MV ja Janus Putkonen (ja sitä ennen Janitskin)

Mahdollisimman yleistä -foorumin keventämiseksi kotimaan äärioikeistoa ja muuta sekopäistä sakkia seurataan sen lisäksi myös tällä foorumilla.

Moderator: Balam-Acab

Post Reply
Message
Author
User avatar
bad grankulla
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 28180
Joined: 11 Oct 2013, 15:39
Location: by the river (dippan deppan)

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#46 Post by bad grankulla » 04 Apr 2015, 17:20

Timo Jutilan maksa wrote:
jaxen wrote:Image

:P
Onneksi ei löytynyt heti kärkeen serkku noiden sepejen seasta. Niin innolla tuntuu fanittavan näitä "uutislähteitä" että riski on olemassa.
Itse kyl katkaisen välit heti, jos näen jonkun sukulaisen komppailemassa tuolla. Ei vittu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Image

User avatar
pigra senlaborulo
pyllypuhelinmyyjä
Posts: 118744
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: kernel panic

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#47 Post by pigra senlaborulo » 20 Apr 2015, 13:49

mitä vittua-keskustelufoorumille avattu svl-osio :homoisi:

Image

http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?board=20.0
Image
Ei ole mitään rikkuria alhaisempaa.
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx.

User avatar
win7sucks
7k
Posts: 7212
Joined: 22 Jun 2014, 17:27
Location: Fourth Dimension

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#48 Post by win7sucks » 20 Apr 2015, 13:53

Last edited by win7sucks on 20 Apr 2015, 13:56, edited 1 time in total.

User avatar
Pete TNT
PIF-harrastaja
Posts: 109677
Joined: 14 Sep 2006, 20:48

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#49 Post by Pete TNT » 20 Apr 2015, 13:55

:tard:
Suvelan Sulttaani wrote: rocknrollin tarkoitus on scream and shout ja pitää siinä sivussa good time!

User avatar
win7sucks
7k
Posts: 7212
Joined: 22 Jun 2014, 17:27
Location: Fourth Dimension

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#50 Post by win7sucks » 20 Apr 2015, 14:06

MV-lehti kontribuoi tarranatsien, ylewatchin kanssa Magneettimedian uuteen painokseen, jossa on muuten 88 sivua :homoisi:
YLE wrote:Kohuttu Magneettimedia jatkaa ilmestymistään – lehden paperiversio kolahti postilaatikoihin


Magneettimedia-lehti on jatkanut ilmestymistään myös paperisena ilmaisjakelulehtenä. Lehden tiedotteen mukaan lehteä on viikonloppuna jaettu satoihintuhansiin kotitalouksiin.

Lehden ensimmäisessä numerossa on juttuja muun muassa otsikoilla "Suomen juutalaisyhteisön julkiasuilta tuki rikollisvaltio Israelille", "Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta", "Juutalaistaustaisten mediavalta Pohjoismaissa" ja "Miksi Yle valehteli holokaustiohjelmassaan?". Lehti julkaisee juttuja osioissa Kotimaa, Maailmalla tapahtuu ja Mediakritiikki.

Lehdessä on myös osiot vaihtoehtomedioille. Niitä ovat The Occidental Observer, Kansallinen Vastarinta, Yle Watch ja MV-lehti.

Lehden verkkosivuilla on myös paljon juttuja terveydenhoidosta. Juttujen näkemykset poikkeavat yleisistä käsityksistä: esimerkiksi kookosöljyn kerrotaan parantavan syövästä ja Alzheimerin taudista.
Juha Kärkkäinen ei päätoimittajana mutta taustalla

Lehteä ei enää julkaise J. Kärkkäinen Oy vaan Pohjoinen Perinne ry. Lehden päätoimittajaksi on ilmoitettu Markku Juutinen. Juha Kärkkäinen on edelleen avustanut paperilehden tekemisessä.

Pohjoinen Perinne ry on yhteyksissä kansallissosialistiseen Kansalliseen Vastarintaan.

Yle ei ole tavoittanut Pohjoista Perinnettä kommentoimaan lehden uutta tulemista. Yhdistykselle merkitystä puhelinnumerosta lyödään luuri korvaan, kun toimittaja puhelun aluksi esittelee olevansa Ylestä.
Tuomiosta haettu valituslupaa

Magneettimedia-lehden päätoimittajana toiminut Juha Kärkkäinen on tuomittu sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Magneetimedian kirjoitusten takia. Hovioikeus piti tuomion ennallaan.

Kärkkäinen on hakenut valituslupaa korkeimpaan oikeuteen vedoten sanavapauteensa.

User avatar
win7sucks
7k
Posts: 7212
Joined: 22 Jun 2014, 17:27
Location: Fourth Dimension

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#51 Post by win7sucks » 20 Apr 2015, 14:15

Kyseisessä lehdessä on mm tälläisiä juttuja:
1.
2.
3.

User avatar
pigra senlaborulo
pyllypuhelinmyyjä
Posts: 118744
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: kernel panic

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#52 Post by pigra senlaborulo » 25 Apr 2015, 11:40

Mitä%
*&!vittua,
Ilja 
Janitskin?
http://www.image.fi/image-lehti/mita-vi ... -janitskin

Mitä vittua??!! -törkyjulkaisun taustalla oleva Ilja Janitskin uskoo, että muu media on juutalaisten hallussa. Eri mieltä oleville liivijengi Bandidosin entinen jäsen kostaa julkaisemalla näistä ”juttuja”.



Barcelonan liike-elämän keskuksessa on tunnettujen nettiyritysten konttoreita. Tuossa on Facebook, tuolla Google. Ne ovat internetin jättiläisiä, joiden käsiin ihmiset antavat henkilökohtaiset tietonsa.

Täällä pitää niin ikään majaansa yritys, jolla on toisenlainen lähestymistapa ihmisten yksityisyyteen. Mitä vittua??!! -nettilehti on luonut kyseenalaisen maineensa keksityillä ja avoimen rasistisilla jutuillaan.Ja näillä keinoin sivusto on tänä keväänä noussut yhdeksi Suomen puhutuimmista verkkosivuista. Nyt nimi on muutettu MV-lehdeksi.

Julkaisun pääsisällön muodostavat keksittyjen ja rasististen juttujen lisäksi muualta kopioidut artikkelit sekä ”muu uutisointi, josta valtamedia vaikenee”.

Lehden toimitus sijaitsee toimistorakennuksen neljännessä kerroksessa, ja sen avaa mies kohulehden takaa, Ilja Janitskin. Tai oikeastaan ennen Janitskinia ovella on hänen Rapido-koiransa, joka on rodultaan dogo argentino. Rodusta puhutaan usein tappajarotuna, ja se on kielletty esimerkiksi Tanskassa, Norjassa ja Britanniassa.

Rapido pyrkii syliin, nuolaisee naamaa ja hakee toimiston toisesta päästä luun.

”Kunhan mä saan nämä raha-asiat kondikseen, hommaan Barcelonan ulkopuolelta tilan. Voi sitä eläinten määrää sitten”, Janitskin sanoo ja nauraa kovaa päälle.

Hänen Barcelonan-asunnossaan majailee myös marsu. Papukaija karkasi pari kuukautta sitten.



Mitä vittua??!! ei ole ensimmäinen julkaisu, jonka kanssa Ilja Janitskin on julkisuudessa. Vuonna 2002 häntä tituleerattiin, ehkä hieman leikkisästi, mediamoguliksi. Tuolloin Janitskin perusti kansanedustaja Matti Ahteen pojan, Jussi Ahteen kanssa Absolute-lehden.

Se oli kiiltävälle paperille painettu tyylilehti, jonka ensimmäistä numeroa tehtiin 30 000 kappaletta. Takakannessa oli Versacen mainos.

Lehden julkistamista juhlittiin toukokuussa 2002 Sedu Koskisen Tiger-ravintolassa. Paikalla oli julkisuuden henkilöitä ja sellaisiksi haluavia. Myös lehden tekijät, päätoimittaja Janitskin sekä markkinointipäällikkö Jussi Ahde, paistattelivat mielellään julkisuudessa. Ahdetta kutsuttiin omassa lehdessä mediaevankelistaksi.

Absolute oli kaatua jo ennen ensimmäistä numeroaan. Espanjalainen Absolute Marbella -lehti syytti sitä nimensä varastamisesta. Sotkusta selvittiin, kun Ahde ja Janitskin ottivat lehteä julkaisevan espanjalaisyhtiön Absolute Media Oy:n vähemmistöosakkaaksi.

Näistä kahdesta parikymppisestä mediamogulista Janitskinilla oli hieman kokemusta lehdistä. Lupaavan jääkiekkouran katkettua Lieksasta kotoisin oleva Janitskin muutti Helsinkiin ja teki turvallisuusalan töitä. Lisäksi hän myi mainoksia Cult-lehdelle sekä NRJ-radiokanavalle.

”Elämäni pahin kriisi oli, kun käsi hajosi ja jääkiekkoura loppui parikymppisenä. Periaatteessa voisin olla ammattipelaaja, jos paikat olisivat kestäneet.”

Jussi Ahteeseen hän oli törmännyt Helsingin yössä.

”Totta kai jengi odotti että me epäonnistutaan. Itselle ei jäänyt kuin hyvät muistot tuosta ajasta. Olihan se sellaista nuoren pojan kulta-aikaa, varsinkin jos naisista puhutaan”, Janitskin sanoo.

Rahat ja osaaminen eivät lopulta riittäneet. Janitskin ja Ahde tekivät Absolute-lehteä vain yhden numeron. Lehti siirtyi epämääräiselle kustantajalle ja lopetti toisen numeron jälkeen.

”Pienen masennuskauden jälkeen olin lehtialalla puolisen vuotta, kunnes myin asuntoni ja muutin Miamiin.”

Miamissa Janitskin joi Suomen-asuntonsa ja liikkui ”luksuspiireissä”. Kun rahat loppuivat, hän teki turvallisuusalan töitä ja järjesti yksityisjuhlia.

”Yksissäkin juhlissa leikitin Joan Riversin lemmikkiapinaa, kun Rivers oli lavalla. Sitten oli Mike Tysonia ja mitä näitä nyt oli. Kävihän siellä Tukiaisen sisaruksetkin. Johanna kyseli minulta vinkkejä julkkikseksi pääsemiseksi ja neuvoinhan minä. Otti sitten neuvot käyttöön myöhemmin.”

Janitskin palasi Suomeen perustamaan farkkukauppaa. Kun kauppa ei kannattanut, hän lähti vuodeksi Kanarialle.

”Bileitä ja juhlia. Sitähän se pitkälti oli. Seurapiirit tuli kyllä tutuksi Suomessa ja Espanjassa. Oman osani olen antanut Helsingin yöelämälle tasan ja varmasti.”

Näihin aikoihin Janitskin liittyi Bandidosiin, jota pidetään rikollisjärjestönä.

”Olen ollut Bandidosin täysjäsen ja minulla on edelleen ystäviä niissä piireissä. Kokemuksena se oli hyvä ja opetti minulle sen, että sanat pidetään. Noina aikoina en ollut kertaakaan pidätettynä, kuulusteltuna tai tuomittuna.”

Vuonna 2003 Janitskin oli saanut sakkoja kokaiinin kertakäytöstä. Tuomio liittyi Ahteen niin sanottuun ”kokkelia nokkaan” -oikeudenkäyntiin.

Hänellä on taustallaan myös kaksi pahoinpitelytuomioita. Vuonna 2007 hänet tuomittiin 60 päiväksi vankeuteen pahoinpitelystä. Janitskin oli puolustanut itselleen tuntematonta, miesystävänsä kanssa riidellyttä naista. Janitskin kaatoi miehen maahan ja potki tätä kylkiin ja päähän. Tuomio oli ehdoton aiemman vankeustuomion vuoksi.

Janitskin selittää tapaukset näin: ”Kumpaakaan en ole itse aloittanut ja toisessa puolustin tyttöystävääni. Kun yöelämässä kiiti, niin aina oli joku urputtamassa ja aukomassa päätä. Kenellepä nyt ei tuossa tilanteessa olisi pieniä lyöntituomioita.”

Vuonna 2006 kävi myös niin, että Janitskia epäiltiin laittoman aseen pitämisestä paidan alla ravintolassa.



Kaksi vuotta sitten Suomen olot alkoivat ”ahdistaa”.

”Minulla oli vähän velkoja ulosotossa. Halusin tehdä voudin kanssa sopimuksen, mutta se ei niin vain onnistunutkaan. Samaan hengenvetoon poliisi vainosi. Pysäytyksiä ja muuta seuraamista. Päätin muuttaa Espanjaan.”

Ensimmäinen osoite löytyi Marbellan vuorilta, koska ”Fuengirolan skene oli jotenkin likainen”. Marbellan seurapiireissä ei oltu köyhiä eikä kipeitä.

”Sitä rannikkoa kutsutaan Costa Del Crimeksi, rikollisrannikoksi. Asuin vuorilla ja laskeuduin alas baariin. Se oli kallis reissu.”

Malagan kuvioiden jälkeen Janitskin muutti Barcelonaan ja jatkoi juhlimista.

Viime vuonna hän päätti lopettaa kolmentoistavuoden juhlimisputken. Ero viinasta ei ollut helppo. Kolmen kuukauden tyhjäkäynnin jälkeen hän perusti nettialan yrityksen. Yritys tuotti nettisivuja, hakukonemarkkinointia, logoja ja ”sen sellaista”.
Image
Ei ole mitään rikkuria alhaisempaa.
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx.

User avatar
pigra senlaborulo
pyllypuhelinmyyjä
Posts: 118744
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: kernel panic

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#53 Post by pigra senlaborulo » 25 Apr 2015, 11:40

Mita vittua??!! -sivusto syntyi Janitskinin mukana vitsinä.

”Kysyin Selinin Markukselta jo joskus aikaisemmin lupaa käyttää Mitä vittua??!! -nimeä, sehän oli siinä Vares-leffassa. Homma lähti lopulta liikenteeseen, kun eräs ystäväni tuli Virosta Helsinkiin ja hämmästyi, kun Kauppatorilta ei jonkun säädöksen takia saanut ostettua lihapiirakkaa aamukahdeksalta. Ajattelin, että nyt tehdään sellainen lehti, jonka lukijakunta on sellaista, jota Suomen säädökset ahdistavat.”

(Tällaista säädöstä ei ole. Kauppatorilla saa myydä lihapiirakkaa heti aamukuudelta, kun kojut aukeavat.)

Janitskin selittää, että sivuston oli alun perin tarkoitus olla ”rekrytointikanava”. Sivustoa lukiessaan suomalaiset teknologiaosaajat tajuaisivat, kuinka ankeaa Suomessa on, ja he muuttaisivat Espanjaan tekemään töitä Janitskinin yrityksessä.

Mitä vittua??!! kasvoi nopeasti. Viime syksynä sivustolla oli lähes satatuhatta kävijää viikossa. Janitskin oli keksinyt julkaista juttuja ”Helsingin somalijengeistä” sekä kuvamateriaalia itsenäisyyspäivän mielenosoituksista.

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla sivulla vieraili 817 000 kävijää. Jos Mitä vittua??!! olisi virallisessa TNS Metrix -listauksessa, olisi se ollut Suomen seitsemänneksi luetuin sivusto.

Tuolla viikolla sivusto julkaisi keksittyjä juttuja, jotka liittyivät Tapanilan raiskauksiin. Linkit valheellisiin uutisiin levisivät sosiaalisessa mediassa räjähdysmäisesti.



Valheita, rasistista sisältöä, ihmisten perusteetonta panettelua, yksityiselämän loukkauksia, plagioituja ja varastettuja juttuja... Medialukutaitoisen ihmisen on vaikea ottaa MV-sivustoa tosissaan. Sivustolla on esimerkiksi juttu siitä, että syöpä on sieni ja paranee ruokasoodalla.

Janitskin väittää juttujen olevan totta. Tai ainakin ”vilpittömiä”.

”On tietysti olemassa ihmisiä, jotka eivät halua uskoa vaikkapa ufoihin. Kun nyt kuitenkin on Nasan lentäjistä lähtien todisteita olemassa, niin se tuntuu oudolta. Ei meillä ole varaa virheisiin. Sitä somalikeskisormikuvaa lukuun ottamatta sivuston tiedot pitävät paikkansa.”

Kuvalla hän viittaa Tapanilan tapauksen yhteydessä MV:n julkaisemaan juttuun. Nyt hän kertoo, että juttu syntyi, kun ”viikonlopputoimittaja” julkaisi aitoina aiheesta saamiaan kuvamanipulaatioita.

”En minä ole rasisti. Onhan minulla ollut somalityttöystäväkin. Soittelikin tuossa hiljattain ja kysyi, että minäkö olen sivuston takana”, Janitskin sanoo.

”Minun tehtäväni on paljastaa Suomessa kytevä korruptio. Tunnen paljon ihmisiä, jotka istuvat syyttömänä linnassa järjestelmän takia. Ja sitten jos mietitään, kuka valtamediaa hallitsee, niin se on helppo rasti: mistä Suomen media ottaa uutisensa? No Yhdysvaltain medioista, ja kuka niitä sitten hallitsee? No juutalaiset tietenkin. Eikä tällaisia asioita tavallinen suomalainen tiedä.”

Juutalaiset ovat Janitskinin mukaan myös kotimaisten aivopesumedioiden eli valtamedioiden takana, siksi esimerkiksi Palestiinan tilanteesta ei uutisoida Suomessa juuri mitään. Googlettamalla kuulemma löytää totuuden tästäkin asiasta.

Janitskin ei aio äänestää ”niin kauan kun Goldman Sachsin eli eliitin omistama Tieto Oyj laskee Suomen vaalien äänet”.

Pelottavaa on, että Janitskin ei ole ainoa, joka ajattelee näin. Hän näyttää MV:n sähköpostilaatikkoa, joka tulvii ylistäviä viestejä. Ihmiset haluavat lahjoittaa lehdelle rahaa ja ostaa Mitä Vittua??!! -paitoja.

Osa suomalaisista mainostajista on havahtunut siihen, että Googlen automatisoidut ohjelmat sijoittavat mainoksia törkysivuille, ja pyytäneet, ettei mainoksia pantaisi niille.

”Mainostajia on ovella jonoksi asti. Ei minun tarvitse välittää suomalaisista mainostajista, jotka peloissaan vetävät mainonnan pois.”

Seuraavaksi Janitskinin aikoo skaalata sivuston kansainväliseksi julkaisuksi ja ehkä jopa poliittiseksi puolueeksi.

Tulossa on myös ainakin terveysaiheinen sivusto.

Ennen tähän juttuun osallistumista Janitskin on kieltäytynyt haastatteluista vedoten siihen, ettei halua esiintyä valtamedioissa. Nyt hän sanoo suostuvansa suoraan televisiolähetykseen.

”Olen valmis tulemaan Suomeen puolustamaan faktoja vaikka jonkun vasemmistopoliitikon kanssa. Kaikki käy, kunhan kyseessä on suora lähetys, ettei sanoja päästä vääristelemään.”

MV-sivustoa vastaan eivät ole vain vasemmistopoliitikot. Esimerkiksi perussuomalaisten Facebook-sivun ylläpito on toivonut, että MV-sivun juttuja ei jaettaisi, koska ne eivät pidä paikkaansa.



Maaliskuuhun loppuun mennessä Mitä vittua??!!-sivustosta on tehty viisi rikosilmoitusta, kaikki kunnianloukkauksista. Kun nettipoliisi Marko ”Fobba”Forss kertoi rikosilmoituksista muun muassa Kalevassa julkaisussa jutussa, MV julkaisi jutun, jossa se epäilee Forssia rikoksista. Myös jutun kirjoittanut toimittaja joutui sivuston hampaisiin.

”Ei ole minulle asti tullut yhtään rikosilmoitusta. Minun olinpaikkani ja tietoni varmasti tiedetään, ettei jää siitäkään tiedonkulku. Kyllä Fobba tietää, missä olen.”

Janitskinilla on nyt missio. Hän haluaa olla totuuden paljastaja.

”Totuus tulee syrjäyttämään valtamedian joku kaunis päivä, kiitos internetin.” ■
[/quote]
Image
Ei ole mitään rikkuria alhaisempaa.
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx.

User avatar
pigra senlaborulo
pyllypuhelinmyyjä
Posts: 118744
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: kernel panic

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#54 Post by pigra senlaborulo » 25 Apr 2015, 11:46

mitä vittua -puolue :lol: =D>
Image
Ei ole mitään rikkuria alhaisempaa.
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx.

User avatar
Longhaired weirdo
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 104099
Joined: 11 Nov 2012, 10:55

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#55 Post by Longhaired weirdo » 25 Apr 2015, 12:01

Voi vitun MV-lehti :facepalm:
PERKELEEN TONTUT!

Image

"How come so nice people can make such a music, I can't understand" -Cactuksen omistaja

User avatar
Hikinen Möhömaha
Gentlemanne
Posts: 64116
Joined: 26 Aug 2006, 04:21
Location: Yläpuolellanne

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#56 Post by Hikinen Möhömaha » 25 Apr 2015, 12:02

oopperan ummetus wrote:mitä vittua -puolue :lol: =D>
KANSAINVÄLINEN Mitä vittua -puolue!! =D>
"Enemies of metal, your death is our reward!"

User avatar
sössön sössön
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57219
Joined: 19 Mar 2014, 14:16

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#57 Post by sössön sössön » 25 Apr 2015, 12:06

poliittiseksi puolueeksi.
Mitä vittua!!??
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः

User avatar
Rulli Röpeltäjä
8k
Posts: 8437
Joined: 31 Mar 2015, 07:19
Location: yksi netin raaimmista kiusaamissivustoista

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#58 Post by Rulli Röpeltäjä » 25 Apr 2015, 14:16

Kommenteista:
Simo Lieksasta wrote:Mielenkiintoista. Heppu on itse maahanmuuttaja, väkivaltarikollinen, huumeiden käyttäjä sekä veropakolainen. Ei mulla muuta.

User avatar
win7sucks
7k
Posts: 7212
Joined: 22 Jun 2014, 17:27
Location: Fourth Dimension

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#59 Post by win7sucks » 25 Apr 2015, 14:29

manaatti wrote:Kommenteista:
Simo Lieksasta wrote:Mielenkiintoista. Heppu on itse maahanmuuttaja, väkivaltarikollinen, huumeiden käyttäjä sekä veropakolainen. Ei mulla muuta.
:D

User avatar
Pete TNT
PIF-harrastaja
Posts: 109677
Joined: 14 Sep 2006, 20:48

Re: N: MV-lehden arvioidut mainostulot tuhansia euroja

#60 Post by Pete TNT » 25 Apr 2015, 16:40

:facepalm: :facepalm:
Suvelan Sulttaani wrote: rocknrollin tarkoitus on scream and shout ja pitää siinä sivussa good time!

Post Reply