Reformi uusi jytky

Pitkiä viestiketjuja tallessa on.

Moderators: P O L L Y, Bulizky

Locked
Message
Author
Faktoittaja
Posts: 730
Joined: 14 Jul 2017, 16:09

Re: Reformi uusi jytky

#21061 Post by Faktoittaja » 17 Dec 2019, 16:39

Kahden hengen kansannousu wrote:
17 Dec 2019, 16:32
Hyvä kyllä tämä että Pankki hashtagasi JSN:n niin johan on liitossa nyt välitön toimeenryhtymispakko.
Kohta on Panulla ja Tiinalla kortit kaulassa. Niitä ei polpo ryöstä!
Image

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21062 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 16:40

Esittely kantelusta:
Toimittajaliiton Sananvapausneuvosto on riippumaton elin, joka tutkii epäiltyjä journalistin ohjeiden loukkauksia. Kuka tahansa voi kannella neuvostolle, jos katsoo joutuneensa median taholta kaltoin kohtelluksi tai jos havaitsee median loukanneen journalistin ohjeita
Kysymykset kantelusta:
Valeuutisen kuvaus:
Linkki valeuutiseen:
Mutta mihin ilmoitan kaltoinkohtelusta? Mihin loukkaukset? :shock:
Last edited by superlemmikki on 17 Dec 2019, 16:40, edited 1 time in total.
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
meikkaava pridettäjäsatanisti
1k
Posts: 1097
Joined: 31 Oct 2017, 17:44

Re: Reformi uusi jytky

#21063 Post by meikkaava pridettäjäsatanisti » 17 Dec 2019, 16:40

superlemmikki wrote:
17 Dec 2019, 16:14
Oooh, palkintoja, arvonimiä ja ehkä jopa pinssejä =P~ [-o<
Spoiler:
Image
Laitoin heti ensimmäisen ehdotuksen:
Spoiler:
Image
Last edited by meikkaava pridettäjäsatanisti on 17 Dec 2019, 17:11, edited 1 time in total.

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21064 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 16:44

Otetaas muuten ""Journalistin" ohjeet" talteen, ennen kuin niitä muutetaan jäsenistön toimintaan sopivammiksi
Spoiler:
1. Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

2. Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Tätä päätösvaltaa ei saa missään oloissa luovuttaa toimituksen ulkopuolisille.

3. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus torjua painostus tai houkuttelu, jolla yritetään ohjata, estää tai rajoittaa tiedonvälitystä.

4. Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan.

5. Journalistilla on mahdollisuus kieltäytyä tehtävistä, jotka ovat ristiriidassa lain, henkilökohtaisen vakaumuksen tai ammattietiikan kanssa.

6. Käsitellessään omalle tiedotusvälineelle, konsernille tai sen omistajille merkittäviä asioita journalistin on hyvä tehdä asiayhteys lukijalle, kuulijalle ja katsojalle selväksi.

7. Myös toisen työtä käytettäessä on noudatettava hyvää tapaa. Lähde on mainittava, kun käytetään toisen julkaisemia tietoja.


8. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

9. Työtä tehdessään journalistin on suositeltavaa ilmoittaa ammattinsa. Tiedot on pyrittävä hankkimaan avoimesti. Jos yhteiskunnallisesti merkittäviä seikkoja ei voida muutoin selvittää, journalisti voi tehdä haastatteluja ja hankkia tietoja myös tavallisuudesta poikkeavilla keinoilla.


10. Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

11. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

12. Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.

13. Uutisen voi julkaista rajallistenkin tietojen perusteella. Raportointia asioista ja tapahtumista on syytä täydentää, kun uutta tietoa on saatavissa. Uutistapahtumia on pyrittävä seuraamaan loppuun saakka.

14. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus pitää tietoja luottamuksellisesti antaneen henkilöllisyys salassa siten kuin lähteen kanssa on sovittu.

Jos yhteiskunnallisesti merkittävien tietojen julkaisusta aiheutuu erittäin kielteistä julkisuutta, toimituksen on suotavaa avata yleisölle, miten nimettömän lähteen ja siltä hankittujen tietojen luotettavuus on varmistettu.


15. Otsikoille, ingresseille, kansi- ja kuvateksteille, myyntijulisteille ja muille esittelyille on löydyttävä sisällöstä kate.

16. Ilmoitusten ja toimituksellisen aineiston raja on pidettävä selvänä. Piilomainonta on torjuttava.


17. Haastateltavalla on oikeus saada ennakolta tietää, millaisessa asiayhteydessä hänen lausumaansa käytetään. Hänelle on myös kerrottava, jos haastattelua voidaan käyttää useissa eri välineissä. Haastateltavalle pitää aina kertoa, onko keskustelu tarkoitettu julkaistavaksi vai ainoastaan tausta-aineistoksi.

18. Haastateltavan pyyntöön tarkastaa lausumansa ennen julkaisemista on syytä suostua, jos julkaisuaikataulu sen mahdollistaa. Tarkastamisoikeus koskee vain haastateltavan omia lausumia, eikä sillä saa luovuttaa journalistista päätösvaltaa toimituksen ulkopuolelle.

19. Haastateltavan kieltoon julkaista lausumansa tulee suostua vain, jos olosuhteet ovat haastattelun antamisen jälkeen muuttuneet niin olennaisesti, että julkaiseminen olisi selvästi kohtuutonta.


20. Olennainen asiavirhe on korjattava viipymättä ja niin, että se tavoittaa mahdollisimman kattavasti virheellistä tietoa saaneen yleisön. Korjaus on julkaistava sekä tiedotusvälineen toimituksellisilla verkkosivuilla että julkaisussa tai kanavassa, jossa virhe on alun perin ollut.

Korjauksen huomioarvo on suhteutettava virheen vakavuuteen. Jos jutussa on useita asiavirheitä tai jos virheestä voi aiheutua suurta vahinkoa, toimituksen tulee julkaista uusi juttu, jossa virheellinen tieto yksilöidään ja korjataan.

Verkossa olennaisen virheen korjaamiseksi ei riitä virheellisen tiedon tai jutun poistaminen, vaan yleisölle on kerrottava virheestä sekä miten ja milloin se on korjattu.

Tiedotusvälineen on suotavaa tehdä yleisölle selväksi ne käytännöt ja periaatteet, joiden mukaan se korjaa virheensä.

21. Jos selvästi tunnistettavissa olevan henkilön tai tahon toiminnasta aiotaan esittää tietoja, jotka asettavat tämän erittäin kielteiseen julkisuuteen, kritiikin kohteelle tulee varata tilaisuus esittää oma näkemyksensä jo samassa yhteydessä.

22. Ellei samanaikainen kuuleminen ole mahdollista, voi erittäin kielteisen julkisuuden kohteeksi joutunutta olla tarpeen kuulla jälkeen päin. Jos näin ei tehdä, hyvään tapaan kuuluu julkaista hänen oma kannanottonsa.

23. Kannanotto on puheenvuoro, joka on syytä julkaista mahdollisimman nopeasti ilman sen yhteyteen liitettyjä asiattomia lisäyksiä.

24. Tavanomainen kulttuurikritiikki, poliittinen, taloudellinen tai yhteiskunnallinen arviointi sekä vastaavan muun mielipiteen esittäminen ei kuitenkaan synnytä oikeutta kannanottoon.

25. Ellei kannanotto ole julkaisukelpoinen, sen korjaamisesta on syytä neuvotella laatijan kanssa. Vaikka yksimielisyyteen ei päästäisi, olennainen sisältö on suositeltavaa julkaista asiallisessa muodossa.

26. Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. Etnistä alkuperää, kansallisuutta, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista, vakaumusta tai näihin verrattavaa ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti.

27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

28. Sairaus- ja kuolemantapauksista sekä onnettomuuksien ja rikosten uhreista tietoja hankittaessa ja uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta.

29. Julkisella paikalla tapahtuvaa toimintaa on yleensä lupa selostaa ja kuvata ilman asianosaisten suostumusta.

30. Julkistakin aineistoa julkaistaessa pitää ottaa huomioon yksityiselämän suoja. Kaikki julkinen ei välttämättä ole julkaistavissa. Erityistä varovaisuutta on noudatettava, kun käsitellään alaikäisiä koskevia asioita.

31. Rikoksesta tuomitun nimen, kuvan tai muita tunnistetietoja voi julkaista, ellei se tuomitun asemaan tai tekoon nähden ole selvästi kohtuutonta. Alaikäisen tai syyntakeettomana tuomitun henkilöllisyyden paljastamisessa on oltava erityisen pidättyväinen.

32. Tunnistamiseen johtavien tietojen käytössä on syytä olla varovainen, kun kyse on vasta rikosepäilystä tai syytteestä.

33. Tietoja rikoksentekijästä, syytetystä tai epäillystä ei yleensä pidä julkaista, jos ne paljastavat erityisen arkaluonteisen rikoksen uhrin.

34. Arkaluonteisen rikoksen uhrin henkilöllisyys on suojattava, ellei sillä ole poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä.

35. Jos tutkintapyynnöstä, syytteestä tai tuomiosta on julkaistu uutinen, asiaa on mahdollisuuksien mukaan seurattava loppuun saakka. Oikeudenkäynnin aikana ei pidä asiattomasti pyrkiä vaikuttamaan tuomioistuimen ratkaisuihin eikä ottaa ennakolta kantaa syyllisyyteen.
Mikä muuten on oikea topaasi tälle mustanaamiokerholle?
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

Poistunut käyttäjä 143c336e
Poistunut käyttäjä
Posts: 50000
Joined: 23 Jul 2017, 17:25

Re: Reformi uusi jytky

#21065 Post by Poistunut käyttäjä 143c336e » 17 Dec 2019, 16:45

Onkohan noi googlanneet ikinä toimittajaliitto-sanaa?
Wikipedia wrote:Toimittajaliitto oli suomalainen vasemmistolainen toimittajayhdistys. Järjestö perustettiin vuonna 1959 Työväen ja pienviljelijäin sosialidemokraattisen liiton lehden Päivän Sanomien ammattiyhdistysjaostoksi. 1970-luvun alussa Toimittajaliitto siirtyi Suomen kommunistisen puolueen taistolaisen opposition kannattajien käsiin, kun TPSL yhdistyi takaisin Suomen sosialidemokraattiseen puolueeseen.[1] Yhdistys toimi 1980-luvulle asti.

Yleisradion MOT-ohjelman toimittaja Jouni Tervo toi yhdistyksen jäsenten nimilistan esille vuonna 2000. Suomen Journalistiliitto väitti nimilistan julkistamista laittomaksi, ja valitusten vuoksi lista poistettiin ohjelman verkkosivuilta. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio käsitteli asian ja totesi vapauttavassa ratkaisussaan, ettei nimilistan julkaisemiselle ollut laillista estettä, koska se oli osa yhteiskunnallisesti tärkeää journalistista kokonaisuutta.

Yksi tunnetuimmista toimittajaliittolaisista on Helsingin Sanomien toimittaja Antti Blåfield, joka siirtyi Helsingin Sanomiin Suomen Kuvalehdestä. Yleisradiossa Toimittajaliiton jäseniä olivat muiden muassa Jukka Arvassalo, Raila Halmetoja, Kaisa Karikoski, Juha Kulmanen, Raini Lehtonen, Tom Moring, Reijo Rutanen, Leif Salmén, Nils Torvalds, Juha Virkkunen ja Taina West.[2]

Toimittajaliitto oli neuvostojohtoisen International Organisation of Journalists -järjestön politiikan tukija. Liitto oli yksi Neuvostoliitosta saatujen propaganda-avustusten (arviolta 150 miljoonaa markkaa) edunsaajista. Suoran tuen lisäksi apu muodostui kirjapainotilauksista, opintostipendeistä ja matka-apurahoista.[1]

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21066 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 16:47

superlemmikki wrote:
17 Dec 2019, 16:44
Otetaas muuten ""Journalistin" ohjeet" talteen, ennen kuin niitä muutetaan jäsenistön toimintaan sopivammiksi
Spoiler:
1. Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

2. Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Tätä päätösvaltaa ei saa missään oloissa luovuttaa toimituksen ulkopuolisille.

3. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus torjua painostus tai houkuttelu, jolla yritetään ohjata, estää tai rajoittaa tiedonvälitystä.

4. Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan.

5. Journalistilla on mahdollisuus kieltäytyä tehtävistä, jotka ovat ristiriidassa lain, henkilökohtaisen vakaumuksen tai ammattietiikan kanssa.

6. Käsitellessään omalle tiedotusvälineelle, konsernille tai sen omistajille merkittäviä asioita journalistin on hyvä tehdä asiayhteys lukijalle, kuulijalle ja katsojalle selväksi.

7. Myös toisen työtä käytettäessä on noudatettava hyvää tapaa. Lähde on mainittava, kun käytetään toisen julkaisemia tietoja.


8. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

9. Työtä tehdessään journalistin on suositeltavaa ilmoittaa ammattinsa. Tiedot on pyrittävä hankkimaan avoimesti. Jos yhteiskunnallisesti merkittäviä seikkoja ei voida muutoin selvittää, journalisti voi tehdä haastatteluja ja hankkia tietoja myös tavallisuudesta poikkeavilla keinoilla.


10. Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

11. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

12. Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.

13. Uutisen voi julkaista rajallistenkin tietojen perusteella. Raportointia asioista ja tapahtumista on syytä täydentää, kun uutta tietoa on saatavissa. Uutistapahtumia on pyrittävä seuraamaan loppuun saakka.

14. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus pitää tietoja luottamuksellisesti antaneen henkilöllisyys salassa siten kuin lähteen kanssa on sovittu.

Jos yhteiskunnallisesti merkittävien tietojen julkaisusta aiheutuu erittäin kielteistä julkisuutta, toimituksen on suotavaa avata yleisölle, miten nimettömän lähteen ja siltä hankittujen tietojen luotettavuus on varmistettu.


15. Otsikoille, ingresseille, kansi- ja kuvateksteille, myyntijulisteille ja muille esittelyille on löydyttävä sisällöstä kate.

16. Ilmoitusten ja toimituksellisen aineiston raja on pidettävä selvänä. Piilomainonta on torjuttava.


17. Haastateltavalla on oikeus saada ennakolta tietää, millaisessa asiayhteydessä hänen lausumaansa käytetään. Hänelle on myös kerrottava, jos haastattelua voidaan käyttää useissa eri välineissä. Haastateltavalle pitää aina kertoa, onko keskustelu tarkoitettu julkaistavaksi vai ainoastaan tausta-aineistoksi.

18. Haastateltavan pyyntöön tarkastaa lausumansa ennen julkaisemista on syytä suostua, jos julkaisuaikataulu sen mahdollistaa. Tarkastamisoikeus koskee vain haastateltavan omia lausumia, eikä sillä saa luovuttaa journalistista päätösvaltaa toimituksen ulkopuolelle.

19. Haastateltavan kieltoon julkaista lausumansa tulee suostua vain, jos olosuhteet ovat haastattelun antamisen jälkeen muuttuneet niin olennaisesti, että julkaiseminen olisi selvästi kohtuutonta.


20. Olennainen asiavirhe on korjattava viipymättä ja niin, että se tavoittaa mahdollisimman kattavasti virheellistä tietoa saaneen yleisön. Korjaus on julkaistava sekä tiedotusvälineen toimituksellisilla verkkosivuilla että julkaisussa tai kanavassa, jossa virhe on alun perin ollut.

Korjauksen huomioarvo on suhteutettava virheen vakavuuteen. Jos jutussa on useita asiavirheitä tai jos virheestä voi aiheutua suurta vahinkoa, toimituksen tulee julkaista uusi juttu, jossa virheellinen tieto yksilöidään ja korjataan.

Verkossa olennaisen virheen korjaamiseksi ei riitä virheellisen tiedon tai jutun poistaminen, vaan yleisölle on kerrottava virheestä sekä miten ja milloin se on korjattu.

Tiedotusvälineen on suotavaa tehdä yleisölle selväksi ne käytännöt ja periaatteet, joiden mukaan se korjaa virheensä.

21. Jos selvästi tunnistettavissa olevan henkilön tai tahon toiminnasta aiotaan esittää tietoja, jotka asettavat tämän erittäin kielteiseen julkisuuteen, kritiikin kohteelle tulee varata tilaisuus esittää oma näkemyksensä jo samassa yhteydessä.

22. Ellei samanaikainen kuuleminen ole mahdollista, voi erittäin kielteisen julkisuuden kohteeksi joutunutta olla tarpeen kuulla jälkeen päin. Jos näin ei tehdä, hyvään tapaan kuuluu julkaista hänen oma kannanottonsa.

23. Kannanotto on puheenvuoro, joka on syytä julkaista mahdollisimman nopeasti ilman sen yhteyteen liitettyjä asiattomia lisäyksiä.

24. Tavanomainen kulttuurikritiikki, poliittinen, taloudellinen tai yhteiskunnallinen arviointi sekä vastaavan muun mielipiteen esittäminen ei kuitenkaan synnytä oikeutta kannanottoon.

25. Ellei kannanotto ole julkaisukelpoinen, sen korjaamisesta on syytä neuvotella laatijan kanssa. Vaikka yksimielisyyteen ei päästäisi, olennainen sisältö on suositeltavaa julkaista asiallisessa muodossa.

26. Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. Etnistä alkuperää, kansallisuutta, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista, vakaumusta tai näihin verrattavaa ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti.

27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

28. Sairaus- ja kuolemantapauksista sekä onnettomuuksien ja rikosten uhreista tietoja hankittaessa ja uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta.

29. Julkisella paikalla tapahtuvaa toimintaa on yleensä lupa selostaa ja kuvata ilman asianosaisten suostumusta.

30. Julkistakin aineistoa julkaistaessa pitää ottaa huomioon yksityiselämän suoja. Kaikki julkinen ei välttämättä ole julkaistavissa. Erityistä varovaisuutta on noudatettava, kun käsitellään alaikäisiä koskevia asioita.

31. Rikoksesta tuomitun nimen, kuvan tai muita tunnistetietoja voi julkaista, ellei se tuomitun asemaan tai tekoon nähden ole selvästi kohtuutonta. Alaikäisen tai syyntakeettomana tuomitun henkilöllisyyden paljastamisessa on oltava erityisen pidättyväinen.

32. Tunnistamiseen johtavien tietojen käytössä on syytä olla varovainen, kun kyse on vasta rikosepäilystä tai syytteestä.

33. Tietoja rikoksentekijästä, syytetystä tai epäillystä ei yleensä pidä julkaista, jos ne paljastavat erityisen arkaluonteisen rikoksen uhrin.

34. Arkaluonteisen rikoksen uhrin henkilöllisyys on suojattava, ellei sillä ole poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä.

35. Jos tutkintapyynnöstä, syytteestä tai tuomiosta on julkaistu uutinen, asiaa on mahdollisuuksien mukaan seurattava loppuun saakka. Oikeudenkäynnin aikana ei pidä asiattomasti pyrkiä vaikuttamaan tuomioistuimen ratkaisuihin eikä ottaa ennakolta kantaa syyllisyyteen.
Mikä muuten on oikea topaasi tälle mustanaamiokerholle?
e. On muuten kirjain kirjaimelta identtiset JSN:n kanssa :facepalm:
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21067 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 16:56


Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
RIP Harris Wittels
2k
Posts: 2015
Joined: 13 Apr 2019, 15:05
Location: Södra Helvete

Re: Reformi uusi jytky

#21068 Post by RIP Harris Wittels » 17 Dec 2019, 17:01

Image
Where is Jessica Hyde?

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21069 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 17:04

TS wrote:"Vaihtoehtoiset tiedonvälittäjät" päättivät järjestäytyä – käyttävät verkko-osoitteessaan Journalistiliiton nimeä

Image
Kuvakaappaus vaihtoehtomedioiden liiton sivulta. Sivusto toimii harhaanjohtavasti osoitteessa, jolla viitataan Suomen Journalistiliittoon.

Niin kutsutut vaihtoehtomediat ja "vaihtoehtoiset tiedonvälittäjät" ovat päättäneet järjestäytyä.

Toimittajaliitto-nimellä toimiva yhdistys julkaisi tiistaina ensimmäisen lehdistötiedotte...
Spoiler:
Tilaajille :x
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21070 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 17:06

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/petranyqvist/vieraan-valtion-operoijat-perustivat-suomeen-toimittajaliiton/ wrote: Vieraan valtion operoijat perustivat Suomeen ”toimittajaliiton”
17.12.2019 16:36 päivitetty 17.12.2019 16:38

Kauas on tultu niistä ajoista, kun kansanedustajat Tossavainen ja Niikko levittivät MV-lehden juttuja, ja Ilja Janitskinia pidettiin sananvapauden sankarina. Nykyään MV-lehti on ihan virallisesti ja avoimesti venäläisten tahojen käsissä, kun Venäjän valtion edustajat kuten Janus Putkonen toimittavat sitä Donbassista käsin. Ilja Janitskin on tällä haavaa vakavasti sairas, mutta tämä blogi ei käsittele hänen terveydentilaansa.

Putkonen on perustanut pseudomedioita varten journalistiliittoa jäljittelevän ”toimittajaliiton” https://journalistiliitto.com/ , ja mikäs sen loogisempaa, kun vuosia on tehty työtä toimittajakunnan ja JSN:n maineen rapauttamiseksi. ”Toimittajaliitto” jakaa myös omia pressikortteja jäsenilleen, eli tulevaisuudessa tullaan näkemään yhä enemmän toimittajiksi tekeytyviä ihmisiä esittelemässä tilaisuuksissa vaihtoehtoista pressikorttia.

Mukana uudessa projektissa on mm. Donbassin mies Jarmo Ekman sekä MV-lehden päätoimittajana tilapäisesti toiminut pseudomediatoimittaja Juha Korhonen. Taustalla toimiva yhdistys on nimeltään Suomen vapaa sana riippumaton toimittajayhdistys ry.

Varoitin MV-lehdestä ja pseudomedioista ensimmäisen kerran vuonna 2015, jolloin minulle vinoiltiin. Nyt lienee enää harvalle epäselvää, että on kyse Suomeen kohdistuvasta vieraan vallan hyökkäyksestä, jonka tarkoitus on herättää hämmennystä ja epäluottamusta maan omaan ammattimaiseen tiedonvälitykseen ja turvallisuuteen, tuoda mediakentälle häiriöitä sekä vaikeuttaa viranomaisten työtä.
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

User avatar
Muukalaiset täältä pois
...kaikki...
Posts: 55991
Joined: 28 Oct 2005, 21:00
Location: Me ollaan suomalaisia.

Re: Reformi uusi jytky

#21071 Post by Muukalaiset täältä pois » 17 Dec 2019, 17:09

Ei hemmetti, laitoin Panun kuulemisen pyörimään ja yo-kirjoitusten laudatureista lähdettiin tässäkin liikkeelle. :P
Jawohl! Katkase.

Saippuakauppias
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13039
Joined: 20 Nov 2017, 03:56

Re: Reformi uusi jytky

#21072 Post by Saippuakauppias » 17 Dec 2019, 17:10

superlemmikki wrote:
17 Dec 2019, 16:44
Mikä muuten on oikea topaasi tälle mustanaamiokerholle?
Pitäis ehkä luoda oma tropikki. #-o

User avatar
superlemmikki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29381
Joined: 21 Nov 2017, 17:56
Location: Tampere 2001

Re: Reformi uusi jytky

#21073 Post by superlemmikki » 17 Dec 2019, 17:12

Muukalaiset täältä pois wrote:
17 Dec 2019, 17:09
Ei hemmetti, laitoin Panun kuulemisen pyörimään ja yo-kirjoitusten laudatureista lähdettiin tässäkin liikkeelle. :P
Ajattelin lähteä kohta lenkille ehkä tunniksi, kun oot noita kuunnellut jo, niin mitä raitaa suosittelisti taustamölyksi?
Image
Häiritsevä déjà vu -laskuri 2024: 2 (2023: 10, 2022: 18, 2021:19, 2020:23)
[url=//imgur.com/4inmSsP]
Muista että, et nauti Persus Makeis Sekoomuksesta, vaan se nauttii sinusta. Sinä et syö sitä, vaan se syö sinut.

Outo lappilainen
1k
Posts: 1197
Joined: 24 Feb 2019, 23:16

Re: Reformi uusi jytky

#21074 Post by Outo lappilainen » 17 Dec 2019, 17:26

Toimittajaliitto jakaa vuosittain Sananvapauspalkinnon ja Toimittajapalkinnon suomalaisten hyväksi tehdystä ansiokkaasta ja rehellisestä journalistisesta työstä. Poikkeuksellisesti Toimittajaliitto voi myöntää arvonimen erityisen ansioituneelle suomalaiselle toimittajalle. Jos sinulla on hyvä idea, voit tässä ehdottaa palkintoa.

Nimi
Pirko Punatulkku

Sähköposti
[email protected]

Ehdotus:
Panulle 100€ /kk lonkkuun ja
Tiinalle 1000€/kk punkkuun.

Ja molemmille lohileipiä


Tämmöstä ehdotin..
Outo lappilainen

Triptease-tanssija
2k
Posts: 2537
Joined: 24 Feb 2017, 10:05
Location: Soroksen pankkiholvi.

Re: Reformi uusi jytky

#21075 Post by Triptease-tanssija » 17 Dec 2019, 17:29

Timo Jutilan maksa wrote:
17 Dec 2019, 16:12
Kauankohan menee että Korhonen kääntää jäsenmaksurahat? Varmaan heti kun se ensimmäinen kakskymppinen on hetken tuijotellut houkuttelevasti tiliotteelta.
Mä ajattelin hakea noilta apurahaa. Nykyäänhän on pätevöitynyt toimittajaksi jos omaa Youtube-kanavan.
Image

Locked