N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

Kaikenmaailman jaarittelu ja rupattelu täällä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Moderators: Balam-Acab, Kennedy Bakircioglu Kuutio, P O L L Y

Message
Author
User avatar
Jesse Python
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 206886
Joined: 11 Nov 2011, 07:43

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16861 Post by Jesse Python » 19 Jun 2019, 15:03

Someraivo wrote:
19 Jun 2019, 13:28
YLE wrote:Myyjällä oli vuonna 2011 myönnetty lainhuuto kunnossa. Kauppa tehtiin kaupanvahvistajan läsnä ollessa kesällä 2015.

Punkalaitumen kunnalta oli etukäteen varmistettu, että tontille saa rakennusluvan. Hallintaoikeusselvityksenä oli vielä vahvistamaton kauppakirja ja 10.6.2015 tulostettu lainhuutotodistus, jonka mukaan myyjä on kiinteistönomistaja.

Kaupanvahvistajan kiinteistönluovutusilmoitus tuli kuntaan 7.7.2015. Kaikki näytti olevan kunnossa, mutta Maanmittauslaitokseen oli tullut uusi lainhuutohakemus 26.6.2015. Tämä oli jäänyt osapuolilta huomaamatta.

Oy Pro Ictus Ab haki lainhuutoa tontille perustuen vuonna 1995 tehtyyn kauppaan.

Yhtiö ilmoitti kunnalle joulukuussa 2015 omistavansa kiinteistön ja pyysi kuntaa ennallistamistoimiin.
"Tila saa puolestamme kasvaa horsmaa"
Pienestä tontista on kasvanut kokoaan isompi asia Punkalaitumella.

Oy Pro Ictuksen toimialaksi on merkitty omien kiinteistöjen kauppa. Kotipaikka on Helsinki. Vuonna 2018 sen liikevaihto oli 15 000 euroa. Yhtiön edustajana kiinteistökiistassa toiminut Börje Juhani Heikkilä vaati kunnalta selvitystä rakennusluvan myöntämisestä.

Heikkilä aloitti myös systemaattisen kunnan asioista valittamisen Punkalaitumelle rekisteröimänsä Rottaryhmä Ky:n nimissä. Kunnalta on vaadittu esimerkiksi 25 000 euroa sovintorahaa rakennuslupa-asiassa tai valitusten teko jatkuu.

Punkalaitumen asioista on valitettu aina korkeimpaan hallinto-oikeuteen saakka.

Päätöksenteon hidastaminen on turhauttanut paikallisia poliitikkoja. Kansanedustaja Martti Mölsä (sin.) teki vuonna 2017 tilanteesta myös kirjallisen kyselyn eduskunnassa aiheettoman valitusoikeuden poistamisesta lailla. Tämä ei johtanut muutoksiin.

Heikkilä vastaa kiinteistön lainhuutoa koskeviin kysymyksiin sähköpostitse.

Miksi olette hakeneet lainhuutoa 15.5.1995 tehtyyn kiinteistökauppaan vasta 26.6.2015?

– Vastataan vastakysymyksellä, että entäpä jos emme olisi olleet ajoissa asialla niin olisi kaupan myyjän kaksoisluovutus/petos jäänyt silleensä.

– Ilomäki-tila saa puolestamme kasvaa horsmaa ja siirretään sinne vielä kurtturuusu ja lupiini ja jokunen jättiputkikin, niin saa Punkalaitumen kunnan jeesustelijat niittää, mitä ovat kylväneetkin, Heikkilä vastaa kysymykseen tontin käyttösuunnitelmista.

Esko Huhta on aloittanut rakennuksiensa siirron valmistelut. Yle seuraa, miten häätö toteutuu.
En tajunnut tosta: mitään

Eroottinen tarkoitusperä
Posts: 114
Joined: 03 Jan 2016, 20:20

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16862 Post by Eroottinen tarkoitusperä » 19 Jun 2019, 16:11

^
Kait siinä on vain kyse siitä että jonkun teknisen seikan takia kys. Börje on saanut "etuoikeuden" lähes arvottomaan tonttiin jonka kunta on myynyt kolikoilla eteenpäin tälle eläkeläiselle.

Alkup. kaupoissa joskus 20v. sitten jotain on jäänyt kirjaamatta joten tontin alkuperäiskirjat haltuun saatuaan Börje omistaa sen laillisesti.

Börje haluaa eläkeläisen sieltä vittuun rakennuksineen ja sanoo että tekee siitä horsmapellon.

Börje vaatii kunnalta kärsimyskorvauksia koska myi virheellisesti ei-vapaana olleen tontin eteenpäin. Börje sitä siis ei ole missään vaiheessa aiemmin omistanut, kunhan vain sai haltuunsa "kikat" jolla sen sai nimiinsä koska tontti oli "vapaa".

Koska kunta ei Börjelle maksa kärsimyskorvauksia, niin eläkeläisen häädön lisäksi hän riitauttaa joka ikisen kunnan päätöksen kunnes maksavat. Ja lain mukaanhan nämä valitukset on kirjattava ja käsiteltävä mikä on nk. vitun kallista ja aikaavievää.

Börje on kotoisin tuolta Punkasellaiselta. Jotain pikkukaunoja tolla tuomitulla talousrikollisella taitaa olla.

Harvinaisen selkeästi topicin materiaalia noin muuten

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 32934
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16863 Post by Vitun urpo nikki » 19 Jun 2019, 17:30

Tämmönen kaveri toi Börje

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/ ... -200375130
Spoiler:
Rottaryhmä Ky tehtailee valituksia Punkalaitumen kunnan päätöksistä – kunta teki tutkintapyynnön poliisille
Yksityinen yritys on tehnyt useita valituksia Punkalaitumen kunnan päätöksistä. Kunta on tehnyt valittajasta tutkintapyynnön.
6.9.2017 11.35
Yksityinen yritys on tehnyt useita valituksia Punkalaitumen kunnan päätöksistä.ARKISTO

Taneli Koponen
Keskustele
Punkalaitumen kunta on tehnyt heinäkuussa poliisille tutkintapyynnön lukuisia valituksia kunnan päätöksistä tehneestä Börje Juhani Heikkilästä. Kunta pyytää poliisia tutkimaan, täyttääkö Heikkilän kuntaan kohdistama painostus rikoksen tunnusmerkistön.

Heikkilä on tehnyt yrityksensä Rottaryhmä Ky:n kautta lukuisia valituksia kunnan toiminnasta. Rottaryhmä on valittanut muun muassa kunnanhallituksen päätöksestä tehdä suunnittelutarveratkaisu biokaasulaitoksen rakentamisesta sekä kunnanjohtaja Jyrki Moilasen johtajasopimuksen hyväksymisestä.

Kaupparekisterin mukaan Rottaryhmän toimialana on lakiasiainpalvelu. Toimialakuvauksen mukaan yhtiön toimiala on kuitenkin rottien ja muiden syöpäläisyksilöiden tuhonta, torjunta ja lisääntymisen esto kuntien sekä kaupunkien lähiympäristöissä.

Punkalaitumen kunnanjohtaja Jyrki Moilanen kertoo, että valituskierteen taustalla on maakauppaan liittyvä kiista. Heikkilä on kertonut edustavansa Oy Pro Ictus Ab:ta, jonka omistamaa tonttia kiista koskee. Kaupparekisteritietojen mukaan Heikkilä ei kuitenkaan itse ole yrityksen vastuuhenkilö. Tontin omistussuhteet ovat olleet epäselvät ja kunta on myöntänyt rakennusluvan tontille eri taholle kuin Pro Ictukselle.

Vaati korvauksia
Heikkilä on vaatinut kuntaa maksamaan 25 000 euron sovintosumman Pro Ictus Ab:lle, koska rakennuslupa on myönnetty toiselle taholle ilman yhtiön suostumusta. Lisäksi Heikkilä on vaatinut kuntaa valvomaan tontille rakennettujen rakennusten purkua.

Kunnan mukaan Börje Juhani Heikkilä on tarjoutunut perumaan edustamansa yrityksen kautta tekemänsä valitukset, mikäli asiassa saadaan aikaan sovinto. Lisäksi Oy Pro Ictus Ab:n edustaja allekirjoittaisi sovintosopimuksen kunnan kanssa.

Kunta ei ole kuitenkaan suostunut vaatimuksiin. Kunnan mukaan rakennuslupapäätöksen menettelyssä ei ole ollut huolimattomuutta eikä asia aiheuta toimenpiteitä.

–Heikkilä on todennut, että hän tulee valittamaan kaikista mahdollisista päätöksistä. Hän jatkaa valituksiaan niin kauan, että saa sovintosumman, Moilanen sanoo.

Koulun rakentaminen saattaa viivästyä
Valitusten käsittely vie kunnan resursseja pois muusta työnteosta. Se kuormittaa esimerkiksi rakennusvalvonnassa rakennustarkastajaa.

–Vaikka kokisimme että valitus on aiheeton, niin se on käsiteltävä normaalin prosessin mukaan. Käsittely vie työaikaamme, Moilanen toteaa.

Hänen mukaansa valitukset haittaavat jopa kunnan merkittäviä uudisrakennushankkeita, kuten koulun ja päiväkodin valmistumista.

–Hän (Heikkilä) on pyrkinyt jarruttamaan kouluhanketta. Saattaa olla, että koulun rakentaminen viivästyy valitusten takia.

Kunnalla ei ole Moilasen mukaan keinoja valituskierteen katkaisemiseen.

–Emme tule maksamaan kunnalta vaadittua sovintosummaa, Moilanen sanoo.

Heikkilä kiistää
Börje Juhani Heikkilä kertoo tehneensä tutkintapyynnön Punkalaitumen kunnan tekemästä tutkintapyynnöstä nimikkeellä väärä ilmianto. Hän kiistää painostuksen. Hänen mukaansa kunta on itse pyytänyt sopimusehdotusta maakauppa-asiasta. Heikkilän mukaan tontti on myyty kahteen kertaan ja kunta ei ole selvittänyt rakennuslupaa myöntäessään tontin oikeaa omistajaa.

–Kunta myönsi uudelle ostajalle rakennusluvan tutustumatta lainhuutoasiakirjoihin syyskuussa 2015. Meidän tontillamme seisoo mökkikylä, Heikkilä kertoo.

Mitä vastaat siihen, että esimerkiksi koulun rakentaminen saattaa viivästyä valitusten vuoksi?

–Tämä on normaali hallinto-oikeusprosessi. Olen vanha kuntalainen ja minua kiinnostavat kunnan asiat.

Heikkilällä on taustallaan rikostuomio. Vaasan hovioikeus on tuominnut hänet vuonna 2013 törkeästä kirjapitorikoksesta seitsemäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Tuomio on lainvoimainen.

FAKTA
Valitukset
Rottaryhmä Ky:n/Börje Juhani Heikkilän tekemiä valituksia ja muutoksenhakuja Punkalaitumella.

1. Oikaisuvaatimus Punkalaitumen Bioenergiayhtiö Oy:lle rakennustarkastajan 19.6 antamasta päätöksestä myöntää biokaasulaitoksen paalutus- ja maansiirtotöiden aloittamisoikeus.

24.8.2017 Rakennusvalvonnan jaosto päättää, että oikaisuvaatimus jätetään tutkimatta, koska tekijällä ei ole valitusoikeutta asiassa.

2. Korvausvaatimus rakennusluvan myöntämisestä yksityishenkilölle.

20.2.2017 Pro Ictus Ab:n vaatimus rakennuksen purkamisesta ja kiinteistön ennallistamisesta.

3.3.2017 Kunnan vastaus: Asia ei anna aihetta toimenpiteisiin.

29.5.2017 Punkalaitumen kunta on päättänyt, että Heikkilän esittämiin vaatimuksiin ei suostuta. Asiasta on päätetty tehdä tutkintapyyntö poliisille.

3. Valitus kunnanvaltuuston päätöksestä hyväksyä Jyrki Moilasen johtajasopimus.

23.3.2017 Päätöksestä on valitettu Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen

22.5.2017 Kunnanhallitus on laatinut lausunnon hallinto-oikeuteen

4. Oikaisuvaatimus kunnanvaltuuston kokouksen 5.6.2017 täytäntöönpanosta. Kunnanhallituksen päätös 12.6.2017.

28.6.2017 Oikaisuvaatimus, koska lisämäärärahapäätöksestä on tehty valitus hallinto-oikeuteen.

7.8.2017 Kunnanhallituksen päätös – oikaisuvaatimus on hylätty, ei muutoksenhakukelpoinen.

5. Oikaisuvaatimus kunnanhallituksen päätöksestä 26.6.2017, § 13. Kyseessä on Pakarin alueen kiinteistöjen vuokrasopimus Med Groupille.

9.7.2017 Oikaisuvaatimus

7.8.2017 Kunnanhallituksen päätös: Oikaisuvaatimus on hylätty perusteettomana.

6. Valitus kunnanvaltuuston päätöksestä myöntää lisämääräraha Yhteiskoulu-lukion uudisrakennukseen 5.6.2017.

27.7.2017 Valitus Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen

21.8.2017 Kunnanhallituksen lausunto hallinto-oikeuteen

7. Oikaisuvaatimus kunnanvaltuuston kokouksen 27.2.2017 päätösten täytäntöönpanosta. Kunnanhallituksen päätös 24.4.2017.

27.3.2017 Oikaisuvaatimus, koska päätöksistä tehty valitus hallinto-oikeuteen.

24.4.2017 Kunnanhallitus on hylännyt oikaisuvaatimuksen.

8. Oikaisuvaatimus suunnittelutarveratkaisusta Bioenergiayhtiöön liittyen. Kunnanhallituksen päätös 20.3.2017.

28.3.2017 Oikaisuvaatimus

24.4.2017 Kunnanhallituksen päätös – oikaisuvaatimus on hylätty perusteettomana.

27.4.2017 Valitus Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen.

9.6.2017 Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätös – valitusta ei tutkita, koska valittajalla ei valitusoikeutta.

28.7.2017 Korkeimman hallinto-oikeuden päätös – valituslupahakemus hylätty.
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
overgrown reptilian
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 41483
Joined: 10 Nov 2011, 15:18
Location: mädännäisyyden kukkulat

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16864 Post by overgrown reptilian » 19 Jun 2019, 19:35

Luen vanhemmilla alibia ja oli sen verran tyhmä sossötys latella et oli pakko ottaa kuva

Image
Image Image Image

User avatar
Pipo
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42759
Joined: 04 Dec 2015, 17:11
Location: Syldavia

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16865 Post by Pipo » 19 Jun 2019, 19:39

Ahdistaa kun on vankilassa ruokana humusta ja kuskusia, mutta tietääköhän Late että Jeesus oli sellainen karvaranteinen hiekka-apina.
Image

User avatar
Rage Kandelin
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 68985
Joined: 17 Jan 2005, 14:12
Location: Nokotzone
Contact:

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16866 Post by Rage Kandelin » 19 Jun 2019, 19:52

Juu toi murhaaja voi edelleenkin vetää vitun päähänsä.
Image

Kyllä kaikki suomalaiset tarttee autobonusta

User avatar
Balam-Acab
el segundo
Posts: 173513
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: anarkistinen rodunsekoittajapariskunta

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16867 Post by Balam-Acab » 19 Jun 2019, 19:53

ihan odotettavissa oleva kirjoitus mulkulta jonka elämän merkittävin teko on ihmisten murhaaminen toistuvasti
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust
:homosaatio: :heart: :love5: :love8: :transagenda:

User avatar
Jesse Python
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 206886
Joined: 11 Nov 2011, 07:43

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16868 Post by Jesse Python » 19 Jun 2019, 20:04

Onkohan toi Alibin kolumnistiksi pääsemin oikein triumfi noissa piireissä

User avatar
Man-Thing
King of PIF
King of PIF
Posts: 15592
Joined: 04 Sep 2010, 20:17
Location: Suotissinheittokisoissa

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16869 Post by Man-Thing » 19 Jun 2019, 20:06

Ἡρῴδης Ἀντίφας wrote:
19 Jun 2019, 19:53
ihan odotettavissa oleva kirjoitus mulkulta jonka elämän merkittävin teko on ihmisten murhaaminen toistuvasti
Juuh, ja saa nähdä sitten koska taas päässä kilahtaa, oli uskossa tahi ei.

mc5nikke
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14301
Joined: 05 Jan 2011, 14:29
Location: Vantaa

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16870 Post by mc5nikke » 19 Jun 2019, 20:11

Kunnon sössötystä Latelta :facepalm:

User avatar
Pipo
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42759
Joined: 04 Dec 2015, 17:11
Location: Syldavia

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16871 Post by Pipo » 19 Jun 2019, 20:21

Hyvin omaksuttu tuo retoriikka, kun on ollut 18 vuotta vankilassa ja edelleen ajaa diesel-autoa ja maksaa kovaa veroa.
Image

User avatar
pelkkä tikku
mensan prospect jäsen
Posts: 68171
Joined: 21 May 2019, 10:29

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16872 Post by pelkkä tikku » 19 Jun 2019, 20:30

Eikö vankilassa ole pillupuhelimia, vai miksi Laurin alushousut on paskaset?

User avatar
هی
3k
Posts: 3103
Joined: 22 Feb 2016, 18:15

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16873 Post by هی » 19 Jun 2019, 20:42

Perun nyt alibin tilauksen

User avatar
Rage Kandelin
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 68985
Joined: 17 Jan 2005, 14:12
Location: Nokotzone
Contact:

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16874 Post by Rage Kandelin » 19 Jun 2019, 20:53

Falconetti roviolla wrote:
19 Jun 2019, 20:21
Hyvin omaksuttu tuo retoriikka, kun on ollut 18 vuotta vankilassa ja edelleen ajaa diesel-autoa ja maksaa kovaa veroa.
Netin lähteiden perusteella ja rankasti Laten eduksi pyöristäen näyttäisi siltä, että Laten pitää maksaa diesel-auton käyttövoimaveroa reilut 5000 vuotta että tulee maksaneeksi vankeusaikansa yhteiskunnalle aiheuttamat kustannukset. :iroc:
Image

Kyllä kaikki suomalaiset tarttee autobonusta

User avatar
Pasi Fist
Resident Anarchist
Posts: 178796
Joined: 30 Mar 2006, 22:45
Location: Bänlandia

Re: N: Kusipäät vauhdissa -yleistopik

#16875 Post by Pasi Fist » 19 Jun 2019, 21:05

This is fantastic I'm in heaven wrote:
19 Jun 2019, 12:20
Positiivari wrote:
19 Jun 2019, 10:01
Pasi Fist wrote:
19 Jun 2019, 09:57
dikäli mikäli wrote:
19 Jun 2019, 09:20
koira nimeltä paavo wrote:
19 Jun 2019, 06:01
Rutger Hauer wrote:
18 Jun 2019, 11:29
Tämä on kyllä niin saatanan väärin.
lissää.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7484 ... 428c17c8ba
Ei oo ihmiselämällä paljoo arvoo.
Kiitos huumeiden kieltolaki tästäkin tarinasta. Upea asia ja ehdottoman toimiva tuo huumeiden kieltolaki.
Eiköhän tommonen roskasakki ois roskasakkia vaikka huumeet ois laillisiakin.
Ja näin. En ole (Luojan kiitos) murhatapausten kanssa joutunut olemaan tekemisissä, mutta melko perseestä olevien väkivaltatapausten kanssa kyllä ja loppujen lopuksi niissä hommissa on yllättävän vähän tekemistä sillä huumekulmalla, vaikka se sieltä esiin nostetaan. Tai siis tottakai addiktio saa tekemään asioita, joita muuten ei useinkaan altistuisi tekemään ja usein kyse on (aitojen tai oletettujen) huumevelkojen perinnästä, mutta silti. Jotain niissä ihmisissä on usein poissa tolaltaan jo ennen addiktiota, eivätkä kaikki väkivaltarikolliset ole edes addikteja, tietenkään.

Siitä täytyy kyllä nostaa hattua, että todistajat uskaltavat puhua, onneksi.
Seuraavaksi varmaan tiedätte kertoa, että kartellien murhatkaan eivät johdu huumeiden kieltolaista vaan ihmisten yksinkertaisesta kusipäisyydestä :rolleyes:

No voihan niitä asioita kokea kyllä milölä tavalla tahansa.
T H E B I G G E S T E N E M Y O F F R E E D O M I S A S A T I S F I E D S L A V E

Post Reply