Alakulttuuriviestinnän edistämisyhdistys Normaalipif ry

Tervetuloa Normaalipif ry:n kotisivuille. Yhdistyksemme perustettiin vuonna 2013. Yhdistys muun muassa mahdollistaa punkinfinland.net -internetpalvelun rahoituksen toiminnallaan.

Yhdistyksen säännöt

Normaalipif ry:n säännöt ovat luettavissa omalla sivullaan. Säännöt on hyväksytty yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa 30.8.2017.

Jäseneksi liittyminen

“Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää punk- ja muiden alakulttuurien viestinnän yleisiä edellytyksiä.”

“Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.”

“Yhdistyksen kaikilla jäsenillä on yhtäläinen äänioikeus, mutta vain varsinaiset jäsenet ovat vaalikelpoisia.”

Yhdistykseen liitytään jättämällä jäsenhakemus ja maksamalla liittymismaksu. Jäsenhakemuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen normaalipif@gmail.com. Hakijalle lähetetään vastauksena ohje liittymismaksun maksamista varten. Jäsenyys astuu voimaan, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt hakemuksen. Jäsenyyden voimaanastumisesta ilmoitetaan jäsenelle sähköpostitse.

Ennen hakemuksen jättämistä on hyvä tutustua yhdistyksen sääntöihin ja valita, haluaako liittyä yhdistykseen varsinaiseksi vaiko kannattavaksi jäseneksi. Kaikilla jäsenillä on yhdistyksen päätöksenteossa yhtäläinen äänioikeus, mutta vain varsinaiset jäsenet ovat vaalikelpoisia. Kannattaviksi jäseniksi voi liittyä yksityishenkilöiden lisäksi myös oikeuskelpoisia yhteisöjä.

Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10 euroa. Kannattava jäsen valitsee liittymismaksunsa suuruuden kolmesta vaihtoehdosta (20, 50 tai 100 euroa). Tämänhetkinen vuotuinen jäsenmaksu on 0 euroa. Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta päätettiin yhdistyksen vuosikokouksessa 6.12.2013.

Hakijan on ilmoitettava nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Osallistuminen yhdistyksen kokouksiin edellyttää toimivan Punk in Finland -fooruminimimerkin ilmoittamista. Foorumille rekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista. Ks. myös Henkilötietolain 10 § mukainen rekisteriseloste Normaalipif ry:n jäsenrekisteristä.

Hakemuksesta tulee ilmetä, että hakija täyttää hakemansa jäsenyyden edellytykset (esim. varsinaista jäsenyyttä hakevan henkilön on hyväksyttävä yhdistyksen tarkoitus). Kaikki tarvittavat tiedot sisältävän jäsenhakemuksen saa laadittua helposti käyttämällä alla olevaa lomaketta.

Jäsenhakemusgeneraattori

Lomakkeen täyttämällä saat valmiin jäsenhakemuksen, jonka voit jättää yhdistykselle sähköpostitse. Generaattori toimii useimmilla moderneilla www-selaimilla.

Haettavan jäsenyyden laji Info balloon
Hakijan tiedot
Malli: Etunimi SukunimiMuuta

Yhdistyksen keskustelufoorumi on osa Punk in Finland -foorumia.

Linkkejä

Alakulttuuriviestinnän edistämisyhdistys Normaalipif ry <normaalipif@gmail.com>
Viimeksi päivitetty 9.10.2020 klo 17.44 (UTC).