnolla hallitustunnustelijan tehtävistä ja tilalle tulis Rinne joka sais oikeuskanslerilta puhtaat paperit. Sweet marttyyriksi heittäytyminen ja kaksoisstandardeista öyhöttäminen ja totaalinen someraivo demlaoikeuskansleria ja ay-liikettä vastaan [-o<
No toki! Ei tullut ilmastovaalit, tuli spinal tap-vaalit [-o<
Image
Odin owns ye all .D

User avatar
Kyynhakkelus
8k
Posts: 8847
Joined: 02 Aug 2015, 17:45
Location: Itsenäinen pekonivaltio

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12299 Post by Kyynhakkelus » 14 Apr 2019, 15:07

Rage Kandelin wrote:
14 Apr 2019, 14:05
Typerä persu wrote:Britanniassa kiellettiin käsiaseet. Nykyisin siellä käytetään veitsiä noin 90 %:ssa ryöstöissä ja henkirikoksissa.
Joo voi vittu miten siistiä olisi jos näillä vatipäillä olisi puukkojen sijaan käsiaseet [-o< [-o< [-o<
Mihin normaali ihminen ylipäätään tarvitsee siviilissä käsiasetta? Ampumaharrastuksen voin vielä jotenkin ymmärtää, mutta silloinkin ne tussarit pitäisi säilyttää valvotusti jossain ihan muualla kuin himassa.
Image

The Maidan Moments - rajakkien sakeimmat compilation: http://www.punkinfinland.net/forum/view ... 3&t=442349

User avatar
Adenoid Graf von Kalergi-Hynkel
9k
Posts: 9005
Joined: 30 Jun 2017, 11:59
Location: Nakkivene

Re: Täällä seurataan jatkojytkyjen vaalikautta

#12300 Post by Adenoid Graf von Kalergi-Hynkel » 14 Apr 2019, 15:20

zutonFever wrote:
14 Apr 2019, 13:55
Jukka nyt unohtaa että demokratiassa kansa valitsee sen mystisen "esivallan", ja kansa välillisesti taas tänäänkin äänestää tiukempien aselakien puolesta.
:ot: Tuo vuonna 2009 aloitettu aselain uudistus oli kyllä perseestä, siellä on esimerkiksi tulkittu direktiiviä aivan päin persettä esimerkiksi juuri noiden äänenvaimentimien osalta. Lain perusteluissa on suoranaista valehtelua, joka ei ole voinut jäädä valiokunnissa huomaamatta kansalaispalautteen vuoksi. Tuo lainvalmistelu oli niin syvältä että siitä vastuussa ollut jamppa sai Pohassa siirron muihin hommiin, muistaakseni arpajaisvalvontaan.

Seuraava aselain uudistusvaihe meni paremmin kun oli uusi ukko Pohan puolelta remmissä, tätä uusinta vaihetta pitkien lippaiden kieltoineen en tunne ensinkään.

En itse omista luvanvaraisia aseita mutta minua kyrsii tuollainen toimintatapa. Siis että kylmän rauhallisesti kirjataan lain esitöihin helposti vääriksi todettavia seikkoja ja niiden perusteella tehdään sitten laki.

E. Tuolla vuonna 2009 aloitetulla aselain mutoksella oli muuten melko varmasti jonkinlainen osuus 2011 jytkyssä. PS osasi ottaa sinä kohdassa yleisönsä.
Ei voi piffolla tietää, mihin mennään, vaikka kakka onkin hyvä veikkaus aina. - Noosipoika 7.2.2020
Alkoholijuomacount 2019: n. 18 cl samppanjaa, 0,5 l 1-olutta, n. 3 dl valkoviiniä, 4 cl brandya, 5 dl punaviiniä
Alkoholijuomacount 2020: n. 18 cl samppanjaa, n. 2 dl valkoviiniä, n. 12 cl valkoviiniä, n. 2 dl punaviiniä, 2,5 dl punaviiniä

Locked