n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

Kaikenmaailman jaarittelu ja rupattelu täällä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Moderators: Flash Gordon Bleu, masky

Post Reply
Message
Author
User avatar
Pöydällä nakki ja pullo glögiä
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 55772
Joined: 30 Nov 2013, 23:07
Location: kepun sisäinen kunniakoodi

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#151 Post by Pöydällä nakki ja pullo glögiä » 03 Aug 2019, 21:12

ulkomailta mutta oli taas tämmönen. koira tulee kohti joten pyssy esiin ja lopputuloksena kuolee ihminen

https://dfw.cbslocal.com/2019/08/02/arlington-police-release-body-cam-video-officer-trying-shoot-dog-killing-woman/ wrote:ARLINGTON, Texas (CBSDFW.COM) – Arlington Police released an officer’s body cam video less than 24 hours after the rookie officer shot and killed a woman lying in the grass, while trying to shoot a dog charging at him.

The officer on the video says, “Hello, are you OK? Is that your dog? can you get… get back!” Then he fires his weapon multiple times.

The dog did belong to Margarita Brooks, 30.
...
Clearly this is not the outcome the officer wanted,” Chief Johnson said.
Image

User avatar
kevät sisimmässään
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 12430
Joined: 21 Aug 2007, 19:06
Location: Santa Cruz

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#152 Post by kevät sisimmässään » 03 Aug 2019, 21:36

Ei vittu.

:|

User avatar
sikakyttä
2k
Posts: 2195
Joined: 09 Dec 2013, 09:13
Location: Sosdo Massa Komoro

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#153 Post by sikakyttä » 03 Aug 2019, 22:14

Ameriikan ihmemaan poliisien ampumataito on ihmetyttänyt itseä niin kauan kun näitä videoita on interwebsissä ollut. Aseenkäyttötilanteessa se näyttää olevan pewpewpew lipas tyhjäksi tähtäämättä. Ei suomessakaan poliisi tarpeeksi harjoittele aseellista voimakeinojen käyttöä mutta täällä onnistuu joskus jopa tähdätty raajalaukauskin kiperässä tilanteessa. Tai sitten se pysäyttävä keskimassalaukaus ilman lippaan tyhjennystä jos tilanne näin vaatii.

Samaa olen seuraillut sotilasoperaatioilla jossa jenkkien ensimmäinen taktinen sääntö on overwhelming firepower eli laitetaan kuulaa hiihtämään niin että vihollinen lamaantuu. Meillä jomihan varusveijareille opetetaan notta ammutaan tähdättyjä laukauksia. Vähän OT mutta ammutettiin joskus ulkomaaneläjiä janttereihin ja samassa harjoituksessa kertausharjoituksessa ollut suomalainen about kolmissa kymmenissä oleva partajengi ampui paljon tehokkaammin ja tarkemmin kuin ulkomaiset ammattimiehet. Ammattimiehet toki liikkuivat tuplasti nopeammin mutta kuitenkin.

User avatar
Pasi Fist
Resident Anarchist
Posts: 155128
Joined: 30 Mar 2006, 22:45
Location: Bänlandia

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#154 Post by Pasi Fist » 21 Aug 2019, 08:16

Onneksi on sika/filtheillä prioriteettinä syrjäyttää satoja nuoria festivaalikävijöitä massiivisissa huumevalvonta operaatioissa niin sillä välin pederastit saa ahdiskella ja raiskailla kun resurssit ohjataan mm. täysin turhaan ja toimimattomaan huumesotaan kaiken muun poliisitoiminnan ja tutkinnan kustannuksella.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006207701.html
Krp:n kaksituhatta avaamatonta vihje­viestiä lapsiin kohdistuneista seksuaali­rikoksista ovat vain pinta­raapaisu: Suurin osa teoista jää aikuisilta piiloon

Psykologi Hanna Lahtisen mukaan erityisen heikosti lapset ilmoittavat verkossa tapahtuvista rikoksista.

Poliisin 2 000 avaamatonta vihjeviestiä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ovat ainoastaan jäävuoren huippu, selviää tutkimustiedosta. HS uutisoi torstaina vihjeviesteistä, jotka muhivat avaamattomina keskusrikospoliisin (krp) sähköpostissa.

”Lapsiin ja nuoriin kohdistunut seksuaaliväkivalta ei tule yleensä aikuisten tietoon. Varsinkaan netissä tapahtunut”, psykologian yliopisto-opettaja Hanna Lahtinen Itä-Suomen yliopistosta kertoo.

Lahtinen tekee tällä hetkellä väitöskirjaa lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten ilmoittamisesta. Aineistona hän käyttää vuoden 2013 lapsiuhritutkimusta, jossa kuultiin yli 11 000:ta eri-ikäistä lasta.

Lahtisen mukaan erityisesti lievimmät lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat verkossa niin yleisiä, että nuoret eivät usein edes osaa hahmottaa niitä rikoksiksi.

”Näyttää tosiaan siitä, että vielä vähemmän kerrotaan nettimaailmassa tapahtuneista rikoksista. Niitä ei edes oteta vakavasti.”

Viimeisimmän lapsiuhritutkimuksen mukaan neljällä prosentilla yhdeksäsluokkalaisista tytöistä ja prosentilla samanikäisistä pojista oli seksuaaliseksi hyväksikäytöksi luokiteltavia kokemuksia.

Poliisin tilastoista puolestaan selviää, että tutkimuksen aikaan vuonna 2013 aloitettiin vajaat 2 000 tutkintaa lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Neljä prosenttia kaikista tuon vuoden 15-vuotiaista tytöistä on tarkoittanut noin 1 150:aa lasta, joten jo pelkästään heidän kokemuksensa täyttäisivät rutkasti yli puolet poliisin tilastosta.

Lukemat kertovat sen, mitä Lahtinen sanoo selkokielellä: isoa osaa lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista ei ilmoiteta. Osa lapsista ei hänen mukaansa tunnista seksuaalirikollisuutta, minkä lisäksi asioista voi olla vaikea kertoa.

”Yksi syy on varmaan häpeä. Lapsi ei helposti uskalla kertoa, jos hän on ottanut vastaan lahjoja, alkoholia tai tupakkaa. Samalla hän joutuisi kertomaan niistäkin”, Lahtinen arvioi.

Yksi lapsiuhritutkimuksen tuloksista vuonna 2013 oli, että lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat vähentyneet ja samaan aikaan suurempi osa niistä päätyy tutkittaviksi.

Seksuaalirikosten kanssa tekemisissä olevat poliisit kuitenkin uskovat, että verkkokäyttäytyminen ja erilaiset sosiaalisen median sovellukset ovat voineet muuttaa tilannetta yli viidessä vuodessa.

Lue Lisää: Poliisilla on avaamatta yli 2 000 vihjeviestiä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista: ”Viestit jäivät hautumaan jonnekin sähköpostilaatikkoon”

Lahtisen mukaan seitsemän prosenttia hyväksikäyttöä kokeneista raportoi lapsiuhritutkimuksessa vieneensä asian poliisille saakka. Sen vuoksi edes poliisin ilmoitusmäärien suuri kasvu ei välttämättä kerro lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten lisääntymisestä.

Myös poliisit itse varoittelevat, että heidän tilastonsa lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista on äärimmäisen epäluotettava mittari kokonaiskuvassa. Poliisin arkikokemus kuitenkin on se, että verkkorikollisuus on räjähtänyt käsiin.

Poliisin käsityksen mukaan verkko on antanut seksuaalirikollisille yhä paremmat välineet rakentaa luottamusta ja myös tehtailla rikoksia yhä mittavimpina sarjoina. Lahtinen uskoo, että poliisi näkee juuri tämän puolen asiasta hyvin.

”Voihan se olla mahdollista, että rikoksen tekijät ovat kehittyneet juuri näiden eri foorumien käyttämisessä ja tekniikan ja digitaalisen median hyödyntämisessä. Onhan se mahdollista, mutta meillä ei ole siitä tällä hetkellä mitään tutkimustietoa”, Lahtinen sanoo.

Kovin kauaa poliisin ja tiedeyhteisön eriäviä mielipiteitä ei tarvitse spekuloida. Jo syyskuussa julkaistaan seuraavan kouluterveyskyselyn tulokset, ja siinä on kerätty mittava määrä eri ikäisten lasten kokemuksia ja tuoretta tietoa myös heihin kohdistuvasta rikollisuudesta.

Image

Fakta

Lapsiuhritutkimus

- Tutkijat hahmottavat usein lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia vuoden 2013 lapsiuhritutkimuksen avulla.

- Lapsiuhritutkimuksessa kuultiin yli 11 000:ta eri-ikäistä lasta.

- Tutkimuksessa neljällä prosentilla yhdeksäsluokkalaisista tytöistä ja prosentilla samanikäisistä pojista oli seksuaaliseksi hyväksikäytöksi luokiteltavia kokemuksia.

- Uusi lapsiuhritutkimus julkaistaan ensi kuussa.
T H E B I G G E S T E N E M Y O F F R E E D O M I S A S A T I S F I E D S L A V E

User avatar
harhaiskaali
King of PIF
King of PIF
Posts: 16418
Joined: 03 Jun 2010, 14:01
Location: Pahkasikainen dystopia

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#155 Post by harhaiskaali » 22 Aug 2019, 21:36

Rapakon takana siat/filth keskeyttivät vanhusten harrastushetken.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e3f ... d31ac657f9
Poliisi keskeytti vanhusten ulkoilmaorgiat Connecticutissa – epäiltyjen ikähaarukka 62-85

Pidätettyjen joukossa oli viisi miestä ja yksi nainen.

USA Today kertoo, että aiemmin tässä kuussa Fairfieldin poliisi vastasi erikoiseen tehtävään saatuaan lukuisia valituksia ”julkisella paikalla tapahtuvasta säädyttömyydestä”.

Poliisi lähti tarkistamaan tilannetta.

Ilmoitukset olivat tulleet Grace Richardsonin luonnonsuojelualueelta, josta poliisi löysikin epäillyt täydessä touhussa.

Tapauksen tiimoilta pidätettiin viisi miestä ja yksi nainen. USA Todayn mukaan nainen oli iältään 85 ja miehet 62-82-vuotiaita.

Kaikkia odottavat syytteet yleisen rauhan häirinnästä. Lisäksi miehistä kaksi saa syytteen myös julkisesta säädyttömyydestä.

Poliisi kertoo, että puistoa oli mainostettu verkossa tapaamispaikkana ihmisille, jotka etsivät anonyymia seksiä.
Niinjuu...
ATK - Aina Tolkuttomassa Kännissä

User avatar
Pasi Fist
Resident Anarchist
Posts: 155128
Joined: 30 Mar 2006, 22:45
Location: Bänlandia

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#156 Post by Pasi Fist » 26 Aug 2019, 07:42

Sillä välin jenkkilän sika/filth työllisti kollegoitaan.

https://www.theguardian.com/us-news/201 ... r-shooting
Los Angeles deputy made up 'shooting' which prompted huge police response

Search for sniper led to evacuations and transport closures

Officials say Angel Reinosa cut ‘bullet’ holes in his shirt

A Los Angeles county deputy lied when he said he was shot in the shoulder while standing in a sheriff’s station parking lot last week and will face a criminal investigation, authorities said.

“The reported sniper assault was fabricated” by deputy Angel Reinosa, assistant sheriff Robin Limon said at a news conference on Saturday.

Reinosa, 21, made a frantic radio call on Wednesday, claiming he had been shot by someone in a nearby building as he walked to his car outside the Lancaster station.

The call prompted a huge police response. Deputies set up a perimeter and Swat officers went door-to-door inside a sprawling building complex to search for the gunman.

Deputies searched through the night for the sniper inside the block-long, four-story structure with many windows that overlook the sheriff’s facility in downtown Lancaster, a desert city of about 160,000 people north of Los Angeles.

Tactical teams evacuated some people and had others shelter in place, officials said.

Deputies cleared nearby buildings including a library. Authorities urged residents to avoid the neighborhood. Metrolink train service was halted in the area.

The search was called off on Thursday and authorities said the shooter was still at large.

Investigators initially believed Reinosa’s bulletproof vest saved his life but that a bullet grazed him. A department statement the next day said a single round hit the top of Reinosa’s shoulder, damaging his uniform shirt but failing to penetrate his flesh.

But no bullets were recovered from the scene and detectives saw “no visible injuries”, Capt Kent Wegener said on Saturday night.

Much of the young deputy’s statement “was self-serving and didn’t make a whole lot of sense”, Wegener said. “There were many things that didn’t add up.”

Reinosa eventually admitted making up the story and using a knife to cut the two holes in his shirt, Wegener said.

Reinosa has been relieved of his duties and could face charges for filing a false report about a crime, officials said. He did not explain his motive for the fabrication, Wegener said.

Reinosa has been with the LA county sheriff’s department for a year and joined the Lancaster station in May for patrol training.
T H E B I G G E S T E N E M Y O F F R E E D O M I S A S A T I S F I E D S L A V E

User avatar
overgrown reptilian
God of PIF
God of PIF
Posts: 36852
Joined: 10 Nov 2011, 15:18
Location: mädännäisyyden kukkulat

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#157 Post by overgrown reptilian » 19 Sep 2019, 10:23

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006243198.html

Poliisiammatti­korkeakoulun opettajaa epäillään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta, osa rikos­epäilyistä ehti vanhentua
Rikosepäilyt siirtyivät syyteharkintaan.

POLIISIAMMATTIKORKEAKOULUN opettajana toimineen ylikonstaapelin epäillään ahdistelleen seksuaalisesti naisoppilaita. Tapauksen esitutkinta on valmistunut, ja rikosepäilyt ovat siirtyneet syyteharkintaan.

Ylikonstaapelin epäillään syyllistyneen virka-aseman väärinkäyttöön ja kahteen seksuaaliseen ahdisteluun. Hänen epäillään käyttäytyneen epäasiallisesti sekä virantoimituksessa että vapaa-ajalla.

KUUDEN epäillyn seksuaalisen ahdistelun osalta esitutkinta lopetettiin viemättä rikosepäilyjä syyteharkintaan. Kolmessa tapauksessa perusteena oli se, että asianomistaja ei esittänyt rangaistusvaatimusta. Kolmessa muussa tapauksessa epäilty rikos on ehtinyt vanhentua.

Ylikonstaapeli on työskennellyt voimankäytön opettajana Poliisiammattikorkeakoulussa. Hänet on pidätetty virastaan.

Poliisiammattikorkeakoulu sijaitsee Tampereen Hervannassa.
Image

User avatar
Pasi Fist
Resident Anarchist
Posts: 155128
Joined: 30 Mar 2006, 22:45
Location: Bänlandia

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#158 Post by Pasi Fist » 22 Sep 2019, 10:07

Texasin ex-sika/filth joka muka vahingossa meni sisälle väärään asuntoon ja itsepuolustukseksi ampui talon asukkaan kuoliaaksi.

https://www.theguardian.com/us-news/201 ... k-neighbor
Dallas: murder trial to begin of ex-officer who shot black man dead in his home

Amber Guyger, 26, claims she entered Botham Jean’s apartment by mistake and acted in self-defense, in case that has inflamed racial tensions

Image
Amber Guyger, right, arrives for jury selection in her murder trial in Dallas last week. Guyger was fired by the police department shortly after Jean’s murder.

Testimony is to begin on Monday in the trial of a former Dallas police officer who claims she killed an unarmed black man after entering his apartment by mistake.

Amber Guyger is accused of murdering Botham Jean last year in a case that inflamed racial tensions and suspicion of the authorities in a Texas city with a long history of deadly contact between police and civilians.

Jury selection took more than a week, with about 4,000 summons issued and hundreds of potential jurors questioned. Guyger’s lawyers argued she cannot receive a fair trial in Dallas because of “media hysteria” and public comments by officials about the shooting. They asked to move the trial to one of several nearby counties – a request the judge, Tammy Kemp, denied.

Seemingly fearful of public unrest, the Dallas police department told its officers last month that they could not request additional time off during the trial. There were street protests and angry scenes at a city council meeting after Jean’s death.

A Dallas civil rights group, the Next Generation Action Network, plans to hold a rally outside the courthouse on Monday.

The head of the Dallas police association called for the trial to be delayed on the basis that resources will be stretched by the city hosting the state fair of Texas, a suggestion that Lee Merritt, a lawyer for Jean’s family, described on Twitter as “absurd and contemptible”.

Guyger, who is white, had finished work on the evening of 6 September last year but was still in uniform when she parked at her apartment building. Jean, a 26-year-old accountant, lived on the floor above her.

In Guyger’s telling, she parked on the wrong floor after a long and tiring shift and walked into a dark apartment directly above her own, where she encountered Jean and thought he was a burglar. The 31-year-old claims she gave Jean verbal commands that were ignored. She then fired twice, fatally striking him with a bullet to the chest.

“If it was a white man would it have been different? Would she have reacted differently?” Allison Jean, the victim’s mother, said on the local station KXAS last year.

The family of Jean, who was born in St Lucia and was active in his local church, have filed a civil lawsuit that questions how Guyger could have missed various details telling her she was in the wrong apartment, such as signs, door numbers and a red floor mat outside the door. The lawsuit alleges she killed Jean “without any warning” as he got up from his sofa.

It also claims Guyger’s conduct reflects inadequate training and fits the department’s “pattern, practice, history and custom of using excessive force against minorities”, citing examples of recent fatal shootings by Dallas police.

Image
Botham Jean pictured in 2017. He would have been 28 on 29 September.

Activists and Jean’s family accused police of conducting a biased investigation in the immediate aftermath of his death, treating it akin to an officer-involved shooting of a suspect rather than a civilian killing an innocent victim. It was made public that marijuana was found in Jean’s apartment, which his supporters argue was an attempt to smear him.

An arrest warrant – which appears to rely heavily on Guyger’s version of events – was not issued until three days after the shooting, by which time Dallas police had handed the investigation to Texas rangers. Guyger was initially charged with manslaughter and fired two weeks later. A grand jury indicted her on a murder charge in November.

Guyger was a Dallas police officer for more than four years. She was previously cleared of any wrongdoing after shooting a suspect, who survived, in May 2017. Jean’s lawyers will attempt to depict her as having violent tendencies given that incident and aggressive quotations and memes she allegedly posted on social media, including: “People are so ungrateful. No one ever thanks me for having the patience not to kill them.”

Guyger’s lawyers are expected to argue that Jean’s death was a tragic accident and that – however misguidedly, given the location – she was acting in self-defense while fearing for her life and using lethal force in a context that is permissible under Texas law. Establishing whether Jean’s door was locked will probably prove important.

A recording of the 911 call made by Guyger was leaked to the local station WFAA in April. Sounding panicked and tearful, Guyger tells the dispatcher: “I’m an off-duty officer. I thought I was in my apartment and I shot a guy thinking he was … thinking it was my apartment … I’m fucked. Oh my God, I’m sorry … I’m going to lose my job.” She repeats the phrase “I thought it was my apartment” more than a dozen times.

A foundation created in Jean’s honor to expand on his missionary work is planning to hold a launch event in Dallas on 29 September, which would have been his 28th birthday.
T H E B I G G E S T E N E M Y O F F R E E D O M I S A S A T I S F I E D S L A V E

User avatar
Sininen Bussi Kuutio
ratkaisuja erilaisiin liikennöinnin pulmiin
Posts: 114111
Joined: 12 Mar 2004, 13:09

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#159 Post by Sininen Bussi Kuutio » 01 Oct 2019, 00:29

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006256795.html
KESKUSRIKOSPOLIISI on käynnistämässä sisäisen selvityksen perjantaisista henkilöstöjuhlistaan.

Krp:n selvityksestä ensin kertoneen Iltalehden mukaan juhlien juontaja oli pukeutunut vaatteisiin, joiden osa vieraista tulkitsi viittaavan romaneihin tyypillisesti liitettyyn asuun. Mustaan nahkatakkiin ja tummaan asuun pukeutunut juontaja puhui romaneihin liitetyllä korostuksella ja kertoi romaneihin liittyviä vitsejä, Iltalehti kertoo.

Iltalehden mukaan ”Taistoksi” juhlissa esittäytynyt juontaja on pitkän poliisiuran tehnyt rikosylikonstaapeli.

Krp:n viestintäpäällikkö Anna Zareff vahvistaa, että tutkinta liittyy henkilöstöjuhliin, mutta ei ota kantaa juontajan käytökseen.

”Se on se mitä selvitetään. Hallinnollisesti katsotaan, että mitä siellä on tapahtunut. Sitten meidän johtomme harkitsee, onko asiassa syytä lähteä toimenpiteisiin.”
Oletan että sisäinen selvitys koskee sitä, että kuka vittu vasikoi.
BUSSIKUSKI LÖYSI PIENEN SINISEN OLENNON METSÄN LAIDASTA, PIENESTÄ METALLISESTA KAPSELISTA. OLENTO TOIMITETTIIN BUSSIVARIKOLLE, JONNE SE KOTIUTUI VÄLITTÖMÄSTI. PIAN HAHMO OSOITTI ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ MIELIKUVITUSTA KEKSIESSÄÄN RATKAISUJA ERILAISIIN LIIKENNÖINNIN PULMIIN.

KAPSALON-COUNT 2020: 1

User avatar
RIP Harris Wittels
2k
Posts: 2015
Joined: 13 Apr 2019, 15:05
Location: Södra Helvete

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#160 Post by RIP Harris Wittels » 01 Oct 2019, 01:44

:D :D :D
Where is Jessica Hyde?

User avatar
raaka mestitsi ¹
dry crust
Posts: 138132
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: käsipesulla

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#161 Post by raaka mestitsi ¹ » 01 Oct 2019, 02:10

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/97a7 ... 827f5df88f
Pukeutumisensa syyksi juontaja oli maininnut joutuneensa poikana juoksemaan ”näitä” karkuun.
Juontajan pukeutuminen ei [KRP:n sössötingpäällikkö] Zareffin mielestä ”suoraan viitannut romanikulttuuriin”. Siitä huolimatta juontajan esimiehet olivat hetkeä ennen juhlia varmuuden vuoksi huomauttaneet häntä asiasta ja kehottaneet asiallisuuteen.
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust | Leivotut sämpylät -laskuri (laskeminen aloitettu 1.1.2020): 160


User avatar
päänsä ja korppunsa syöjä
9k
Posts: 9586
Joined: 22 Jan 2016, 15:08

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#163 Post by päänsä ja korppunsa syöjä » 01 Oct 2019, 08:09

Just eilen kuuntelin oikeusministerin haastattelua politiikkaradiossa aiheena järjestelmällisen rasismin kieltäminen Suomessa ja tämä jengi tuli vahvasti mieleen.
A.C.A.B.

User avatar
Sininen Bussi Kuutio
ratkaisuja erilaisiin liikennöinnin pulmiin
Posts: 114111
Joined: 12 Mar 2004, 13:09

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#164 Post by Sininen Bussi Kuutio » 01 Oct 2019, 08:26

päänsä ja korppunsa syöjä wrote:
01 Oct 2019, 08:09
Just eilen kuuntelin oikeusministerin haastattelua politiikkaradiossa aiheena järjestelmällisen rasismin kieltäminen Suomessa ja tämä jengi tuli vahvasti mieleen.
Näissä on aina vaarana, että jos vaikka poliisi-tunnusten käyttö kielletään, niin vaihtavat vaan logoa ja sama meininki jatkuu.
BUSSIKUSKI LÖYSI PIENEN SINISEN OLENNON METSÄN LAIDASTA, PIENESTÄ METALLISESTA KAPSELISTA. OLENTO TOIMITETTIIN BUSSIVARIKOLLE, JONNE SE KOTIUTUI VÄLITTÖMÄSTI. PIAN HAHMO OSOITTI ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ MIELIKUVITUSTA KEKSIESSÄÄN RATKAISUJA ERILAISIIN LIIKENNÖINNIN PULMIIN.

KAPSALON-COUNT 2020: 1

User avatar
raaka mestitsi ¹
dry crust
Posts: 138132
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: käsipesulla

Re: n: yleinen siat/filth pistää haisemaan-topic

#165 Post by raaka mestitsi ¹ » 01 Oct 2019, 08:45

tää on vielä näistä poliisin avoimesti toimivista chaptereista se, jonka pitäisi periaatteessa pystyä operoimaan kalustetuissa tiloissa
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust | Leivotut sämpylät -laskuri (laskeminen aloitettu 1.1.2020): 160

Post Reply