Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

Kaikenmaailman jaarittelu ja rupattelu täällä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Moderators: tayska, P O L L Y, Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3571 Post by Trollface-mies » 19 Nov 2019, 18:30

käynsuonlaitaa wrote:
19 Nov 2019, 17:58
Trollface-mies wrote:
19 Nov 2019, 10:37
Sillai en kyllä funktionaalis-pragmaattisesti keksi mikä olis hyvä teknisen brutaali syy liittyä vassareihin, paitsi tietysti jos hupaisat inside-jutut Paavosta ja Silviasta ynnä avantouinti kiinnostaa :-k

Kokoomus sen sijaan vaikuttais tällä hetkellä ihan peliliikkeeltä, mutta se vaatis enemmän työtä ja panostusta kun hierarkiat on siellä jähmeemmät ja se uskottavuus porukassa pitäis lunastaa aika kovilla eleillä. Vihreissä vois päästä iisimmin kun meininki on vapaata ja ihmiset sellasia aika höveleitä eikä nekään kovin fiksuja. Nämä siis puhtaasti tälläi teoreettisina mietiskelyinä, en ole itse menossa mihinkään koska toi yks kerta kun dippasin itteeni pikasesti tommosissa kuvioissa riitti.
Kokoomus on paha rasti. Siellä on todella pitkään kuvioissa olleita, todella tiukkoja haukkoja, uskomaton sisäinen vääntö eri paikoista ja titteli ja varaus avaa ovia. Ei pahalla, mutta tohtorin ei sitten ole se titteli mitä kokkarit kunnioittaa. Nuoruuden hairahdus niissä kuvioissa avasi kyllä paljon. (Oikeasti, kadun syvästi, se oli kapinaa tai jotain, antakaa anteeksi). Sen jälkeen politiikkaan meno tuntunut aika mäeltä, kaikki kaikkia vastaan häkkimatsia koko paska.

Juu on tää tiedossa. Luutunut porukka, jäykät hierarkiat, ja että noteerattaisiin millään tavalla pitäis olla, no, etupäässä vitusti rahaa jolla vois maksaa ittelleen reteen vaalikampanjan ja ostaa ääniä markkinoilta. Tosin sen jälkeenkin voidaan jättää sivuraiteelle, Marja Tiurahan ymmärrykseni mukaan ei koskaan ollut kauheen pidetty edes täällä vaikka oli Pirkanmaan äänikuningatar.

Titteli kai vissiin ihan yks ja sama, siinä kohtaa se melkein vois olla vaikka joku käppämerkantti.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
Doctor Muñiz
Anarkopasifistinen ankeuttaja
Posts: 21261
Joined: 07 Mar 2015, 06:03
Location: Helvetin 8. piirin 6. kuilu

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3572 Post by Doctor Muñiz » 19 Nov 2019, 20:15

käynsuonlaitaa wrote:
19 Nov 2019, 18:00
Siniset kalsarit wrote:
19 Nov 2019, 17:09
Trollface-mies wrote:
19 Nov 2019, 16:57
Siniset kalsarit wrote:
19 Nov 2019, 16:41
Ehkä feministit vois opetella lobbaamaan ja junttaamaan paremmin.
Nyt täällä jo syyllistetään uhria.
Näihä se on, ja huomasin iteki että ei pitäs lähtä tähän. Lähin kuitenki koska kaivan verta nenästäni.
Ehkä ne vaan käyttää tarmonsa tahoihin joilla on avointa ajattelua ja kykyä hyväksyä jotain uutta. Luonnollisesti Vihreät tällöin ykkönen selvästi. Sitten onkin pitkä rako ja ehkä RKP, sitten Kepu/Kok/Vas vanhat rintamassa.
Sovittelen tässä mielessäni Antti Rinnettä tähän ja mietin kuka sitä on lobannut.
What you need, my son...

Is a holiday in Cambodia

User avatar
Karhunpoika hairahtaa
1k
Posts: 1461
Joined: 16 Apr 2019, 15:14
Location: Paka-Tajula

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3573 Post by Karhunpoika hairahtaa » 19 Nov 2019, 20:26

Trollface-mies wrote:
19 Nov 2019, 18:30
Titteli kai vissiin ihan yks ja sama, siinä kohtaa se melkein vois olla vaikka joku käppämerkantti.
Oman kokemuksen mukaan kummasti kaikki talouteen liittyvät tutkinnot on niissä piireissä kova juttu. Uskottavuus++ Mutta sitten myös kaikki menestyneet urheilijat jotka voi heittää mestaruuksia tiskiin sopii hyvin. Oman onnensa sepät. Mutta toki Eero Lehden kaltaiset kaverit on myös niitä mille löytyy ystävää, koska on juurikin sitä rahaa härskin paljon, ja sitä käytetään härskisti. Tai joku Eero Suutari joka omistaa neljäsosan Kainuusta ja jonka metsissä ei koskaan ole hiljaista (koska koneet laulaa aina jossain). Samoin lääkärit, poliisit ja papit on arvossa. Esim. humanistit eivät ole suuressa arvossa. DI vielä menee.

Kokoomus on sisältä vanhempien ihmisten tiukoissa näpeissä ja semmoinen tiukka kypäräpappius on edelleen voimissaan. Nää vaan tajuaa brändin arvon ja pitää itsensä piilossa ja kuiskii verhoista mitä kauniiden liberaaleilta vaikuttavien broilerien pitää sanoa.

User avatar
nuoren kämystön airut
3k
Posts: 3939
Joined: 27 May 2016, 19:42
Location: Tampereen tunnelit

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3574 Post by nuoren kämystön airut » 24 Nov 2019, 22:57

Vasemmistoliitto (yhtenäisyys), jota feminismi ei hajota:


User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3575 Post by Trollface-mies » 29 Nov 2019, 14:52

Tää porilainen Nummeliini on kyllä kaiken kuulemani nojalla aika vinkee häiskä. Li Andersson sai tästä kai tavallaan oman Yrttiaho-gaten, joten nyt ollaan kunnon sixpack-retrotunnelmissa kun vielä ministerieroakin pukkaa!

Yle wrote:Vasemmistoliitto aikoo erottaa perustajajäsenensä puolueenvastaisen toiminnan takia – erikoista kiistaa käsitellään käräjillä

Porilainen Aki Nummelin on ajautunut täydelliseen välirikkoon puolueensa vasemmistoliiton kanssa. Nummelin itse kiistää jyrkästi häntä kohtaan esitetyt väitteet.

Vasemmistoliitto aikoo erottaa porilaisen, valtakunnallistakin julkisuutta saaneen poliitikon ja tämän yhdistyksen Porin vasemmistoyhdistyksen. Syynä on puolueenvastainen toiminta.

Porin vasemmistoyhdistys on pieni porilainen yhdistys, jota johtaa entinen varakansanedustaja ja entinen kaupunginvaltuuston jäsen Aki Nummelin. Nummelin on ajautunut puolueen kanssa täydelliseen välirikkoon.


Tradeka ja asukasyhdistys kiistan ytimessä

Nummelin joutui eroamaan useista poliittisista luottamustehtävistään kolme vuotta sitten osuuskunta Tradekan vaaleissa syntyneiden epäselvyyksien(siirryt toiseen palveluun) takia. Nummelinin väitettiin ostaneen ääniä Tradekan edustajistovaaleissa.

Vasemmistoliiton piiri vaati keväällä Porin vasemmistoyhdistystä erottamaan Nummelinin jäsenyydestään puolueenvastaisen toiminnan takia. Piiri vetosi Tradeka-epäselvyyksien lisäksi sen tietoon tulleisiin uusiin väärinkäytösväitteisiin, jotka koskevat Nummelinin toimintaa Pormestarinluodon asukasyhdistyksessä.

Nummelin itse katsoo oikeudelle antamassaan vastineessa, ettei puoluepiiri antanut hänelle mahdollisuutta vastata syytöksiin. Tradekan osalta piiri ei Nummelinin mukaan esittänyt tarkempia tietoja puolueenvastaisesta toiminnasta. Asukasyhdistyksen osalta Nummelin kertoi joutuneensa erotetuksi yhdistyksen johdosta ja asian olevan nyt hänen lakimiehensä hoidettavana.

Satakunnan vasemmistoliitto ei ollut Nummelinin vastineeseen tyytyväinen. Piirihallitus päätti elokuussa yksimielisesti erottaa koko Nummelinin yhdistyksen.

Oikeus asettui Nummelinin kannalle – piiri vetoaa postilakkoon

Aki Nummelin valitti puoluejärjestön päätöksestä oikeuteen. Hän katsoi, että piirihallitus oli toiminut lainvastaisesti.

Käräjäoikeus julisti torstaina erottamispäätöksen laittomaksi. Syynä oli se, että Satakunnan vasemmistoliitto ei ollut antanut oikeudelle vastinetta Nummelinin valitukseen. Vasemmistopiiri joutuu myös maksamaan Nummelinin oikeuskulut, 510 euroa.

Vasemmistoliiton Satakunnan-piirin toiminnanjohtaja Misha Dellinger kertoo Ylelle, että piiri on lähettänyt vastineen oikeuteen, mutta todennäköisesti se ei ole mennyt perille postilakon takia.

Piirillä on kolmenkymmenen päivän sisällä oikeus vaatia oikeutta ottamaan asia uuteen käsittelyyn. Tätä oikeutta piiri aikoo käyttää. Dellinger uskoo, että oikeus asettuu lopulta tukemaan erottamispäätöstä.

Piiri ei taivu: "Luottamus kadonnut täysin"

Toiminnanjohtaja vakuuttaa, että puoluepiirillä on erittäin vahvaa, useilta tahoilta saatua näyttöä Nummelinia vastaan. Väärinkäytökset ovat Dellingerin mukaan erittäin vakavia, mutta hän ei halua avata niitä julkisuudessa tarkemmin.

– Luottamus Aki Nummeliniin on kadonnut täysin. Seuraavaksi hänen erottamistaan käsittelee puoluehallitus viimeistään alkuvuodesta, Dellinger sanoo.

Dellingerin mukaan kolmen vuoden takaiset asiat nousivat esille vasta tänä vuonna muun muassa siksi, että vasemmistoliiton piirijohto vaihtui. Uusi puheenjohtaja Petri Salminen otti asian tarkasteluun.

Tapauksen käsittelyä lykättiin myös kevään eduskuntavaalien takia, jotta asia ei nousisi julkisuuteen juuri vaalien alla.

Nummelin vie asian oikeuteen

Aki Nummelin on tehnyt Satakunnan vasemmistopiiristä ja sen toiminnanjohtajasta Misha Dellingeristä tutkintapyynnön poliisille. Nummelinin mielestä hänen poliittisia oikeuksiaan ja kunniaansa on saatettu loukata.

Nummelin kiistää Ylelle jyrkästi epäselvyydet Pormestarinluodon asukasyhdistyksessä. Hänen mukaansa kyse on kavallussyytöksistä. Asia on menossa oikeuteen, mutta Nummelin itse ei ole syytettyjen penkillä: Kavallusväitteitä esittänyt henkilö on joutumassa syytteeseen kunnianloukkauksesta. Väitteiden esittäjä kiistää rikoksen.

Yle on nähnyt asiaa koskevan haastehakemuksen ja varmistanut sen paikkansapitävyyden Satakunnan käräjäoikeudesta. Syytekirjelmässä todetaan, että Nummelin ei koskaan ole ollut kavallusasiasta poliisikuulustelussa eikä asiasta ole tehty edes tutkintapyyntöä.

Pitkäaikainen, kiistelty vaikuttaja

Nummelin on vasemmistoliiton perustajajäsen, puoluevaltuuston entinen pitkäaikainen varajäsen, Porin vasemmistoliiton kunnallisjärjestön entinen puheenjohtaja ja varakansanedustaja vuosilta 2007–2011. Porin kaupunginvaltuustossa hän istui pitkään, myös varapuheenjohtajana.

Nummelin on ollut vasemmistoliitossa sivuraiteella jo usean vuoden ajan. Hän erosi Porin kaupunginvaltuustosta 2016 Tradeka-kohun siivittämänä.

Vasemmistoliiton pää-äänenkannattajassa Kansan Uutisissa(siirryt toiseen palveluun) nostettiin äskettäin esille hänen toimintansa vasemmistonuorten puheenjohtajavaalissa vuonna 1999.

Lehden mukaan Nummelin tuli nuorisojärjestön liittokokoukseen ison kannattajajoukon kanssa, joista "osa oli kielitaidottomia venäläisiä maahanmuuttajia". Myöhempi vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki kertoi lehdelle, että Nummelinia ei haluttu valita järjestön johtoon. Nummelin hävisi tuolloin vaalin Sanna-Kaisa Salmiselle.

Nummelin: Törkeä loukkaus

Aki Nummelin on vakaumuksellinen vasemmistolainen, joka on kirjoittanut muun muassa sosialismin teoreetikon Karl Marxin yhteiskunnallisia näkemyksiä käsittelevän teoksen. Hän pitää vasemmistoliiton erottamispyrkimyksiä käsittämättöminä.

– Tämä on törkein loukkaus, joka minua kohtaan on koskaan tehty. Ja se on paljon, Nummelin sanoo.

Nummelin vakuuttaa, ettei hän aio antaa periksi. Jos puoluehallitus erottaa hänet, hän kertoo jatkavansa oikeusprosessia loppuun asti.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
De Gröna
Korostetun kalevalainen
Posts: 47496
Joined: 06 Apr 2015, 23:41
Location: Joensuu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3576 Post by De Gröna » 29 Nov 2019, 15:41

voi vittu Yle ja
entinen varakansanedustaja
Jyrättävissä, munaton ja lepsu
Yhteinen häpeä sitoo meidät yhteen.

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3577 Post by Trollface-mies » 29 Nov 2019, 15:48

Liian paksu persuksi wrote:
29 Nov 2019, 15:41
voi vittu Yle ja
entinen varakansanedustaja

Pif-nikkiä siinä tarjolla.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3578 Post by Trollface-mies » 29 Nov 2019, 16:01

Itsehän muuten kuulin aikoinani suoraan erään paikallaolleen kertomana ton jutun siitä miten Nummelin oli koittanut päästä vasemmistonuorten pomoksi kuskaamalla paikalle ton linjurikuorman venäläisiä maahanmuuttajia. En nyt enää muista ihan yksityiskohtia, meniköhän se niin että niihin aikoihin nuorisojärjestön säännöissä oli joku aivan kipee homma tyyliin että ihan kuka tahansa random spurgu joka tuli liittokokoukseen sai äänestää vaikkei olisi ollut edes jäsen koska demokratia, jee. Ilmeisesti tää sitten tarjos masinoinnin saumat.

Ellen väärin muista, niin menikö se niin että linjurikyytiläisille oli ilmoitettu ennalta Nummelinin numero? Kokouksen järjestäjät huomas sitten, mitä oli tekeillä, ja viime tingassa äänestyskäytäntöjä muutettiin. En enää muista menikö homma niin, että numerot vaihdettiin vai edellytettiinkö paikallaolijoita kirjoittamaan kannattamansa ehdokkaan nimi paperiin, ja enin osa Nummelinin tukiryhmästä ilmeisesti osasi vain kyrilliset aakkoset. Tai jotain tämmöstä, on aikaa kun jutun kuulin joten scenetietäjät korjatkoot.

Ihan jees että vassarit siivoo kenttää IMO.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

Macron de Rothschild
2k
Posts: 2586
Joined: 03 Sep 2014, 18:14

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3579 Post by Macron de Rothschild » 29 Nov 2019, 16:03

Trollface-mies wrote:
29 Nov 2019, 16:01
Itsehän muuten kuulin aikoinani suoraan erään paikallaolleen kertomana ton jutun siitä miten Nummelin oli koittanut päästä vasemmistonuorten pomoksi kuskaamalla paikalle ton linjurikuorman venäläisiä maahanmuuttajia. En nyt enää muista ihan yksityiskohtia, meniköhän se niin että niihin aikoihin nuorisojärjestön säännöissä oli joku aivan kipee homma tyyliin että ihan kuka tahansa random spurgu joka tuli liittokokoukseen sai äänestää vaikkei olisi ollut edes jäsen koska demokratia, jee. Ilmeisesti tää sitten tarjos masinoinnin saumat.

Ellen väärin muista, niin menikö se niin että linjurikyytiläisille oli ilmoitettu ennalta Nummelinin numero? Kokouksen järjestäjät huomas sitten, mitä oli tekeillä, ja viime tingassa äänestyskäytäntöjä muutettiin. En enää muista menikö homma niin, että numerot vaihdettiin vai edellytettiinkö paikallaolijoita kirjoittamaan kannattamansa ehdokkaan nimi paperiin, ja enin osa Nummelinin tukiryhmästä ilmeisesti osasi vain kyrilliset aakkoset. Tai jotain tämmöstä, on aikaa kun jutun kuulin joten scenetietäjät korjatkoot.

Ihan jees että vassarit siivoo kenttää IMO.
Haha täähän on ihan syvän päädyn meininkiä. Mukava kuulla että meno on hapokasta muuallakin

User avatar
Laku Setä
ajattelija-karamelli
Posts: 45760
Joined: 28 Jul 2019, 17:08
Location: vantaa

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3580 Post by Laku Setä » 29 Nov 2019, 16:06

just haukuttiin Akin kanssa vasemmistoliiton kansanedustajat ku niitä ei näy tukemassa lakkolaisia eikä natsit vittuun miekkareissa :|
Image

User avatar
Laku Setä
ajattelija-karamelli
Posts: 45760
Joined: 28 Jul 2019, 17:08
Location: vantaa

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3581 Post by Laku Setä » 29 Nov 2019, 16:08

Akin mielipiteet kelpaa mulle hyvin 8)

"Mannerheim oli valkoisten armeijan komentajana suoraan vastuussa laittomista punaisten teloituksista ja nälkään tappamisista vankileireillä"
Image

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3582 Post by Trollface-mies » 29 Nov 2019, 16:35

Nuorallatanssija wrote:
29 Nov 2019, 16:08
Akin mielipiteet kelpaa mulle hyvin 8)

"Mannerheim oli valkoisten armeijan komentajana suoraan vastuussa laittomista punaisten teloituksista ja nälkään tappamisista vankileireillä"

Sotavankilaitos oli sotaministeri Thesleffin alaisuudessa ja Mannerheim eros ylipäällikön tehtävistä eikä ollut missään asemassa siinä kohtaa kun porukkaa alko heittää veivinsä vankileireillä. Ei nyt tosin ollut Senaatin edellyttämää vankileirien perustamista vastustanut muttei nyt niistä mitenkään erityisen innoissaankaan ollut eikä ollut niistä vastuussa ainakaan suoraan jos nyt oikein muutenkaan.

Edelleenkin tulee semmonen viba että Marski saa paskaa niskaansa koska se on sexyin. Vähän niinkun jos vuosi 1918 olis piffi ja yks Ylen ruutukasvo olis Suomen vasemmisto niin minä olen valkonen kenraali.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

User avatar
Laku Setä
ajattelija-karamelli
Posts: 45760
Joined: 28 Jul 2019, 17:08
Location: vantaa

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3583 Post by Laku Setä » 29 Nov 2019, 16:42

Trollface-mies wrote:
29 Nov 2019, 16:35
Nuorallatanssija wrote:
29 Nov 2019, 16:08
Akin mielipiteet kelpaa mulle hyvin 8)

"Mannerheim oli valkoisten armeijan komentajana suoraan vastuussa laittomista punaisten teloituksista ja nälkään tappamisista vankileireillä"

Sotavankilaitos oli sotaministeri Thesleffin alaisuudessa ja Mannerheim eros ylipäällikön tehtävistä eikä ollut missään asemassa siinä kohtaa kun porukkaa alko heittää veivinsä vankileireillä. Ei nyt tosin ollut Senaatin edellyttämää vankileirien perustamista vastustanut muttei nyt niistä mitenkään erityisen innoissaankaan ollut eikä ollut niistä vastuussa ainakaan suoraan jos nyt oikein muutenkaan.

Edelleenkin tulee semmonen viba että Marski saa paskaa niskaansa koska se on sexyin. Vähän niinkun jos vuosi 1918 olis piffi ja yks Ylen ruutukasvo olis Suomen vasemmisto niin minä olen valkonen kenraali.
näistä Theslefeistä oo kukaan kuullutkaan mut pää lahtari pönöttää keskellä stadia siksi vitutus kohdistuu just marskiin,
en kyllä itte usko että marskin unia häiritsi köyhällistön kuolemat yhtään.
ehkä maine brittien ja ruottalaisten silmissä pikkusen.
Image

User avatar
tauti
God of PIF
God of PIF
Posts: 31204
Joined: 16 Mar 2016, 00:30
Location: kiven alla

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3584 Post by tauti » 29 Nov 2019, 16:46

saisko tldr mitä se nummelin on ny tehny
ImageImage
Spoiler:
Image

User avatar
Trollface-mies
Piffin henkinen ylläpitäjä
Posts: 19575
Joined: 25 Sep 2012, 23:20
Location: kulttuurihegemoniallisesti spermahunnutettu
Contact:

Re: Vasemmistoliitto 2017 - mitä tapahtuu?

#3585 Post by Trollface-mies » 29 Nov 2019, 17:07

tauti wrote:
29 Nov 2019, 16:46
saisko tldr mitä se nummelin on ny tehny
Ostanut ääniä Tradekan vaaleissa ja kepuloinut jotain epämääräistä Pormestarinluodon asukasyhdistyksessä ja ylipäätään ollut pitkän linjan kunnon vitun sika jo niistä ajoista kun koitti siepata vassarinuoret roudaamalla linjurikuorman ummikkovenäläisiä äänestään itteensä liittarissa. Joten puolueen henkinen kantokyky sitten nyypähti viimeinkin.

On kuitenkin myös merkittävä marxilainen teoreetikko ja myös ns. oikeaa mieltä Mannerheimista, eli ihan vitun tough call.
Image
"Sen verta 100% täyttä vihaa, väkivaltaa, solvauksia, olkiukkoiluja ja huonoja käytöstapoja on kaverin ihan random postauksetkin täynnä." --Boromir

"Sua vissiin vaan ärsyttää kun joku muu on äänessä sun sijaan. No itseriittoinen pikkumainen kusipäähän sä olet muutenkin." -- Rypäle Satyr

Post Reply