Suomen Saattokello t 2017

Mahdollisimman yleistä -foorumin keventämiseksi kotimaan äärioikeistoa ja muuta sekopäistä sakkia seurataan sen lisäksi myös tällä foorumilla.

Moderator: Balam-Acab

Message
Author
User avatar
Elmeri suosittelee
God of PIF
God of PIF
Posts: 39906
Joined: 30 Apr 2011, 18:39
Location: Nato-kiimassa

Re: Suomen Saattokello t 2017

#61 Post by Elmeri suosittelee » 25 Mar 2019, 22:47

superlemmikki wrote:
05 Mar 2019, 20:29
Image
Tää nyt on ihan paskaa että pitää maksaa. Atlas of Creation tuli aikoinaan Turkista kotiovelle lähettifirman autolla ILMAISEKSI :?

Image
minä en nettikiusaa! Image

User avatar
Balam-Acab
el segundo
Posts: 173493
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: anarkistinen rodunsekoittajapariskunta

Re: Suomen Saattokello t 2017

#62 Post by Balam-Acab » 13 Apr 2019, 23:24

Elmeri suosittelee wrote:
25 Mar 2019, 22:47
superlemmikki wrote:
05 Mar 2019, 20:29
Image
Tää nyt on ihan paskaa että pitää maksaa. Atlas of Creation tuli aikoinaan Turkista kotiovelle lähettifirman autolla ILMAISEKSI :?

Image
no tolla omakustannekirjalla on kyllä rahotus kohillaan.

onkohan tossa kauheeta paskaa -alelaarissa vielä noita topikin teoksia jäljellä
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust
:homosaatio: :heart: :love5: :love8: :transagenda:

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29378
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Suomen Saattokello t 2017

#63 Post by superlemmikki » 06 Aug 2019, 15:03

Menkööt tämä nyt Sakeat niteet -arvostelutopaasina.
Taisteluni: Osa I: Poliittinen Herääminen - Nidottu, suomi, 2018 wrote: Hitlerin p teoksen ensimm inen osa uutena suomennoksena. Kirjaa ei itse asiassa pit isi k nt vaan selitt oman p iv ns n k kulmasta. Teht v hankaloituu koko ajan sill nuoriso ei en ymm rr aikakautta, joka edelsi kylm sotaa. Kuinka k nt teos t lle ajalle, kun siin pit isi olla mukana selitys siit , mit kansallismielisyys merkitsi 1900-luvun alkupuolella. Nykyisin kaikenlaiset pintaliit j t haluavat selitt teosta sit kautta, ett se olisi muka johtanut pahuuteen tai per ti miljoonien kuolemaan sin ll n.. Asian voi n d sit kin kautta, ett globalisteja uhkasi se, ett joku luo j rjestelm n, jossa ty mieskin saa oman auton. Kylm sota merkitsi aivopesun aikaa Saksassa. Saksan kansaa aivopestiin n kem n oma historiansa erilaisessa valossa. Kansallissosialismista tehtiin syntipukkia kaikenlaiseen. Nyt el mme uudessa ajassa ja olemme n hneet kansanmurhia Irakissa, Syyriassa, Libyassa. Kyse ei ole yhden miehen aatteesta tai edes kansakunnan aatteesta. Pahuus on siirtynyt niiden ominaisuudeksi, jotka ovat demonisoineet Saksaa ja sen johtoa 1930-luvulla. Demokratian ja ihmisoikeuksien levitt minen saa ihmiset voimaan pahoin. Siin kuuluu t m n p iv n sotahuuto kansanmurhille ja hirmuteoille.Taisteluni teos on edelleen kiistanalainen. David Irvingin mukaan Hitler ei kirjoittanut kirjasta kuin osia. Hitler oli jonkinlainen Saksan armeijan p esikunnan tiedustelumies, joka oli sopiva mies nostaa johtoon, kun maa haki revanssia ensimm isen maailmansodan j lkeen. Korpraali, joka nousi omilla meriiteill n. T t silm ll pit en Hitleri koulutettiin vankila-aikana ja tuotoksena oli mm. Taisteluni teos.T st kirjasta ei voi parhaalla tahdollakaan l yt mit n viittauksia joihin juutalaisten vastaisiin toimiin. Joka tuntee tuota aikakautta, niin Taisteluni kirjan kaltainen juutalaiskritiikki oli tuolle aikakaudelle ominaista my s Englannissa. Monilta unohtuu sekin, ett partioliikkeen perustaja Baden-Powell piti kirjaa moraalisesti oikean suuntaisena. H nen ainoa kritiikkins kohdistui siihen, ettei Taisteluni kirjan oppeja noudatettu 1930-luvun Saksassa.Suomen yliopistoissa kaikenlaiset kommunistit ovat aivopesseet kainoja tytt j pelk m n pahuutta, jota sijoitetaan mm. Hitleriin. Joulupukin tontuilla kun ei en t n aikana voi pelotella "kriittist " lymyst . T st syyst edelleen joillain on tarvetta demonisoida Hitleri , joka on jo historiallinen valtiomies. Antaa miehen jo vihdoin lev t haudassaan taistelunsa taistelleena.Kuinkahan lailliselta t m globalistien k siins kaappaamaa demokratia on l hiaikoina. N ytt oleva melkoisen kyps kauraa koko EU. T t oman aikamme m d nn isyytt seuraavan kannattaa ehdottomasti ja ilman kiihkoa tutustua Taisteluni teokseen. Antaisitko sin t m n kirjan lastesi luettavaksi vai p st tk heid t mielummin vaikkapa SETA: n opetukseen?
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
Balam-Acab
el segundo
Posts: 173493
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: anarkistinen rodunsekoittajapariskunta

Re: Suomen Saattokello t 2017

#64 Post by Balam-Acab » 07 Aug 2019, 08:39

oli sen verran hieno, että otetaas kuvakaappauskin
Spoiler:
Image
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust
:homosaatio: :heart: :love5: :love8: :transagenda:

User avatar
tpertt
1k
Posts: 1412
Joined: 12 Mar 2010, 23:45
Contact:

Re: Suomen Saattokello t 2017

#65 Post by tpertt » 07 Aug 2019, 10:56

raaka mestitsi ¹ wrote:
07 Aug 2019, 08:39
oli sen verran hieno, että otetaas kuvakaappauskin
Spoiler:
Image
Kääntäjä: Iiro J. Nordling. Ei ole vaikea arvata kuka esittelytekstin on laatinut.

Kansan syvät rivit
Juhani Naamapalmu
Posts: 49546
Joined: 06 Oct 2004, 10:51
Location: semmonen linna jonka asuu joku vampyyri

Re: Suomen Saattokello t 2017

#66 Post by Kansan syvät rivit » 30 Oct 2019, 09:46

Voisiako joku tehdä räp-levyn, jonka lyriikat otetaan tästä, nimellä Saattokello T?
STOP SAYING THINGS YOU FUCKING DICKHEADS
Alkoholitonolutlaskuri 2024: 61, virhemarginaali 2
Kombuchalaskuri 2024: 15, virhemarginaali 1

Alkoholitonolutlaskuri 2023: 246, virhemarginaali 4

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Suomen Saattokello t 2017

#67 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 30 Oct 2019, 12:49

Tässä molemmat Iiron turaukset, copypastettu Amazonista. Tein kappalejakoa kun ei tota oikein muuten jaksa lukea. Molemmissa kuvauksissa on kyllä hieno viimeinen lause.
Osa 1 wrote:Hitlerin pääteoksen ensimmäinen osa uutena suomennoksena.

Kirjaa ei itse asiassa pitäisi kääntää vaan selittää oman päivänsä näkökulmasta. Tehtävä hankaloituu koko ajan sillä nuoriso ei enää ymmärrä aikakautta, joka edelsi kylmää sotaa. Kuinka kääntää teos tälle ajalle, kun siinä pitäisi olla mukana selitys siitä, mitä kansallismielisyys merkitsi 1900-luvun alkupuolella.

Nykyisin kaikenlaiset pintaliitäjät haluavat selittää teosta sitä kautta, että se olisi muka johtanut pahuuteen tai peräti miljoonien kuolemaan sinällään.. Asian voi nädä sitäkin kautta, että globalisteja uhkasi se, että joku luo järjestelmän, jossa työmieskin saa oman auton. Kylmä sota merkitsi aivopesun aikaa Saksassa. Saksan kansaa aivopestiin näkemään oma historiansa erilaisessa valossa. Kansallissosialismista tehtiin syntipukkia kaikenlaiseen.

Nyt elämme uudessa ajassa ja olemme nähneet kansanmurhia Irakissa, Syyriassa, Libyassa. Kyse ei ole yhden miehen aatteesta tai edes kansakunnan aatteesta. Pahuus on siirtynyt niiden ominaisuudeksi, jotka ovat demonisoineet Saksaa ja sen johtoa 1930-luvulla. Demokratian ja ihmisoikeuksien levittäminen saa ihmiset voimaan pahoin. Siinä kuuluu tämän päivän sotahuuto kansanmurhille ja hirmuteoille.

Taisteluni teos on edelleen kiistanalainen. David Irvingin mukaan Hitler ei kirjoittanut kirjasta kuin osia. Hitler oli jonkinlainen Saksan armeijan pääesikunnan tiedustelumies, joka oli sopiva mies nostaa johtoon, kun maa haki revanssia ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Korpraali, joka nousi omilla meriiteillään. Tätä silmällä pitäen Hitleriä koulutettiin vankila-aikana ja tuotoksena oli mm. Taisteluni teos.

Tästä kirjasta ei voi parhaalla tahdollakaan löytää mitään viittauksia joihin juutalaisten vastaisiin toimiin. Joka tuntee tuota aikakautta, niin Taisteluni kirjan kaltainen juutalaiskritiikki oli tuolle aikakaudelle ominaista myös Englannissa. Monilta unohtuu sekin, että partioliikkeen perustaja Baden-Powell piti kirjaa moraalisesti oikean suuntaisena. Hänen ainoa kritiikkinsä kohdistui siihen, ettei Taisteluni kirjan oppeja noudatettu 1930-luvun Saksassa.

Suomen yliopistoissa kaikenlaiset kommunistit ovat aivopesseet kainoja tyttöjä pelkäämään pahuutta, jota sijoitetaan mm. Hitleriin. Joulupukin tontuilla kun ei enää tänä aikana voi pelotella "kriittistä" älymystöä. Tästä syystä edelleen joillain on tarvetta demonisoida Hitleriä, joka on jo historiallinen valtiomies. Antaa miehen jo vihdoin levätä haudassaan taistelunsa taistelleena.Kuinkahan lailliselta tämä globalistien käsiinsä kaappaamaa demokratia on lähiaikoina. Näyttää oleva melkoisen kypsää kauraa koko EU. Tätä oman aikamme mädännäisyyttä seuraavan kannattaa ehdottomasti ja ilman kiihkoa tutustua Taisteluni teokseen. Antaisitko sinä tämän kirjan lastesi luettavaksi vai päästätkö heidät mielummin vaikkapa SETA:n opetukseen?
Osa 2 wrote:Teos ei kaipaa esittelyjä. Käsillä on siis uusi suomennos vanhasta klassisesta teoksesta.

Tämä on jälkimmäinen osa, jossa esitellään kansallissosialista liikettä. Adolf Hitlerin elämän ja toiminnan esittely ei ole tarpeellista. Tiedossa on, että joillekin hän on edelleenkin kiistanalainen hahmo. Kukin tehköön oman tulkintansa kirjan tekijästä, Taisteluni kirja on vaikuttanut suomalaisessa yhteiskunnassa. Siinä on esitetty kansallisen maailmankatsomuksen perusteita.

Aikoinaan suomalaiset eivät kokenet kaikilta osin Hitlerin sanomaa omakseen. Kuvaavaa onkin, että vanhassa suomennoksessa joissain kohdissa rodullinen sana oli korvattu kansallisella. Tämä käännös ei siis siis pyri kaunistelemaan tai kuohumaan kirjan aatteen mukana. Varmaankin aatteellisesti suuntautuneet ihmiset pitävät vanhaa käännöstä parempana.

Samalla tavalla kuin vanhassa Raamatun käännöksessäkin on monien mielestä enemmän voimaa. Tätä käännöstä ei ole käännetty uudestaan miksikään uskon vahvistuksen kappaleeksi. Nöyrä pyrkimys on tehdä siitä paremmin ymmärrettävä nykyaikaiselle lukijalle. Kyse on kuitenkin klassikkoteoksesta.

User avatar
Rage Kandelin
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 68980
Joined: 17 Jan 2005, 14:12
Location: Nokotzone
Contact:

Re: Suomen Saattokello t 2017

#68 Post by Rage Kandelin » 06 Nov 2019, 20:37

Image
Image

Kyllä kaikki suomalaiset tarttee autobonusta

User avatar
perään kuulutettu asiakeskustelu
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12915
Joined: 14 Dec 2013, 23:12
Location: Hautomo

Re: Suomen Saattokello t 2017

#69 Post by perään kuulutettu asiakeskustelu » 06 Nov 2019, 20:41

Rage Kandelin wrote:
06 Nov 2019, 20:37
Image
Hetken luulin että olen paskat huumorikuvat-topikissa
Kunnon ekofasismia eikä mitään typeriä kansallisuus-, uskonto-, sukupuoli, tai ihonvärihöpöjä :himpatti:

Observer Drone
1k
Posts: 1781
Joined: 11 Feb 2019, 14:03

Re: Suomen Saattokello t 2017

#70 Post by Observer Drone » 06 Nov 2019, 21:07

perään kuulutettu asiakeskustelu wrote:
06 Nov 2019, 20:41
Rage Kandelin wrote:
06 Nov 2019, 20:37
Image
Hetken luulin että olen paskat huumorikuvat-topikissa
Onko tää sitä Suomi Kansa -jutskaa.
Davidsonin juttua
https://suomenkansaensin.fi/
Vai tää

User avatar
kaikkien alojen asiantuntija
1k
Posts: 1297
Joined: 09 Oct 2018, 19:32

Re: Suomen Saattokello t 2017

#71 Post by kaikkien alojen asiantuntija » 07 Nov 2019, 10:08

Ihan :ot: mutta joko Marco De Geurtti on maininnut julkaisevansa teoksensa viime kevään tapahtumista nimellä Mein Kamp
Painava on kaiketi raskas kantaa ja kauas on kaiketi pitkä matka

User avatar
suojelupoliisin trollitili
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27660
Joined: 07 Jan 2017, 06:54
Location: vassuvässykkäfoorumi

Re: Suomen Saattokello t 2017

#72 Post by suojelupoliisin trollitili » 07 Nov 2019, 10:11

kaikkien alojen asiantuntija wrote:
07 Nov 2019, 10:08
Ihan :ot: mutta joko Marco De Geurtti on maininnut julkaisevansa teoksensa viime kevään tapahtumista nimellä Mein Kamp
Se varmaan vaatii sen vankilatuomion, kun siellä olisi sitten aikaa kirjoittaa. Näinhän taisi asiaa joskus selittää.
"Meidän on pakko öyhöttää somessa monta tuntia joka päivä joka ikisen!"

User avatar
kaikkien alojen asiantuntija
1k
Posts: 1297
Joined: 09 Oct 2018, 19:32

Re: Suomen Saattokello t 2017

#73 Post by kaikkien alojen asiantuntija » 07 Nov 2019, 10:15

suurimmaksi osaksi hyvämaineinen wrote:
07 Nov 2019, 10:11
kaikkien alojen asiantuntija wrote:
07 Nov 2019, 10:08
Ihan :ot: mutta joko Marco De Geurtti on maininnut julkaisevansa teoksensa viime kevään tapahtumista nimellä Mein Kamp
Se varmaan vaatii sen vankilatuomion, kun siellä olisi sitten aikaa kirjoittaa. Näinhän taisi asiaa joskus selittää.
No hitto - näinhän se sanokin - eli olipa taas turha postaus tämä multa - anteeksi koko yhteisö kun en hokannu tätä selvinpäin.....
Painava on kaiketi raskas kantaa ja kauas on kaiketi pitkä matka

User avatar
Nurses Whispering Verses
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 21632
Joined: 14 Oct 2017, 22:53
Location: Antikristillinen jumalanvastainen supervaltio

Re: Suomen Saattokello t 2017

#74 Post by Nurses Whispering Verses » 29 Nov 2019, 17:12

Tuli tänään työkaverin kanssa puhetta kämyistä, työkaveri vinkkasi että tuollahan on se Suomen Saattokellot 2017 alakerran pöydällä, käy ottamassa talteen. Pitihän tuo ottaa itselle.
Täällä joku luonnehti opusta rajacknecronomiconiksi, oiva kuvaus. 883-sivua sekavuutta, päättyy sanoihin "Palataan".
Toivottavasti ei. :lol:

User avatar
Lörsson.
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 234793
Joined: 16 Aug 2004, 15:15
Location: Kaikkien yliopistojen vessat muutenkin

Re: Suomen Saattokello t 2017

#75 Post by Lörsson. » 01 Dec 2019, 11:56

Eine kleine Klaus Meine wrote:
29 Nov 2019, 17:12
päättyy sanoihin "Palataan".
:lol:

Miksei: "Kattellaan."

Tai "Soitellaan."

- I thought you fucked off.
- I did! But then I fucked back on again.


Post Reply